arkadaşlar benim sorunum son 2 gündür pc kendisini beklemeye alıyor...ekran gidiyor ama pc hala çalışır bi vaziyette kalıyor klavyeden herangi bi tuşa bastığımda ise ekran tekrar geliyor ama bu sırada bazen internet kesiliyor ve bazende ekran donup kalıyo reset atmak zorunda kalıyorum....bazı duyduğum şeyleri yaptım ekran kartımı cıkarttım taktım temizledim...biosumun pili bitmişti pc yi her aştığımda saat sıfırdan başlıyodu ve bios pili aldım taktım..dün pc ye Format attım...ve cpu da fazla bir yükselmede yok 10 u geçmiyor arada geçiyo ama genelde 10 un altında ama durduk yere beklemeye alıyor sıcaklık ısı fln desem pc sogukken yeni actım ve açar açmazda beklemeye aldı pc nin içi biraz tozlu nezamandır temizlemdim fanlarda fln toz olabilir ama öyle aşırı bi şekilde olduğunu düşünmüyorum.Yardımcı olabilcek fikir ve görüşlerini söylicek arkadaşlara şimdiden tşk ediyorum...
İşlemci fanını bi kontrol et. Gerekirse Çıkar termal macun sür. Birbirine temas esen herhangi bir iletken var mı onu bi kontrol et kasa içinde
şu anda kasanın ekrafını açtım ve anakartın üstündeki ve diğer fanlar çalışır durumda ekran kartınıda fanıyla beraber 4 fanda çalışır durumda şu anda ona bakıyorum bi yere temas varmı şase fln varmı diye ama görünürde yok gibi
Denetim masası/ Güç seçeneklerine gel orada ayarlamaları yapabilirsin .
bide şu anda farkettiğim bişey klavye hareketinde beklemeye aldı 2 dir klavyeyi hareket ettirdiğim zaman beklemeye aldı sence ne olabilir klavyeyle alakalı?
güç seçeneklerinden sistem beklemeyi hiçbirzaman da yptım gene sorun dvm ediyo şu anda farkkettiğim bi olay klavyeyi hareket ettirdğim zmaan beklemeye alıyor acaba sorun ne olabilr arkadaşlar?
Madem öyle git başka bir klawye al yada başka bir klawye bul dene Bakalım yine aynısını yapacakmı .