Öncelikle konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemediğim i.in teknik yardım kısmına açtım. Gözümden kaçan bi konu varsa kusura bakmayın.
Sorunum basit ama ne yaptıysam çözemedim. Bilgisayarda bandicam üzerinden bir video çektim ve telefonumdanda bu videoya ses kaydı aldım. Tabii ki ikisini aynı anda başlatamadığımdan seste kayma olacağını biliyordum. O yüzden video bitince ses kaydını ve videoyu Video Edit Magic diye bir programa atıp editledim. Başında ses kaydındaki her şey video'ya kusursuz uyuyordu. Ama git gide bozulmaya başladı. 2-3. dakikadan sonra kaymalar gözle görülür hal aldı. Ne yaptıysam uyduramadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar internette bi çözüm buldum. Videoya ait olan sesi ayırıp, kendi ses kaydınızı koyun. Sonra oluşan yeni videoyu Vlc Media Player'da açın. Orda geçikmenin ne kadar olduğunu tespit edip Megui adında bir program ile tespit ettiğimiz gecikmeyi yerine yazarak videoyu birleştirin. Eğer sorun yaşayan olursa detaylı anlatırım. Ama ben yeni bi sıkıntı yaşıyorum. Megui ile birleştirme yaparken program kapanıyor. Saatlerdir bunla uğraşıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Heves ettim :D
bu sorunu sony vegas ile çözüyorum genelde veya edius.