Şimdi Ara

Video İndirme Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesafesiz sitenin içeriklerine girmeden giriş sayfasındaki videoyu indirerek mi böyle konuşuyorsun ? Bu kadar kısa bir programla çözülebilecek bir şey değil.. Daha önce denedim zaten. RTMP uzantılı dosya var malesef ID ile giriş yaptıktan sonra...
  • Gönderdiğim resimden eklentinin aktif olmadıgını görebilirsiniz ;)
     Video İndirme Problemiundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinity.md -- 10 Temmuz 2014; 11:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

firefoxun dowloadhelper eklentisi var

Malesef o da indirmemişti..
  • infinity.md İ kullanıcısına yanıt
    Kesin bunu da denemişsindirhttp://www.orbitdownloader.com/rtmp-downloader/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

Kesin bunu da denemişsindirhttp://www.orbitdownloader.com/rtmp-downloader/

Denedim valla :(( O da görmüyor.. Adamlar nasıl bi şifreleme yaptıysa artık. streamtransport bile yarısına kadar indiriyor..
  • yukarı :)
    Site Kullanıcı ID ve şifrenizi IDM/İndirilenler/Seçenekler/Site Girişleri/Yeni bölümüne girin:
    "uzaktanegitim.gen.tr
    kullanıcı adı
    şifre
    Tamam"
    yoluyla videoyu indirmeyi deneyin.Başarılı olmazsa IDM Seçenekler/Bağlantı bölümünden Varsayılan azami bağlantı sayısını 1'e düşürerek tekrar deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korop

Site Kullanıcı ID ve şifrenizi IDM/İndirilenler/Seçenekler/Site Girişleri/Yeni bölümüne girin:
    "uzaktanegitim.gen.tr
    kullanıcı adı
    şifre
    Tamam"
    yoluyla videoyu indirmeyi deneyin.Başarılı olmazsa IDM Seçenekler/Bağlantı bölümünden Varsayılan azami bağlantı sayısını 1'e düşürerek tekrar deneyin.

Hocam denedim.. Malesef linki girdikten sonra IDM ye URL değişiyor.. Örneğin URL için
    http://videodersane.uzaktanegitim.gen.tr/ogrenci/video/izle/17224# linkini giriyorum videoda olan sonra aşağıdaki resimdeki gibi görünüyor..

Hatta Türk IP ler kapalı mı diye düşünüp Zenmate ile bile denedim..
     Video İndirme Problemi

• http://www.streamtransport.com/ Bende hepsini indirdi
    IDM'nin indirdiği logon.htm dosyasına çift tıklayıp, Kullanıcı Adı ve Şifre'yi girip Tamam'a bastıktan sonra, Sağ Tuş/Tekrar İndir yolunu denemenize rağmen başarılı olamıyorsanız, IDM bu sayfalarda başarısız demektir.Arkadaşların tavsiye ettiği diğer alternatiflere yönelmekte fayda var.Ben bu tür sorunlarımda IDM+Action(İkisi de lisanslı) kullandığımdan kesin sonuç alıyorum.Tarayıcının açıpta benim bilgisayarıma kaydedemeyeceğim görüntüyle karşılaşmadım.
    Eğer indirme yardımcı araçlarından fayda göremezseniz, masaüstü video kayıt yöntemlerine yönelmenizde fayda var.Bu yöntemle biraz daha zaman harcayarak iyi bir arşiv oluşturabilirsiniz.Öğreneceğiniz video kayıt, video edit, video efekt, video dönüştürme yöntemleri de yanınıza kar kalır.

• MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    Bu seneninkiler mi hocam.. bende yarıda kalıyor
    Rastgele bir tanesine girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korop K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler gene de yardımlarınız için..
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    Hocam uzaktanegitim e uyelik ile mi giriş yapıyorsunuz.. yani oraya üyesiniz değil mi.. ilk girişteki videoları indirmede sıkıntı yok çünkü
    Üye değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk baştaki videonun linkinde sıkıntı yok.. ders videoları inmiyor. yarıya kadar iniyor :(
  • üyeliğim olsa indiririm
  • Bir program vardı ben önceden böyle streamleri falan kaydetmek için kullanıyordum. Onlar da rtmp oluyor.

RTMP dump toolkit ve RTMP dump helper indir. Bunları aynı klasöre at ve helper'ı çalıştır. Orda sana tarayıcılarınla çalışıp çalışamadığını açtıktan sonra yazıyo. Chrome olmuyodu Firefox oluyodu. daha sonra o videoyu aç bakalım kaydetmeye başlıcak mı?
    Sesi falan da kaydediyor fakat formatı bazen garip olabiliyor. Kaydedilen dosyanın bilgilerinden sesin formatına bakıp gerekli codeci indirerek sorunu halledebilirsin.
    Fakat şunu unutma stream kaydettiği için bütün videoyu izlemen gerekir kaydederken büyük ihtimal. Yani sen açtıktan sonra yüklemeye başladığını görüp videoyu kapatırsan yükleme durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBOYH -- 5 Ekim 2015; 15:55:39 >
  • İlla da chrom google demedim :)) Kaldı ki kullanmıyorum,dediklerinizle de olmadı.. Bütün tarayıcılar yüklü bilgisayarımda..
  • Arkadaşlar ben de bu konudan muzdaripim çözebilen var mı?

Sorunlar şöyle;

1)http://www.videodershanem.com web sitesinde bulunan bizim panelimizdeki videolar farklı bir siteden çekiyor verileri.
    2) Flow Player sadece tema, yani video verisi ile alakası yok.
    3) Streamtransport hiç bir şey bulmadı, youtube da bile video yakalayamıyor. Sanırım geliştirme yapılmıyor artık programa.
    4) IDM, Firefox eklentileri, Chrome Eklentileri videoları yakalayamıyorum çünkü link yok. (ÖRN Video Link; hostname=www.videodershanem.com&url=mp4:Video_Ders_2016/LOL/A3/Turkce/01a.mp4&callback=fpCallback990356121417&proxy=best&live=false&debug=false&splash=false&rtmp=rtmpe://85.111.11.73/vod/&initialVolume=1&)

Fikri olan var mı arkdaşlar nasıl indirebilirim :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.