Şimdi Ara

Acil Yardım!...Turkcell superbox kullanan var mı? Bi kac sorum olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 ay once Ankarada bir köye taşındım. Bulunduğum yerde internet altyapısı yok. Bu yüzden superbox almayi düşündüm. Fakat turkcell müşteri temsilcisini aradığımda superbox sağlayıcısı veremeyiz desteklemiyor dediler. Telefonun da cok cektigi söylenemez. Ancak şu var camın kenarına telefonu koyduğum zaman 4.5g çekmiyor H+ çekiyor. Ve test ettiğim zaman 10 mgbt hizi rahat görüyor.
    Türkcell timde birisi şöyle yapmış. Başka bir yere kurulumu yapmış kurulum bittikten sonra ise yazlığına götürmüş. Ve o şekilde kullanıyormuş. Şimdi benim kafama takılan şu:

Ben bu superboxu başka birinin adına aldim diyelim burada çeker mi? (Telefon cam kenarında 4.5 g desteklemiyor ama H+ çekiyor.)

Süper boxun çekim gücü ile telefonun ki aynı mi oluyor?

O kadar para veriyorum boşuna gitmesini istemiyorum. Bu konuda yardımci olursanız sevinirim. Teşekkürler simdiden Allah razı olsun. 🤲😊😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turkcell Superbox: Ayrıntılı Bir Kılavuz

Turkcell Superbox, evinde sabit internet bağlantısı olmayanlar için tasarlanmış bir kablosuz internet cihazıdır. 4.5G teknolojisini kullanan Superbox, yüksek hızlı internet erişimi sağlar.

Superbox Her Yerde Kullanılır mı?

Superbox, Turkcell'in 4.5G şebekesinin bulunduğu her yerde kullanılabilir. Ancak, kapsama alanı bölgeden bölgeye değişebilir.

Superbox Her Yerde Çeker mi?

Superbox, Turkcell'in 4.5G şebekesinin güçlü olduğu bölgelerde iyi çeker. Ancak, binalar, ağaçlar ve diğer engeller sinyali zayıflatabilir.

Telefon Çekmeyen Yerde Superbox Çeker mi?

Superbox, telefonun çekmediği yerlerde çekmeyebilir. Çünkü Superbox, telefon şebekesine değil, 4.5G şebekesine bağlanır.

Superbox Çekmiyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Superbox'ın çekmemesi durumunda şu adımları deneyebilirsin:

• Cihazın açık olduğundan emin ol.
    • Cihazı pencere kenarı veya balkona taşı.
    • Engelleri cihazın önünden kaldır.
    • Cihazı yeniden başlat.
    • Turkcell müşteri hizmetleriyle iletişime geç.

Superbox'ın Avantajları

• Sabit internet bağlantısı gerektirmez.
    • Taşınabilirdir, istediğin yere götürebilirsin.
    • Kurulumu kolaydır.
    • Yüksek hızlı internet erişimi sağlar.

Superbox'ın Dezavantajları

• Kapsama alanı bölgeye göre değişebilir.
    • Engeller sinyali zayıflatabilir.
    • Veri limiti olabilir.

Turkcell Superbox, evinde internet bağlantısı olmayan veya sabit internet bağlantısı istemeyenler için uygun bir seçenektir. Ancak, kapsama alanı ve sinyal gücü gibi faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ankara merkezden başvuru yapıp alın köye götürürsünüz
  • o cıhaz sadedce 4g bantlarına uyumlu 3 g bant desteklemıyor dıye bılıyorum ondan calısmayabilir
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi yapın. Sorun yaşamasınız. En kotu şartlarda, "Bu adrese taşındım, modeminiz çekmiyor" diyip, iptal edersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Köye götürürüm onda sıkıntı yok ama çekim gucu acaba nasıl? Telefon gibi çekiyorsa alcam çünkü 4.5 g desteklemiyor. H+ çekiyor.

Köye götürürüm onda sıkıntı yok ama çekim gucu acaba nasıl? Telefon gibi çekiyorsa alcam çünkü 4.5 g desteklemiyor. H+ çekiyor.

• muhammedby06 M kullanıcısına yanıt
    telefondan iyi çeker merak etme 4.5g bile çekebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk61ylmz

o cıhaz sadedce 4g bantlarına uyumlu 3 g bant desteklemıyor dıye bılıyorum ondan calısmayabilir
    2G, 3G, 4G hepsi var cihazda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yorumlariniz için. H+ çeken yerde çekiyorsa başka adrese alırım kullanırım inşallah. Allah razi olsun kardeşlerim 🤲🥰😊

• spacenet S kullanıcısına yanıt
    Winn çekiyor bulunduğum yerde. Superbox da çeker değil mi eminsin yani kardeşim?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammedby06

Winn çekiyor bulunduğum yerde. Superbox da çeker değil mi eminsin yani kardeşim?
    %100 çeker, 30-40 Mbit arası hız alıyorum 3G'de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende suan ayni durumdayim. Son gelismeleri paylasirmisiniz. Bende almayi dusunuyorum.

• Ben de son gelişmeyi merak ediyorum.Aynı durumdayım 4.5g desteklemiyor diyorlar fakat telefon turkcell ve 4.5gde 50mbit hız gördüm.Başka adrese bağlatıp getirsek sorun yaşar mıyım tek sıkıntı bu.Boşuna para vermeyelim sonuçta.
  • superbox kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim alo dediğiniz her yerde çeker, odalardan birinde bile çekerse modemi oraya koyar tüm evden bağlanırsınız internete, ayrıca modeme sim kart takılıyor, modemi fişe takmanız yeterli çalışması için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.