Aldatma, ayrılma, her şey...
Biraz uzun olacak. Kusura bakmayın. Bir kadın var. 8 sene önce aynı kurumda işe başladık ama farklı ofislerde. O, o zamanlar nişanlıydı, 2017 gibi evlendi. Ben de 2021 Ağustosta evlendim. O kurumda beraber eğitim aldık vs. O günden beri kankaydık. Aşırı bir samimiyet. Bu böyle yıllarca gitti. Derken 2021 Aralık ayında her ne olduysa bir yakınlaşma oldu. Önce öpüşme vs, sonra tahmin edebileceğiniz gibi daha ilerisi. Açıldı bana. Taa o eğitimden beri bana ilgisi varmış. Olaylar büyüdü. Yazışmalar, buluşmalar, benim için saçını boyatmalar, elbise almalar. Deli divane oldu benim için. Derken yine bir şeyler değişti. Yaklaşık 1 sene önce değişmeye başladı. Soğuk davranmalar. Bahane uydurmalar. Buluşmamalar, görüşmemeler vs. Birşeyler sezdim ama çok da önem vermedim. Derken 1 ay önce "seni üzmek istemiyorum"la başlayan, "seninle çok mutlu oldum, aşık oldum, güldüm, ağladım ama bitti" ile devam eden uzun bir veda mesajı aldım. Sebebini sordum. Net bir şey söyleyemedi. Hep bahane. Kocam artık çok kıskanıyor. İki taraflı bir ilişkiyi sürdüremem. Yakalanırsak hayatımız mahvolur. Tabi ben o saatten sonra tüm ilişkiyi kesmeye karar verdim. Ama o bunu istemedi. Bizim seninle bu ilişkiden önce de çok güzel bir arkadaşlığımız vardı ama sen onu mahvediyorsun tarzında şeyler söyledi. Erkekler böyledir bazen. İlişkiyi kaybedince kıymetini anlarlar gibi oldum. Kısaca sormak istediğimi sorayım: bana hala bir şeyler hissettiğini düşünüyorum. Geri dönmesi için ne yapmam lazım?
SEVGİLİSİ OLAN BİR KIZ NEDEN BÖYLE DAVRANIR?
|
yakın arkadaşımdan hoşlanıyorum
|
neden böyle hissediyorum?
|
kız meselesi
|
Hafta sonu kuponları
|
25 ağustos 2013 tahminleri
|
Hoşlandığım kız olayı netleşsin artık
|
Ondan sonra Simiadae, Yeni Dünya Maymunları ile Eski Dünya Maymunları diye iki büyük gövdeye ayrıldı. Çok daha sonraki bir dönemde ikinci gövdeden, evrim harikası ve yeryüzünün şan-ı şerefi insanoğlu türedi. - Charles Darwin |
Ondan sonra Simiadae, Yeni Dünya Maymunları ile Eski Dünya Maymunları diye iki büyük gövdeye ayrıldı. Çok daha sonraki bir dönemde ikinci gövdeden, evrim harikası ve yeryüzünün şan-ı şerefi insanoğlu türedi. - Charles Darwin |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 122
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 3.427 (Bu ay: 171)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic