Şimdi Ara

Yeni Takılan PowerSupply Koku Yapar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet var çünkü işlemciniz tam 125 watt elektrik istiyor

Boşta 70 watt yese geri kalan 30 watt ı nereye dagıtacak ekran kartınamı dagıtaın rame mi versin anakartamı versin hdd yemi dvd yemi versin yanma tehlikesi çok yüksek

Aerocool 600 watt 80 bronze psu al yesil renk kcas serisi ileriye yönelik olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

Evet var çünkü işlemciniz tam 125 watt elektrik istiyor

Boşta 70 watt yese geri kalan 30 watt ı nereye dagıtacak ekran kartınamı dagıtaın rame mi versin anakartamı versin hdd yemi dvd yemi versin yanma tehlikesi çok yüksek

Aerocool 600 watt 80 bronze psu al yesil renk kcas serisi ileriye yönelik olsun

600 watt tan aşağı 400 watt psu aldım diyelim bütçeme göre. 400 watt da bir psu beni idare eder mi? 600 watt biraz pahalı geldi ama 400 watt high power 150 lira civarı bütçeme daha uygun
  • Psu 12v kanalından maksimum 108 watt veriyormuş.

Allah'a emanet çalışıyormuş sistem, iyi yanmamış bu zamana kadar, evde yangın bile çıkarır bu psu. Mümkün mertebe oyuna falan girmeyin hatta bence bilgisayarı açmayın bile bütçeniz kısıtlıysa 2.el psu'lara bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 21 Aralık 2017; 23:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Psu 12v kanalından maksimum 108 watt veriyormuş.

Allah'a emanet çalışıyormuş sistem, iyi yanmamış bu zamana kadar, evde yangın bile çıkarır bu psu. Mümkün mertebe oyuna falan girmeyin hatta bence bilgisayarı açmayın bile bütçeniz kısıtlıysa 2.el psu'lara bakın.

Bilgisayarcı anlamıyor mu benim pc kaç watt istiyor diye neden 250 watt veriyor ki bana?
  • Sisteminiz intel olsa 400 watt yeter ama eski amdler ciddi anlamda elektrik yiyor

Siz power alırken 12v kanalından tam 400 watt veren bi power bulmanız gerekiyorki size yük dede yetsin

Yani gene 600 watt alıcaksınız

İnternete psu calculator yaz cooler masterın sitesine gir ordan tek tek işlemcini rami ekran kartını kulladıgın diger bilesenleri gir sana bi power önericek ona göre onum bi üstünü alıcaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar9755

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Psu 12v kanalından maksimum 108 watt veriyormuş.

Bilgisayarcı anlamıyor mu benim pc kaç watt istiyor diye neden 250 watt veriyor ki bana?

250 watt verseydi keşke o bile iş görürdü, sizin ki görünürde 250 watt, gerçekte olan 100 küsür watt.

Adı üstünde bilgisayarcı, hesap kitap yapmaz sistem açılıyorsa tamamdır onun için. Bilgisayarcıdan iğne bile alınmayacağını tecrübe etmiş oldunuz böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 22 Aralık 2017; 0:0:45 >

• quote:

Sisteminiz intel olsa 400 watt yeter ama eski amdler ciddi anlamda elektrik yiyor

Siz power alırken 12v kanalından tam 400 watt veren bi power bulmanız gerekiyorki size yük dede yetsin

Yani gene 600 watt alıcaksınız

İnternete psu calculator yaz cooler masterın sitesine gir ordan tek tek işlemcini rami ekran kartını kulladıgın diger bilesenleri gir sana bi power önericek ona göre onum bi üstünü alıcaksın

Dediginiz site coolermaster o kadar karmasik ki hic bir sey anlayamadim. Benim verdigim bilgilerden siz bakabilir misiniz? O kadar iyi olur ki sizin yazdiginiz psu dan alirim rahat ederim . Yoksa bilmedigim icin tekrar basima gelmesin. Lutfen ilgilenirseniz cok sevinirim

• Yeni Takılan PowerSupply Koku Yapar mı?

Ekran kartınızın tam modelini yazmadıgınız için 68xx serisinden 2 tane vardı bende 6850 modelini koydum digeri 6870 olursa 411 watt yiyor

• quote:

Yeni Takılan PowerSupply Koku Yapar mı?

Ekran kartınızın tam modelini yazmadıgınız için 68xx serisinden 2 tane vardı bende 6850 modelini koydum digeri 6870 olursa 411 watt yiyor

Yeni Takılan PowerSupply Koku Yapar mı?

ekran karti bilgilerim bu yazdigim gibi 6800 series olarak yaziyor siz daha iyi anlarsiniz

• Dostum orda myle yazdıgına bakma tam model yazmaz

Öyle yada böyle fark etmez sizin power i acil degiştirmeniz gerekiyor dedigim gibi 600 watt alcaksın

İleride sistemini güncellersen iş görsün

• Mahalle arası bilgisayarcı dediğiniz kişi bu işten anlasa zaten bu psuyu vermez.50 tanesi bir araya gelse iyi bir dh kullanıcısı etmez.Haliyle bir dahaki sefere forumda konu açarak sorun %100 çözümü bulun öyle devam edin.En kısa sürede powerı değiştirin sorun yaşarsınız yangın bile çıkarabilir dikkatli olun.Dandik everest gibi markalardan da uzak durun.
  • Benim cooler master 500w yaz sıcağında uzun süre full oyunda hala inceden koku yapıyo fandan alew çıkıyo resmen
  • O sistemle o powerla oyun oynayabilmekte büyük başarı bence. Bilgisayarcınıza gidin bu konuyu açın okutun. Bilgisayarın, B'si ile alakası yok büyük ihtimalle.
  • Daha önce açmış olduğun bir başlıkta da PC DEN KIVILCIM ÇIKTI YARDIM yazmışsın.
    Allah a emanet gidiyorsun kardeşim. Senin alet kahrını çok çekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Daha önce açmış olduğun bir başlıkta da PC DEN KIVILCIM ÇIKTI YARDIM yazmışsın.
    Allah a emanet gidiyorsun kardeşim. Senin alet kahrını çok çekmiş.

O kivilcim cikan da hadron markali power di. O kivilcim cikarmisti 650 walt yaziyordu hadrondaki ama kim bilir kac walt veriyordu. Boyle boyle sizin sayenizde bjr seyler ogreniyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.