Şimdi Ara

Taşınabilir mobil internet paketi tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell 4.5G Mobil Wifi 200 GB Paketi 590tl. TTnet cep Magnet Tarifeleri 200gb 400tl. Vodafone Redbox 15 Mbpse Kadar- Limitsiz 2022 ₺660. TTNet e geçmeye değer mi yoksa Turkcell çekim gücü yüksek. Vodafone sınırsız ama çok pahalı. Aradaki farklar çok. Hangisini seçersiniz?

• Bolgenizde iyiyse vodafone sinirsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redboxa mevcut müşteri değilsen geçemezsin yeni abone alımı kapandı. Ama açık ara en iyi tercih tabi.

Turkcell Mobil Wifi ve Cep Magnet kotaları yeterli ise mantıklı olabilir. Bir farkları yok hangisi çekiyorsa o tercih edilmeli tabi fiyat da göz önüne alınmalı.

• phasan P kullanıcısına yanıt

Cep magnet farklı bir şey. Her yerde kullanılır normal data paketi.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Diger magnet tarifesi ile karistirmisim kusura bakmayin bu 200 gb 400 olan da galiba modem yok olan tarifeler de belirtilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 1 Temmuz 2024; 7:33:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şehir içinde ve zeytinliğimizde en iyi çeken şebeke turkcell. Şu an için kararsızım biraz daha araştıracağım sanırım. herkes için teşekkür ederim

• En iyi turkcell ise hic dusunme derim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • phasan P kullanıcısına yanıt

Evet modemli olunca ücret artıyor, Turkcell Mobil Wifi paketlerinde de aynı şey geçerli. Ya ucuz bir 4G modem alınacak ya da telefona takıp kullanılabilir.

• TP-LINK M7000 4G LTE Mobil Wi-Fi Router gibi cihaz alıp onda kullanmayı düşünüyordum.

• Netgsm data hattı alıp kullanabilirsiniz, en ekonomik olanı netgsm, turkcell altyapısı kullanıyor.

• Ben de ilgilenmeye başladım bu paketlerle.

• ürün nasıl kullanıdınız mı

• üniversiteden mezun olamadım daha. Dolayısıyla alamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.