Şimdi Ara

SES VAR GÖRÜNTÜ YOK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce başıma geldi ses var görüntü yok.daha başına gelen bir arkadasımız varmı acaba böyle bir sorunu.makina acılıyor hiç bir sorun hata yok dvdrom kapagı acılıyor kapanıyor koldan kapatıp acıyorum.ama bir turlu goruntuyu getiremedim.compositle denedim compenantla denedim aynı sorun.

• Bende de bazen oluyor,tv hdmi portundan ya da kablodan oluyor,ps3 ve x,bazen tv ekranına görüntü gelmeden açılıyor,aslında geliyor ama tv'nin o anki mallığı,bilmiyorum benimki tv kaynaklı bir sorun; seninki farklı gibi,ben tv'yi fişten çekip kapatıyorum,geri açınca düzeliyor.
  • imkani yok abi boyle bir seyin cunki tvde o sırada dsmart ve digitürkü izleyebiliyorum.tvden oldugunu sanmıyorum ya.
  • eğer compenent kablonuz daki hd switchinizi açıp kapamanıza rağmen düzelmiyorsa
    tv ile alakası yok bazen south bridge bazende gpu kaynaklı bir hata
    yaklaşık 6 aydır tamirini yapıyoruz
    ilgilenirseniz yardımcı olalım
    http://forum.donanimhaber.com/m_29555860/tm.htm
  • konsoltürk yaptıklarını sürekli inceliyor ve takdir ediyorum.bu işden anlıyorsun gerçekten.bu makina daha önce 3k verdi pc power supply ile kullanıyorum.kompresörle ısıttım cimbiz ile işlemci ve ramleri salladım biraz soguduktan sonra çalıştı makina.soguk lehim oldugunu sanıyorum.kompresör ısındı hava gececem bakalım ne olcak olmassa yapacak bir sey yok.sana gönderecez :D
  • yaptıgınız işlemlerden sonra bi süre düzelir,konsolun durumunuda göze alarak ısıtmaya giriştiyseniz hana chip gpu ve south bridge bölgesine yogunlaşın
    zaten 3k görmüş bir konsol birde bu hatayı vermiş açıkcası ben sizin yerinizde olsam tamire daha fazla para harcamayı düşünmezdim.Bu tarz müdahalelerle gittiği kadar kullanır sonra bütçem müsaitse yeni konsol düşünürdüm.
  • Hocam aynısı bana oldu.

Aletin görüntü kablosunu çıkarırsan alet restart atar ya.

Yanlışıkla kabloya elim değdi, (HDMI-DVI) alet restart yaptı bidaha ekrana görüntü gelmedi.

Koştum hemen Atiğe, HDMI portu patlamıştır büyük ihtimal dediler.

İstersen VGA'dan Compenent olarak HD alırsın istersende tamir için uğraşırız ama fazladan ısı vereceğiz(reballing) alet çöpe gidebilir bu riski almak senin elinde dedi ama olacağını hiç sanmıyorum dedi bende kabul etmedim çünkü Vga'dan Compenent alabiliyorum zaten.

Ama noldu olan oldu aletimin HDMI bölümü patladı, satmak istesem düzgün fiyatada satamam artık alet bir nevi elimde patladı gittiği yere kadar kullanacağım sonrada Jasper alacağım.

Alet : Falcon 28 Mart 2008 üretimi Arcade Pack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 6 Mart 2009; 23:40:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun çözüldü .ısıttıkdan sonra çalıştı .
  • ne kadar gerzek bi alet bu ya
  • evet arkadaslar 6 ay önce tamiri yapılan makine benimkiydi hatta konsoltürkte.

birinci tamirle sorun çözüldü ancak kısa sürede aynı görüntü kaybı problemini tekrar yaşadım garanti süresi içinde olduğu için de konsoltürk ücretsiz tamirini yapti yeniden.

tamirden geldiginde askere gitmiştim ancak döndüğümde 5 huzur dolu gün geçirebildim ancak bu sabah itibariyle aynıo hata tekrarlandi. anladigim kadarıyla bu sorunun kalıcı bi çözümü yok..

benim gördüğüm kadarıyla yani bundan önceki iki seferde başıma gelen şekliyle..

öncelikle fandan bi yere çarpıyormuş gibi bi ses gelmeye başladı. bi süre sonra da bi sabah açtiğimda görüntünün olmadığını ancak seslerin düzgün bi şekild egeldiğini ve makinenin işlem yapmaya devam ettiğini gördüm.. (yada farkettim daha doğrusu :) )

sonrasında tamire gitti geldi. yeni fan takılmıştı ancak bir saati aşan oyun sürelerinde makineden aynı fan tıkırtısı haala gelmeye devam ediyordu.

olabildigince 2 saati geçirmeden oynadim. tıkırtıyı bundan once duyduğumdada kapatıp dinlendirdim. sonrasında update geldi ve oyunları hdd den oynama imkanı sağlandı. bende bu şekilde denediğimde fan tıkırtısının kaybolduğunu farkettim yani dvd de çalışırken aşırı sıcaklık veren bir parça.

bu şekildede yine iki saati aşmayacak şekilde oynadim ancak tamirden geldikten bir ay sonra yine aynı şey başıma geldi. askerden dödüğümde ikinci kez tamir edilmiş makinem o kadar dikkat etmeme karşın 5 günde yine yamuldu :(

velhasılkelam tamir anlamsız görünüyo artık..

bundan sonra yeni konsollara yelken açmak lazım gelir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.