Şimdi Ara

Sıvı soğutmadan gelen bu ses nedir acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistemi yeni topladım fişe bi taktım gelen ses bu şekilde, sıvı soğutmanın rgb fanları da yanmıyor neden olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pompa arızası büyük ihtimalle.
    Çalışmaya devam ederse devirdaim yapmadığı için işlemcin yanabilir yeni nesil olduğu için yanmaz sistemi kapatır. Bu şekilde kullanma direk garantiye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaos_3492

Pompa arızası büyük ihtimalle.
    Çalışmaya devam ederse devirdaim yapmadığı için işlemcin yanabilir yeni nesil olduğu için yanmaz sistemi kapatır. Bu şekilde kullanma direk garantiye.

Hocam yapmayın be sıfır ürüne şu hale bak, teknloloji şans işi kesinlikle

Ancak kasayı yan yatırınca çok azalıyor ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 7 Ekim 2020; 9:56:8 >
  • Sıvı soğutucuyu komple söküp hızlıca sallarmısınız. İçindeki sıvı iyice karışsın sallansın. Tabi garantisi varsa hiç uğraşmayın gönderin. 1.5 sene arada sallayarak kullanmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

Sıvı soğutucuyu komple söküp hızlıca sallarmısınız. İçindeki sıvı iyice karışsın sallansın. Tabi garantisi varsa hiç uğraşmayın gönderin. 1.5 sene arada sallayarak kullanmıştım.

Daha dün satın aldım hocam n11 den kargo ile yeni gelmişti iade alırlar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Daha dün satın aldım hocam n11 den kargo ile yeni gelmişti iade alırlar mı

Alıntıları Göster

Alıcı ile irtibata geçip çektiğiniz video ile iade yada değişim isteyin. 14 günlük iade süreniz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 7 Ekim 2020; 15:55:28 >
  • işlemci sıcaklıgınıza bır bakın. ses pompadan mı gelıyor fanlardan mı cozemedım.

tam pompadan dıyecem fan cızırtısı gıbı gelıyor. fan dıyecem pompa gibi.

pompanın 4 pinini pump fana bağladınız demı ?.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladığım kadarı ile radyatör egsoz fan kısmına takılı radyatörü sokup yukarda ters tutup bekletin pompa içine su dolsun hava kabarcıgı kalmıs olabilir pompa kısmında ark da bu sıkıntı vardı bole yaparak cozmustu

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

işlemci sıcaklıgınıza bır bakın. ses pompadan mı gelıyor fanlardan mı cozemedım.

tam pompadan dıyecem fan cızırtısı gıbı gelıyor. fan dıyecem pompa gibi.

pompanın 4 pinini pump fana bağladınız demı ?.

CPU fan'a bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: clarq26

Anladığım kadarı ile radyatör egsoz fan kısmına takılı radyatörü sokup yukarda ters tutup bekletin pompa içine su dolsun hava kabarcıgı kalmıs olabilir pompa kısmında ark da bu sıkıntı vardı bole yaparak cozmustu

hocam vidaları gevşettim ses inanılmaz derecede azaldı şuan idare edebilirim azıcık geliyor

• acura07 kullanıcısına yanıt

sıcak değerleri boşta 42 derece

• quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

Alıcı ile irtibata geçip çektiğiniz video ile iade yada değişim isteyin. 14 günlük iade süreniz var.

Alıntıları Göster

Alıcı ile iletişime geçtim ürünü iade almaya hazır ancak şuan idare eder seviyelere geldi ses çok gelmiyor

• quote:

hocam vidaları gevşettim ses inanılmaz derecede azaldı şuan idare edebilirim azıcık geliyor

Alıntıları Göster

sadece vidaları sok radyatörü yukarı kaldır radyatördekisu pompaya bassın biraz o sesde gider

• quote:

sadece vidaları sok radyatörü yukarı kaldır radyatördekisu pompaya bassın biraz o sesde gider

Alıntıları Göster

anladım hocam teşekkür ederim ilk defa sıvı soğutmaya geçtim ben de acemiyim

• quote:

Alıntıları Göster

normaldir o ürün kargoda saga sla yukarı asagı hoplaya hoplaya geliyo bole sorunlar olur vızıltı cızırtı pompada olusan hava kabarcıgı

• quote:

Alıntıları Göster

çok rahatsız olursna sat git fuma2 al daha ses cıkmaz üründen sogutma ile kafa kafa gider

• quote:

çok rahatsız olursna sat git fuma2 al daha ses cıkmaz üründen sogutma ile kafa kafa gider

Alıntıları Göster

Benimkine arada dönüp bakıyorum çalışıyormu diye okadar sessiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Benimkine arada dönüp bakıyorum çalışıyormu diye okadar sessiz :)

Alıntıları Göster

noctua nh d15 chromax var kasaya fazla buyuk gelıyo satıp yarı parasına fuma2 alasım var dıer yarısınada ekran kartını upgrade edesım var :d dfjfghjf

• quote:

noctua nh d15 chromax var kasaya fazla buyuk gelıyo satıp yarı parasına fuma2 alasım var dıer yarısınada ekran kartını upgrade edesım var :d dfjfghjf

Alıntıları Göster

D15 de satılmaz beee :))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.