Şimdi Ara

Aldatma, ayrılma, her şey...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz uzun olacak. Kusura bakmayın. Bir kadın var. 8 sene önce aynı kurumda işe başladık ama farklı ofislerde. O, o zamanlar nişanlıydı, 2017 gibi evlendi. Ben de 2021 Ağustosta evlendim. O kurumda beraber eğitim aldık vs. O günden beri kankaydık. Aşırı bir samimiyet. Bu böyle yıllarca gitti. Derken 2021 Aralık ayında her ne olduysa bir yakınlaşma oldu. Önce öpüşme vs, sonra tahmin edebileceğiniz gibi daha ilerisi. Açıldı bana. Taa o eğitimden beri bana ilgisi varmış. Olaylar büyüdü. Yazışmalar, buluşmalar, benim için saçını boyatmalar, elbise almalar. Deli divane oldu benim için. Derken yine bir şeyler değişti. Yaklaşık 1 sene önce değişmeye başladı. Soğuk davranmalar. Bahane uydurmalar. Buluşmamalar, görüşmemeler vs. Birşeyler sezdim ama çok da önem vermedim. Derken 1 ay önce "seni üzmek istemiyorum"la başlayan, "seninle çok mutlu oldum, aşık oldum, güldüm, ağladım ama bitti" ile devam eden uzun bir veda mesajı aldım. Sebebini sordum. Net bir şey söyleyemedi. Hep bahane. Kocam artık çok kıskanıyor. İki taraflı bir ilişkiyi sürdüremem. Yakalanırsak hayatımız mahvolur. Tabi ben o saatten sonra tüm ilişkiyi kesmeye karar verdim. Ama o bunu istemedi. Bizim seninle bu ilişkiden önce de çok güzel bir arkadaşlığımız vardı ama sen onu mahvediyorsun tarzında şeyler söyledi. Erkekler böyledir bazen. İlişkiyi kaybedince kıymetini anlarlar gibi oldum. Kısaca sormak istediğimi sorayım: bana hala bir şeyler hissettiğini düşünüyorum. Geri dönmesi için ne yapmam lazım?

• İkiniz de ne kadar ahlaksızmışsınız ya, marifet gibi nasıl geri döndürürüm diyorsun bir de.

• Salman lazim. Yani salmak derken umursamadigini tam manasiyla hissettirmek. Arkadas kalmak istiyorsa kal. Hem sen de duygularini daha kolay unutursun bence, obur turlu icinde ukte kalcak ama hem kendi esine yaptigin, hem de kadinin esine yaptigin buyuk kotuluk. Eninde sonunda bedelini odersin.
  • Eşin sana aynısını yapsa ne hissederdin, halen gözün dışarıda ise bari yanındaki insandan ayrıl. Birde burada fikir istiyorsun ayıp yani.

• kanım dondu umarım uydurma hikayedir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.