Şimdi Ara

Yeni Takılan PowerSupply Koku Yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 5-6 saat önce taktırdım çok iyi özellikli bir pc değil. Csgo yu ultrada açıyor ama kasmadan. Neyse sadece csgo oynuyorum. Yeni takıldığı için mi acaba plastik kokusu gibi koku geliyor buğulu buğulu. Normal mi? Everest markalı power supply, Sıcaklığı 40-45 arası değişiyor. Oyundayken koku artıyor

• Ben LC Power diye birşey almıştım. Sonuçta, hiç memnun kalmadım. Bilindik markalardan ve kaliteli ürünlerden şaşmamak, sana kalmış bir tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Ben LC Power diye birşey almıştım. Sonuçta, hiç memnun kalmadım. Bilindik markalardan ve kaliteli ürünlerden şaşmamak, sana kalmış bir tercih.

everest kaliteli değil mi ki?
  • Değil. Uygun düşünürseniz high power, FSP, biraz daha üstüne çıkarsanız corsair, evga, seasonic bu markalardan şaşmayın. İkincisi, sisteminiz iyi olmasa bile PSU'da kaliteden şaşmayın, dandik bir powerın arızalanması muhtemelen yanında parça da götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 19 Aralık 2017; 0:5:13 >
  • İlk çalışmada koku olabilir fakat birkaç kullanımdan sonra azalır ve biter tekrar etmez.

Sürekli koku olması kötü komponent kullanımına işarettir, everest olduğunu söylemişsiniz zaten gayet normal. Psu konusunda asla ama asla ucuza kaçmayın, tamam gidin 700-800 lira verin de demiyoruz ama en azından bilindik markaların giriş seviyesi psu'larını tercih edin.
  • İlk çalışmada power ısındığı için üzerindeki boya eriyor koku yapıyor bir süre sonra gececektir
  • Diğer arkadaşlara katılıyorum psu konusunda bilindik markalardan şaşmamak gerek ben 6 yıldır thermaltake toughpower 700 kullanıyorum son derece memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

Değil. Uygun düşünürseniz high power, FSP, biraz daha üstüne çıkarsanız corsair, evga, seasonic bu markalardan şaşmayın. İkincisi, sisteminiz iyi olmasa bile PSU'da kaliteden şaşmayın, dandik bir powerın arızalanması muhtemelen yanında parça da götürür.

cooler master da olabilir.
  • PC yi 1 gün arayla hiç açmadım csgo ya girince koku yapıyor biraz. Oyundan çıkınca koku gidiyor. Yeni psuda plastik kokusu olur demiş bir arkadaş ama hala daha geçmemesi normal mi 1 hafta kadar yeni psu da koku olabilir mi ki?
  • Everest almanız başlı başına hata zaten.

Bir hafta her gün oyun oynadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Everest almanız başlı başına hata zaten.

Bir hafta her gün oyun oynadınız mı?

Everesti bilgisayarcım verdi açılmamış kutuda . 120 TL.

1 hafta olmadı alalı güç kaynağını. ama 3. günümdeyim şuan oyuna girince koku geliyor. Ben 1 hafta kadar sürebilir mi diye sordum bide. Ya koku dediğim öyle buğulu buğulu değil. Çok az geliyor. PSU ya yaklaşınca o kokuyu alıyorum. Tüm odayı koku sarmıyor yani her oyuna girişimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcafielRossa -- 21 Aralık 2017; 22:51:34 >
  • Klasik mahalle pc cisi kazıgı

Sen gittin kasa işe abi bana bi power versene dedin

Adam gitti sana high power dedi 250 tl dedi sen ona çohh dedin daha ucuzu varmı dedin oda dedi everest var süper marka fiyat canavarı vs sende gaza geldin aldın sonuç ortada

Turboxlandın 😂😂😂😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

Klasik mahalle pc cisi kazıgı

Sen gittin kasa işe abi bana bi power versene dedin

Adam gitti sana high power dedi 250 tl dedi sen ona çohh dedin daha ucuzu varmı dedin oda dedi everest var süper marka fiyat canavarı vs sende gaza geldin aldın sonuç ortada

Turboxlandın 😂😂😂😂

Tam da dediğin gibi oldu. Peki bu everest beni idare eder mi ? Bir süre sonra koku kaybolur mu?. PSU en fazla oyundayken 60 derece civarı oluyor. Bir yanma söz konusu olabilir mi sence? Diğer yazdıklarımı okumadıysan üstte dedim ki oyundayken kasaya yaklaştığımda o kokudan geliyor. Her oyuna girdiğimde o koku tüm odayı sarmıyor sadece dediğim gibi kasaya yaklaşınca alıyorum kokuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcafielRossa -- 21 Aralık 2017; 23:3:4 >

• Yanma olabilir sistem eski ise çünkü evrest en kötü power markası bide sistem in yedigi güç önemli sen sistem özelliklerini yaz bide arkadasın taktığı power kaç watt onu söyle
  • quote:

Yanma olabilir sistem eski ise çünkü evrest en kötü power markası bide sistem in yedigi güç önemli sen sistem özelliklerini yaz bide arkadasın taktığı power kaç watt onu söyle
    250 W yazıyor hocam.

PC özelliklerim:

AMD Phenom(tm)II X4 970 Processor (4CPU's) 3.5 GHz

4 GB Ram

Ekran kartım : AMD Radeon HD 6800 Series

İşlemci sıcaklık değelerim :

Sıcaklıklar
    Anakart 40 °C (104 °F)
    CPU 44 °C (111 °F)
    CPU diyot 50 °C (123 °F)
    GPU diyot (DispIO) 52 °C (126 °F)
    GPU diyot (MemIO) 52 °C (126 °F)
    GPU diyot (gölgelendirici) 47 °C (117 °F)
    WDC WD5001AALS-00L3B2 37 °C (99 °F)

Soğutucu Fanlar
    CPU 2848 RPM
    Grafik İşlemci (GPU) 32%

Voltaj Değerleri
    CPU Çekirdek 1.264 V
    CPU VID 1.200 V
    +3.3 V 3.376 V
    +12 V 11.922 V
    VBAT pil 2.928 V
    DIMM 1.600 V
    GPU Çekirdeği 1.150 V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcafielRossa -- 21 Aralık 2017; 23:12:14 >

• Yav hocam kasanın içinedeki powerin resmini çekip atın power kaç watt onu anlayım bide bu sistemin yesigi elektrige bi bakıyom

Büyük ihtimal cihaza yük binmedigi zaman psu yetiyor ama iş oyun oldumu cihaza yük bindimi psu istenilen elektirigi karsılayamıyor
  • Yeni Takılan PowerSupply Koku Yapar mı?
  • quote:

Yav hocam kasanın içinedeki powerin resmini çekip atın power kaç watt onu anlayım bide bu sistemin yesigi elektrige bi bakıyom

Büyük ihtimal cihaza yük binmedigi zaman psu yetiyor ama iş oyun oldumu cihaza yük bindimi psu istenilen elektirigi karsılayamıyor

Buyur hocam attım
  • Hocam cihazınız yanma tehlikesi geçirmek üzere çünkü bu sistem için önerilen power 400 watt

Sistemin yedigi elektirik tam 376 watt önerilen 400 watt bronze psu koku yangına dönüsebilir
  • quote:

Hocam cihazınız yanma tehlikesi geçirmek üzere çünkü bu sistem için önerilen power 400 watt

Sistemin yedigi elektirik tam 376 watt önerilen 400 watt bronze psu koku yangına dönüsebilir

Bilgisayarcı takarken bunu bilmiyor mu da beni tehlikeye atıyor? Yeni bir psu alsam bana yetecek bi psu önerir misin bu sistemime göre ?.. Hiç oyuna girmesem bile yangın ihtimali var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.