Şimdi Ara

HD Videolarda Görüntü Var Ses Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
11.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık bir aydır bi sorun yüzünden kafayı yemek üzereyim. Genelde internetten indirdiğim 720p Ve 1080p Videolarda ve bazen en düşük kaliteli videolarda bile ses yok artık .

BS Playerda açmıyor, Gom da açmıyor ve diğer bi kaç video oynatıcısı denedim onlardada açmadı. Codecleri hepsini güncelledim . programları kaldırdım yükledim yine aynı ses yok..

LÜTFEN YARDIM EDİN....

• Ses kartı sürücünüzün, anakart sürücülerinizin ve kodeklerinizin güncel olduğundan emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Ses kartı sürücünüzün, anakart sürücülerinizin ve kodeklerinizin güncel olduğundan emin misiniz?

Bunları kontrol ettikten sonrahttp://www.videolan.org/vlc/ linkinden vlc media player ile mutlaka denemenizi öneririm.
  • Arkadaşlar hepsi güncel fakat dediklerinizi indirip yapmama rağmen hala sorun ayın :S başka fikri olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymuhammet70

Arkadaşlar hepsi güncel fakat dediklerinizi indirip yapmama rağmen hala sorun ayın :S başka fikri olan varmı ?

idm iel mi indiriyorsun?
  • evet ömer ? alakası olabilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymuhammet70

evet ömer ? alakası olabilirmi.

google chromeda idm integration diye bi uzantı var(inretnetten videoyu indirme penceresinde M4A , MP4 olarak görünüyor muhtemelen MP4 olanı indiiriyosundur)idm integrationu etkinleştirmen gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü var ses yok
    13 yıl önce açıldı
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam dediğinizi yaptım fakat halen aynı sorun var..
  • usta adobe flash player'i tekrardan yükle ve videolarda adobe flash player için ayarlar bölgesi oluyor sanırım sağ tıklayıp ulaşabiliyorduk orayada bi bak..
  • arkadaşlar hepsini yaptım ama halen düzelmiyor çoğu videoda m4A diye bi format çıkıyor ve inince ses felan çıkmıyor :S
  • Splayer var free bi program şahsen kullanıyorum km yi falan unuttum bi dene bakalımhttp://www.splayer.org/index.en.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS03 -- 27 Nisan 2013; 19:53:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.