PS5 Gta Online'da Arkadaş Arıyorum
Merhaba 27 yaşındayım, yoğun bir işte çalışıyorum, genelde pazar günlerini evde kendime ayırdığım için müsaitim. PS3 hesabımda 300 leveldim lisedeyken oynuyordum, sonradan hesabı silmişler, yeni başladım 30 levelim. Her neyse, yaşı bana yakın, oynamak isteyen varsa eklesin, özellikle soygun görevleri yapmak istiyorum. Discord kullanıyorum.
PSN Kullanıcı Adım : MetalheadMayhem-
Gta Online'daki PS3 hesabımı PS4'e Aktarabilir miyim?
İlk GTA 5 çıktığında online oynuyordum, 300 levele yakın her şey vardı hesapta. Bugün PS4'te oynayayım dedim yıllar sonra aynı PSN hesabı üzerinden. Ancak onlinedaki hesabım silinmiş, bunu geri getirmenin yolu var mı?
Trafik cezası yedim 1400 TL, daha sonra sulh ceza hakimliğince kanıtladım ve param iade edildi. Karar kesinleşti. İstanbul'da yaşıyorum, herhangi bir vergi dairesi bu mahkeme kararıyla gittiğimde parayı direkt veriyor mu yoksa illa Ümraniye'de bulunan Nakil Vasıtaları Vergi Dairesi'ne mi gitmem gerekiyor?
Not: İnternet Vergi Dairesi'nden de dilekçemi gönderdim zaten 2 ay önce ama bu işler uzun sürüyormuş.
Özetle ben elden herhangi bir vergi dairesinden evraklarımla beklemeden paramı alabiliyor muyum?
2. El Ps4 Almak?
|
390 TL ye akustik gitar aldım
|
Bu Pc Neden Çok Yavaş (Oyunlarda da)?
|
LPG li aracımın belgeleri muayene için?
|
Ekran kartımı güncelleyemedim?
|
Yeni Takılan PowerSupply Koku Yapar mı?
|
Meslek: Memur
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 133
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.209 (Bu ay: 177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic