Şimdi Ara

Video codec sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün kırtasiyeden 2011 basım bir yaprak test aldım..çözüm dvdli.fakat soru çözümlerini açtığımda

Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Player dosya türünü desteklemiyor olabilir veya gereken bir codec bileşeni bilgisayarınızda yüklü olmayabilir.diyor

Arkadaşlar yardım ederseniz cok iyi olacak yarın fizik yazılım var da
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Video Codec Sorunu ve Çözümü

Video izlerken "{codec bileşenini desteklemiyor}" veya "{codec bileşeni desteklemiyor hatası}" mesajıyla karşılaşabilirsin. Bu, cihazının video dosyasının oynatılması için gerekli olan codec bileşenini desteklemediği anlamına gelir.

Codec Bileşeni Nedir?

Codec bileşeni, video ve ses dosyalarını sıkıştırıp sıkıştırmayı sağlayan bir yazılımdır. Farklı video formatları, farklı codec bileşenleri gerektirir.

Video Codec Sorunu Nasıl Çözülür?

Video codec sorununu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Medya Oynatıcını Güncelle: Medya oynatıcını en son sürüme güncelle. Bu, gerekli codec bileşenlerini içerebilir.
    • Codecler Yükle: Eksik codec bileşenlerini üreticinin web sitesinden veya üçüncü taraf kaynaklardan yükleyebilirsin.
    • Farklı Bir Medya Oynatıcısı Kullan: Desteklediği codec bileşenleri açısından farklı medya oynatıcılarını dene.
    • Video Dosyasını Dönüştür: Video dosyasını, cihazının desteklediği bir formata dönüştürmeyi deneyebilirsin.
    • Donanımını Güncelle: Nadiren de olsa, video codec sorunları güncel olmayan grafik kartı sürücülerinden kaynaklanabilir.

Önemli Notlar:

• Codec bileşeni sorunları, hem yazılım hem de donanım sorunlarından kaynaklanabilir.
    • Codec bileşeni sorunlarını çözmek için birden fazla yöntemi denemen gerekebilir.
    • Yalnızca güvenilir kaynaklardan codec bileşenleri indir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • vlc media player kur , hemen hemen tüm türleri destekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anllll

arkadaşlar bugün kırtasiyeden 2011 basım bir yaprak test aldım..çözüm dvdli.fakat soru çözümlerini açtığımda

Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Player dosya türünü desteklemiyor olabilir veya gereken bir codec bileşeni bilgisayarınızda yüklü olmayabilir.diyor

KLite Codeck Pack indirirsen sorun çözülecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

arkadaşlar bugün kırtasiyeden 2011 basım bir yaprak test aldım..çözüm dvdli.fakat soru çözümlerini açtığımda

- Evet , K-Lite Codec Pack Önerimdir .

• quote:

Orijinalden alıntı: elitearmyLeader

vlc media player kur , hemen hemen tüm türleri destekler.

hocam işe yaramadı malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk'm

quote:

quote:

yükledim k-lite yi videoyu açtığımda bu sefer Windows media player dosya yürütürken bi hatayla karşılaştı diiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turk'm

quote:

quote:

yükledim k-lite yi videoyu açtığımda bu sefer Windows media player dosya yürütürken bi hatayla karşılaştı diiyor

- Güncelleştirmeyi yükleyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Videoda codec sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.