Şimdi Ara

Videoda codec sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar videoyu açıyorum ama görüntü var ses yok.K-lite en son versiyonunu indirdim ondada aynı sorun birkaç farklı program denedim (kmp-player gom player vb.)hepsinde aynı sorun ve açılırken hepside aynı hatayı veriyor codec bulanamadı diyor.Bu videoları izlemem lazım çünkü eğitim videoları nasıl sesi ile beraber açarım yardımlarınızı bekliyorum.

Hatta vlc player şunu söylüyor.

Uygun kod çözücü modülü yok:
    VLC, "undf" ses ya da görüntü biçimini desteklemiyor. Malesef bu sorunu gidermek için yapabileceğiniz bir şey yok.
    Uygun kod çözücü modülü yok:
    VLC, "MSS1" ses ya da görüntü biçimini desteklemiyor. Malesef bu sorunu gidermek için yapabileceğiniz bir şey yok.

• Video uzantısı nedir?

Codec pack yükleyerek tekrar denemelisin.
  • ne ızlıyorsun uzantısı nedır bılmıyorum ama . medya player clasıc dene muhtemelen acar..
  • dosya uzantısı wmv.dediklerinizi yaptım ama yine aynı sorun devam ediyor cvb verdiğiniz için teşekürler ama bunu videoyu nasıl açabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASCAX -- 27 Şubat 2012; 20:38:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASCAX

dosya uzantısı wmv.dediklerinizi yaptım ama yine aynı sorun devam ediyor cvb verdiğiniz için teşekürler ama bunu videoyu nasıl açabiliriz

http://www.pcnet.com.tr/forum/yazilim/85823-wmv-dosyalarini-nasil-acabilirim.html
  • o yazıyı okumuşdum buraya yazmadan önce ve programları güncelledim birçek şeyi yaptım ama olmadı.Arkadaşlar filmler şu programla kayıt edilmiş camtasia acaba o programı yüklersem bunun içinde video oynatıcı varmı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASCAX -- 27 Şubat 2012; 20:47:17 >
  • Wmv basit bi video uzantısı aslında media playerda'da açman gerekirdi bunu :S ilginç sanırım işletim sistemiyle alakalı bu.

K-lite codec pack yükledinmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vıdeolarda da sorun olabılr .. vıdeoların calsıdıgına emınmısınız ? ..normal sartlarda medya playerın acabılecegı bır uzantı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASCAX

o yazıyı okumuşdum buraya yazmadan önce ve programları güncelledim birçek şeyi yaptım ama olmadı.Arkadaşlar filmler şu programla kayıt edilmiş camtasia acaba o programı yüklersem bunun içinde video oynatıcı varmı ki?

dediğin gibi belkide program bu soruna sebep oluyo codec'leri değiştirerek tanınmamasına sebep oluyodur
  • K-lite codec en son versiyonunu indirip denedim ama açılışta oda hata verip sonra vidoe oynuyor ama ses yok.camtasia programı indirdim içinde player var ama sadece avi dosyalarını açıyor.burdan şunu anladım videolar avi olarak kayıt edilmiş sonra wmv dönüştürlmüş bu dönüştürme esnasında ses dosyalarını bozmuş peki bunu düzeltemnin bir yolu yokmu?
  • VLC, "undf" ses ya da görüntü biçimini desteklemiyor. Malesef bu sorunu gidermek için yapabileceğiniz bir şey yok.

x265.HEVC kodekli filmi açmıyor ve yukarıdaki uyarıyı veriyor.
    Sadece ses var görüntü yok.
    Kodek paketi olarak K-Lite Full son sürüm yüklü.

Fakat aynı filmi WMP ve MPC-HC player sorunsuz açıyor.
    Yani sorun fimde değil VLC Playerda. VLC için bunun bir çözümü var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.