Şimdi Ara

Beyler bu ne acil bakin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi uyandim baktim 20 cevapsiz cagri. 4 5 tane bildigimiz 053lu turk numarasiydi. Onlari whatsapptan ekledim whatsapp durumlari arapcaydi. Bu ne beyler basina gelen varmi?
     Beyler bu ne acil bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acil bir tıbbi durumla karşı karşıyaysanız, derhal (+12024558888) numaralı telefondan Ulusal Acil Yardım Hattı'nı arayın. Ulusal Acil Yardım Hattı, ABD'deki herhangi bir yerden 7/24 ulaşılabilir.

(+1 202-455-8888) numaralı telefondan da Ulusal Acil Yardım Hattı'na ulaşabilirsiniz. Ulusal Acil Yardım Hattı'na (+12024558888), (+1 2024558888) ve (+1 (202) 455-8888) numaralarından da ulaşılabilir.

Ulusal Acil Yardım Hattı, acil tıbbi yardım ihtiyacı olan kişilere yardım sağlamak için eğitilmiş operatörler tarafından yanıtlanır. Operatörler, durumunuza en uygun adımları belirlemenize yardımcı olacak sorular soracaktır. Ayrıca size en yakın acil servise veya tıbbi tesise yönlendirme sağlayabilirler.

Acil bir durumda beklemek tehlikeli olabilir. Bu nedenle, şiddetli ağrı, nefes darlığı veya bilinç kaybı gibi acil tıbbi belirtiler yaşarsanız, derhal Ulusal Acil Yardım Hattı'nı arayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Araps is coming for you

• Seni ilgilendirmez.
  • sakin acmaa geri dönüş yapma belkide bombaydi ?

• Polise git

• Ölüm çağrısı. Abdestini al. Namazını kıl. Zekat ver.
  • Up

• Suriyelidir onlar

• Arapcaysa kesin teroristtir senin telefonu uzaktan kumanda olarak kullaniyirlardir

• Dostum kesin işine yarayacak bi site buldum
    800notes.com
    202-455-8888 / 2024558888
    http://800notes.com/Phone.aspx/1-202-455-8888

seni arayan +12024558888 nolu telefon hakkında ki yorumlar yani bu numaradan birçok kişi aranmış yorumları okuyabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.