Şimdi Ara

Video İndirme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Daha önce çeşitli başlıklarda tartışılmış olsa da bir çözüme ulaşılamadığı için tekrardan yazmak istedim.

Uzaktan eğitim videolarını bilgisayarıma indirmek istiyorum. Ancak bildiğim kadarıyla rtmp uzantılı oldugu için normal indirme programları işe yaramıyor.. Stream browser ile yarıda kalıyor indirme işlemi.. İDM Orbit v.b bilinen bütün programları denedim.

Varsa bir yol yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• lütfen yardım :)
  • infinity.md İ kullanıcısına yanıt
    Mirilis Action, Camtasia Studio gibi ekran ve ses beraber kaydeden programlarla işinizi halledebilirsiniz.Eğitim videonuzu tarayıcınızda 720x480 gibi bir boyuta getirin(CTRL +/-).Ekran kaydedici programla o alanı kaydedin.Tam ekran kaydıda mümkün ama kayıt videosunun boyutu süreye göre oldukca fazla olabiliyor.
  • peki bu videoları dış ses değilde kulaklığı takıp indirebilir miyiz ? Geceleri açsam diye düşünüyorum ses kayıt problemi yaşadım google tarayıcının indirme programında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinity.md -- 23 Haziran 2014; 15:29:06 >
  • sorunu anladım bende :D bende bayağı araştırmıştım ama dinlerken ekran videosu almak zorunda kaldım ama yapmadım tabiki o kadar süre ekranda onu bekleyemezdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi kere indirebilen yok anladığım kadarıyla.. Bir programla yarısına kadar indirdim ama gerisi inmiyor.. Video kaydetmekte kolay aslında. akşam otururken aç videoyu dolsun yanında ama ses dışarı çıkmadan yapsak iyi olur. Mesela hoparlörden çıkması yerine sesin kulaklıktan çıkması gibi. Bunu yapabilir miyiz ?
  • yardım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinity.md

yardım :D

Sana ücretsiz bir program tavsiye edebilirim dene istersen? : _StreamTransport_
  • hocam yarısına kadar indiriyor :(( Denemiştim daha önce
    Hangi siteden indirmeye çalışıyorsun? Link verebilir misin?
  • Jdownloader ile belki indirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

Hangi siteden indirmeye çalışıyorsun? Link verebilir misin?

uzaktanegitim.gen.tr den..
  • Hakikaten bi çözüm bulabilecek olan yok mu ?
    Google Crome yüklesene onun eklentileri daha kolay bulunuyor ama illede explorer olacak diyorsan buyur!

1- VDownloader

2- Altarsoft Video Capture 1.0

BUNLARDA İŞE YARAMAZSA CROME'İ YÜKLE!
  • İDM işe yarar yav nasıl yaramaz :) Resimde de görüldüğü üzre dediğiniz siteden girip indirmeye çalıştım. Sonuç başarılı. İDM silip baştan yükleyin. Sorun neyse çözelim.
     Video İndirme Problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaOsmanlı -- 9 Temmuz 2014; 19:53:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

Google Crome yüklesene onun eklentileri daha kolay bulunuyor ama illede explorer olacak diyorsan buyur!

1- VDownloader

2- Altarsoft Video Capture 1.0

BUNLARDA İŞE YARAMAZSA CROME'İ YÜKLE!

İlla da explorer demedim :)) Kaldı ki kullanmıyorum,dediklerinizle de olmadı.. Bütün tarayıcılar yüklü bilgisayarımda..

• quote:

Orijinalden alıntı: by_xtr

İDM işe yarar yav nasıl yaramaz :) Resimde de görüldüğü üzre dediğiniz siteden girip indirmeye çalıştım. Sonuç başarılı. İDM silip baştan yükleyin. Sorun neyse çözelim.
     Video İndirme Problemi

Hocam İDM ilk girişteki görüntüyü yakalıyor.. ID Şifre girdikten sonra İDM de işe yaramıyor.. Tam sürümle denedim..

• camtasia ile ekranın videusunu alabilrsiniz
    Bu Chrome eklentisiyle o dediğin sitede yüklü videoları indirebiliyorum bunun lada indiremezsen sorun sende!
     Video İndirme Problemi
  • firefoxun dowloadhelper eklentisi var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.