Şimdi Ara

SEVGİLİSİ OLAN BİR KIZ NEDEN BÖYLE DAVRANIR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2,5 sene önce bir işe başladım. orada da birbirlerini yıllardır tanıyan iki kız vardı. çok samimi arkadaş olduk. ilk başlarda ikisine karşı da öyle duygusal bişeyler hissetmedim. benim için yakın kız arkadaştılar sadece. zaten bir tanesinin ilişkisi vardı. derken günün birinde diğer kız da "ya sanırım dersaneden bir çocuk bana yazıyor" dedi. o an bir garip oldum. yani "bu kız aslında iyiydi" falan gibi. bir kıskançlık hissettim nedense. üzerinde fazla durmadım da.

benim bu kızla muhabbetim hep harikaydı. halen de öyle. ama bu kızın bazı hareketleri çok garip. ara sıra bana "sen bana bir ara yazdın mı yaa doğru söyle" diye sormuşluğu var. "ya ben sevgilimle konuşmadığım şeyleri seninle konuşuyorum" diyor, "sevgilim daha bunu demedi bana :))" diyor, "sen bana sevgilimden daha ince davranıyosun" diyor, "sen kapıdaki düşman gibisin yaa" diyor ardından. diyor da diyor. sık sık da sevgilisiyle kavgalarını anlatıyor. ama 1,5 senedir çıktıklarından ayrılırsa o kadar emeği boşa gidicekmiş. üzülürmüş falan.

ben de bir süre sonra bu kıza bir şeyler hissetmeye başladım. ama ilişkisi olduğundan arkadaş çizgimi bozmadım. ama bir süre sonra tak etti. bir kaç gün önce gereksiz bir trip atmıştı bana. ondan faydalanıp "bu tribi yemesi gereken ben miyim?" tarzı bişiler söyledim. (bu arada önemli bir nokta var: bir ara ilişkiler hakkında konuşmuştuk. kendisi şu ana kadar 3-4 kişiyle çıkmış birisi. ben "öyle bugün birisine sevgilim deyip yarın başkasına aşkım demek benim midemi bulandırır" demiştim. bu sözleri üzerine alınmıştı.) benim bu hafif açılma girişimimde de bu sözleri yüzüme çarptı. "bugün x'le ayrılıp yarın seninle mi olucam sanıyosun?" falan. bu muhabbetten sonra aramıza soğukluk falan da girmedi. hep nasılsak yine öyleyiz. "ahh ahh ben o zaman sana yazmadığım için çok pişmanım" diyorum, o da "x'le olmasaydı seninle cidden olabilirdi" falan diyor.

yani kısacası: kız, ona karşı hislerimin farkında ama yine de muhabbeti kesmiyor benimle. ne yapmalıyım?

ama kız hiç bir şekilde muhabbeti azaltmıyor. sabahları günaydınlar, akşamları tatlı uykular falan. 10 dk konuşmasak hemen yazıyor, "bi sataşayım dedim :))" tarzı bişi uyduruyor. ben açık açık sen o çocuktan ayrılırsan ben sana yazıcam sinyalini veriyorum. bir de biz genelde 3 kişi buluşuruz, o iki samimi kız ve ben. yani tek buluşmuşluğumuz yok neredeyse. ama ben son zamanlarda hep tek buluşmayı ima ediyorum. seninle şuraya gideriz, bunu yaparız falan.
    tüm bunları anlamıyor olabilir mi?

ben sürekli "bak sana karşı bişiler hissediyorum ama engellerden dolayı açılamıyorum" tarzı imalarda bulunuyorum. hatta geçen gün evde babasıyla rakı içtiklerini söyledi. "oo alkollüysen sana bişiler söyliyim de yarın ne de olsa hatırlamazsın" dedim. o kadar ısrar etti ki inanmazsınız. "yaa söyleee söylesenee" falan. ben de "bir gün söylicem merak etme" dedim, "hay o batasıca gün..." tarzı bir cevap aldım.

• Sadece şunu düşün bugün sevgilisi varken bunları yapan yarın sana neden yapmasın?
  • ben yedek durumu hissettim açıkçası sende gönlü var ama başkası ile beraber karar senin
  • Kıza böyle davranarak aldatmasına vesile olabilirsin. Yapma.
  • İdeal bir yedeksin. Birşeyleri açıkça söylediğin anda ben başkasıyla beraberim diye bir cevapla karşılaşman olası. Ama seni de tamamen saf dışı bırakmak istemiyor.

Nacizane tavsiyem; Başka bir kız bul ya da böyle biri varmış gibi davran. Yeni tanışmışsın felan. Ama kızların ikisine de kız hakkında detay verme. Ne yapacak bir izle. Bu arada sevgilisi olduğuna emin misin? Seni zarflıyor da olabilir. Diğer kızla ve bu kız ve sevgilisi ile toplaşıp bir haftasonu görüş bak. Karşıda bir ilişki varsa onu da düşün. Bir ilişkiyi bozacaksın. Dikkat et!!!
  • @Ezio AuditoréKız zaten aldatıyor hocam neden bahsediyorsun :) illa fiziki bir aldatma şart değil bu düşüncedeyse bir kız bitmiştir o iş bence.

arkadaşların da dediği gibi yedekte tutuyor seni. yarın bir gün onunla sevgili olursan aynısını sana yapma ihtimali yüksek. huylu huyundan vazgeçmez.
  • O kizdan hayir gelmez ama sendende ayni sekilde hic kusura bakma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih Şentürk olmuşsun kardeşim, hayırlı olsun.
  • Kızın sevgilisine yazık lan.
  • Yav sen kızı geç asıl sen sevgilisi olan bir kıza nasıl böyle davranıyorsun?

• Seni nöbetçi golcü olarak nitelendirebiliriz kg. başarılar.
  • Bu adamları dinle.
  • Boş gezen bir erkek neden mevlana gibi herkese kucak açar durum değerlendirmesi yapmaz ben de bunu merak ettim

• ne kız için nede senin için söylenecek çok söz yok birader, zira ikinizin karakteride beş para etmez. bu durumda üzüldüğüm tek şey o kızın sevgilisi olan kişi, Allah ona yardım etsin. onun yerinde olsam o kızı rezil eder yerin dibine sokar, senide en az altı ay burnundan pipetle beslenecek duruma sokardım. gerçi ikinizde parmak kımıldatmaya dahi değmezsinizya...
    bu arada hiç bana kızıp etme, zira seninde adın gibi bildiğin üzere ben doğru ve gerçek olanı dile getirdim. hayır yani aşk gibi kutsal ve değerli bir duyguyu bu iğrenç dürtülerinize nasıl alet ediyorsunuz onuda aklım almıyor. aslında aşk ile alakası dahi olmayan ama hadi gönlünüz olsun adına aşk diyelim, bu aşkınız eğer haysiyetinizin önüne geçiyorsa bi durup bakın kendinize...
  • İnsan olun azcık, sevgilisi olduğunu bile bile karaktersizlik yapmayınız.
  • Bir arkadaş yorum yapmış, bencede en uygunu birisi varmış gibi davran ve detay verme. Mesela mesajlar gelsin gül, kim o falan desin hiiiç öyle falan yap. Mesela tam böyle bir muhabbet halindesin gülüyosunuz baş başa falan bi anda pardon diyip telefon çalıyormuş gibi kalk masadan 2-3 dakika sonra gel. Kusura bakma önemliydi de. Kimden dediği zaman "yaaaa daha önceden konuşuyorduk şimdi ne olduysa sıklaştı bu aralar" neyse müsait olmadığımı söyledim sonra ararım de. Bak ondan sonra triplerini seyiret. Ama asla güvenme, sözlerine güvenme,bakışlarına güvenme, seni öpmeye kalkar ona bile güvenme. Sadece onun sana yürümesini sağla. Ama ben soru işaretiyle bakıyorum bu duruma çok sağlıklı değil.
  • Yaptığının yanlış olduğunu söyleyip yol ver. Hatta sevgilisiyle iletişime geçip uyar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.