Şimdi Ara

Sıvı soğutucu fan yönü doğru mu? sıcaklık sorunu ve kasa tavsiyesi? USTA Bilgisayarcılar Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eski sıvı soğutucum 240mm Deepcool LS520 de arıza olduğu için 360mm Deepcool LD360 aldım,(zaten performansından memnun değildim). yenisini kasanın üstüne sığmadığı için ön tarafa monte ettim. sürekli 90-95 derecede kullanıyorum bilgisayarı, animasyon işi yapıyorum, pc içine bu kadar sıcak hava üflemek sorun çıkartır mı bana? ekran kartını çok kullanmıyorum hep 35 derecelerde takılıyor zaten ama sıcak hava zarar verir mi?

Sıvı soğutucu fan yönü doğru mu? sıcaklık sorunu ve kasa tavsiyesi? USTA Bilgisayarcılar Yardım!

asıl sormak istediklerime geçiyorum;

1.kasayı değiştirmeli miyim sizce? 10-11 ay önce dizmiştim bu sistemi, yaptığım her masraf boşa gidiyor gibi geliyor gözümde. hava sirkilasyonunda bi sorun var mı sizce? kasa fanları için 3 tane ID-COOLING XF-12025-SD-K şipariş ettim, daha performanslı olursa rahatlatır diye. 2-3 güne gelir kargodan.

2.pc sürekli boşta 48-52 derece arasında takılıyor ama google'a tıklayınca bile 65 dereceye fırlıyor sonra yavas yavaş düşüyor, böyle her harekette 65 66 derecelere fırlaması normal mi?

3. eski sıvı soğutucumun bloğu böyle olmuş. 10gün önce termal macunu değiştirmiştim "Thermal Grizzly 2gr Kryonaut Extreme" ile. acaba uygulama hatası mı yaptım yoksa başka bi sorundan dolayı mı bu yanık izleri olmuş? sizce normal mi? macunu değiştirmeden önce böyle değildi 10günde bu hale gelmiş.

biraz fazla sordum biliyorum beyler ama bu performans sorunlarından adam akıllı işime odaklanamıyorum, bios'dan voltaj kısıyım diyorum orada da ayrı sorunlar yaşıyorum valla çok sıkıldım bu bilgisayardan. yardımcı olursanız çok sevinirim

• Hocam kasanız dar olduğu için hava sirkülasyonu kötü 360mm sıvı soğutucu kullanıyorsunuz ve bunu kasanın önüne koymuşsunuz tamam önden havayı alıyor ama o sıvı soğutucuya yeter yani içeri kullanılmış sıcak hava veriyor 3 tane egzoz var tavsiyeme gelecek olursak

1 kesinlikle termal macuna çok para vermeyin insanlar termal macunu çok abartıyor termal macun adı üstünde termal iletkenliği sağlar alacağınız maximum termal macun articx mx4 teknobiyotikten olsun piyasada sahtesi çok

2 eğer 360 mm sıvı soğutucu kullanıyorsanız bunu öne takmayı tavsiye etmeyiz kasanın önden temiz hava almasını öneririz yani üste 360 mm sıvı soğutucu montajlayabileceğiniz mesh geniş bir kasa almanız çok şeyi değiştirecektir

3 aldığınız fanlar 4 pinli ise sorun değil ama 3 pinli ise iade edin zaten çok iyi fanlar değil cfm değerlerini gürültü ve rpm değerlerini

www.qp.com.tr
    Thermalright TL-C12C-S ARGB Kasa Fanı Siyah Üçlü Paket
    https://www.qp.com.tr/thermalright-tl-c12c-s-argb-kasa-fani-siyah-uclu-paket

f p olarak bu fanla kıyas edin hangisi iyiyse onu alın

4 pcnin default bios ayarlarıyla fazla oynamayın kazandığınız fps yükselen sıcaklığa değmez hatta ekran kartı çok ısınıyorsa undervolt bile atılır.

• A620m ds3h anakartın pompa için ekstra bir pwm ucu yok. Kasa fanı kısmına (sys_fan) taktığınızda da pompa yeterli devirde dönmezse sıvı devirdaimi de yavaş olur. Doğal olarak ısınma olabilir. Bir de sıvı soğutma boruları üstte kaldığı için pompa bir miktar hava da çekiyor olabilir.

Ben olsam daha basit yapılı hava soğutma kullanırım. 15-16 cm kadar cpu soğutucu için boşluk var sanırım.
    Fuma 3 (4 ram kullanımı için) daha uygun duruyor.
    inventus
    SCYTHE FUMA 3 III SCFM-3000 Tower AM5, LGA1700, 120x120x(26+15)mm, 300-1500rpm, 28.71-114.89m³/h, 16.9-67.61 CFM, 4-28.6dB(A), Kule İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=15486

scythe.tw
    Fuma 3|CPU Cooler|Scythe|United States
    https://www.scytheus.com/fuma-3

Ya da Thermalright Phantom spirit EVO olabilir.
    inventus
    THERMALRIGHT PHANTOM SPIRIT 120 EVO İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=15644

Yukarıdaki Thermalright fanlara bakabilirsiniz. Zincir şeklinde birbirine bağlanabiliyor, tek bir pwm ucu anakarta bağlarsınız üçü de aynı devir döner. Anakartınızda 2 tane pwm fan bağlantı noktası var, sizin için daha iyi olur.

Kendim de kullanıyorum. Ultra sessiz fan değiller. Ama 1000 devire kadar sessiz sayılır. 1200-1300 devirde ses duyuluyor, Max 1600 devire çıkabiliyor.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

mecbur yeni kasa şiparişi verdim hocam, 7 dahili fanı var, 3 kenarda 3 aşağıda 1 egzoz. 360mm soğutucu içinde yukarıda yer bırakmışlar oraya takıcam. eğer bu da performansı düzeltmezse anakartı da değiştircem, a620 ds3h de Curve Optimizer desteği yok, negatif değer vererek serin çalıştırabileceğim bi anakart eklerim 5-6bin liralık daha da tek kuruş masraf etmem ya.

ben eski işlemci bloğundaki yanık izlerine takıldım geçen hafta rgb kontrolcüsünde kısa devre olmuştu acaba başka bi yere daha hasar mı verdi diye

Sıvı soğutucu fan yönü doğru mu? sıcaklık sorunu ve kasa tavsiyesi? USTA Bilgisayarcılar Yardım!www.n11.com
    Game Master F-7 7 RGB Fanlı ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/game-master-f-7-7-rgb-fanli-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-beyaz-39725406?magaza=siberbilisim

• rayli82 kullanıcısına yanıt

hocam teşekkür ederim, ben de zaten bios için hep undervolt yapmaya çalışıyorum ama anakartım dandik galiba curve optimizer ayarı zaten yok, voltaj kısıyorum bazen bilgisayar açılmıyor bazen ayarı algılamıyor falan valla çok yıldım.

az önce çılgınlık yaptım anakartın da yenisini şipariş ettim. msi PRO B650-S WIFI. yeni kasamda da 7 tane fan var dahili ama bu dandik markaların fanları 2 aya bozuluyor rgbsi, büyük ihtimal bu linkteki fanlardan 2 adet şipariş geçerim 6tanesini değiştiririm. artık daha fazla performans, ısı sorunu yaşamam diye düşünüyorum.

sormak istediğim son bir şey var, yeni sıvı soğutucumun fanları böyle titreyerek dönüyor, sizce sorunlu mu bu fanlar?

video linki:

Sıvı soğutucu fan yönü doğru mu? sıcaklık sorunu ve kasa tavsiyesi? USTA Bilgisayarcılar Yardım!Watch WhatsApp Video 2024-08-22 at 20.51.43 | Streamablestreamable
    Watch WhatsApp Video 2024-08-22 at 20.51.43 | Streamable
    https://streamable.com/y9gwm3

• xraydeniz X kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ben size geniş mesh bir kasa alın dedim ama siz yine bildiğiniz gibi yapıp akvaryum kasa almışsınız böyle sormadan ürün almaya devam ederseniz daha çok para harcarsınız karar sizin.

Ya hiç sormayın ürünleri alıp test ederek işinizi çözün sonuçta para sizin istediğiniz gibi harcarsınız yada deyin ki benim sorunum şu bütçem şu şunu almak istiyorum doğrumu doğru değilse ne alayım.

Karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayli82 -- 23 Ağustos 2024; 7:34:46 >
  • Mesela yayla gibi geniş ucuz bir mesh kasa böyle olur
    www.n11.com
    Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/zoko-amiral-white-dk431-4x12-cm-argb-fanli-mesh-panel-temperli-cam-e-atx-bilgisayar-kasasi-41887479?magaza=trbilgisayar
    üstünede gerekirse thermalrigtının 3 lü fan setinden alınır.

360mm soğutucu üste egzoz konulur arkaya ben olsam 140 lık sunucu fanı egzoz koyarım önde stok fanlar dururu göğüse 3 tane thermalrigt ekran kartının altınada custom bir yada 2 tane daha fan atarım önden ve alttan temiz hava girer ısınan hava +y -x yönünde yükselerek çıkar .

Fanın titremesinin sebebi ömrü yağı bitmiş boşluk olmuş gres sürmeniz lazım biraz zor.

Soğutucu blokta yanığın sebebi kyronat termal macun agresif bir macun olduğu için iz yapmış tiner veya alkolle temizlenecek olduğu kadar ama çok önemli değilacunlanıp geri takılacak.

hocam dediğiniz gibi yaptım, akvaryum kasayı iptal ettim, linkini attığınız kasanın şiparişini geçicem şimdi. yanına da gösterdiniz fanlardan 1 set alıyorum.

fanı titreyen sıvı soğutucum arızalı çıktı ya, öncekini arızalanan 2-3 hafta serviste bekleyecek diye 360lıgı şipariş etmiştim aha bu da arızalı çıktı. pompa kablosunun içinden ses de geliyor titremesinin yanı sıra. sinerji.gen.tr den aldım ikisini de aha ikisi de bok çıktı. borunun içinden cızırtılı bi ses var 2-3 saniye aralıklarla geliyor. videoda daha farklı çıkmış ama cızırtılı sürtünme sesi gibi . bi de siz bakar mısınız %100 arızalı göndermeli miyim bunu da servise? yeni video çektim ses için

Watch WhatsApp Video 2024-08-23 at 14.45.27 | Streamablestreamable
    Watch WhatsApp Video 2024-08-23 at 14.45.27 | Streamable
    https://streamable.com/08mksj

güncelleme: kasayı ve fanları n11 den şipariş geçtim hocam, kasanın içinde kontrolcü vardır değil mi ekstradan çoğaltıcı almama gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xraydeniz -- 23 Ağustos 2024; 16:10:28 >

Hocam bu deepcoolun bu modelinde 240 lığında kronik sorun olduğunu zaten forumlarda sıkça okudum hatta öyle ki bu ürünü eritmek için indirim üstüne indirim yaptılar eğer imkanınız varsa sıvı soğutmadan hava soğutmaya geçebilirsiniz https://www.gaming.gen.tr/urun/384770/thermalright-peerless-assassin-120-tl-c12-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili// şu model şu an indirimde güzel bir hava soğutmadır

Kasanın kendi kontrolcüsü var kasa fanları ortalama düz rgb kasa fanı a argb pwm değil zaten bildiğim kadarıyla kasada 4 tane fan geliyor sizin elinizde kaç fan olacak bilmiyorum eğer anakartınızin a arb kontrol pinleri varsa anakarttan thermarright fanları kontrol edersiniz ama kasanın fanlarının kendi kontrolcüsü kumandası var bu paylaştığım hiç bir ürünü bu ürünü direkt alın demiyorum kendimce f p olarak iyi gördüğüm ürünler bu kasanın artısı e atx olması ve geniş bir kasa olması benim sevdiğim bir kasadır eğer sıvı soğutucudan vazgeçerseniz kasanın içi yayla gibi olur ekran kartınızı gördüm sizin o kasada ısısını kontrol edemeyeceğiniz tek parça o dur onun benim bildiğim kolay uygulanabilir tek çözümü kasanın altındanda temiz hava almasını sağlamak ve kasadan sıcak havayı çabuk tahliye etmek olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayli82 -- 23 Ağustos 2024; 16:24:44 >

hocam hava soğutmaya geçemem çünkü performansı kurtarmaz beni. bilgisayar 6-7gün aralıksız render aldığı oluyor sürekli 90-95 derecede, hava soğutma yetmez bence. yeni anakart ile undervolt yaparak rahatlatmayı planlıyorum.

360lık soğutucuyu da yeni kasaya bi deniyim beki montajında vidalarında bişey yaptığım için ses geliyordur. kasanın önüne takarken fanları ön taraftan, radyatörü arkadan kasaya soktum, yani demek istediğim arada bir metal yüzey var, fanlar ve radyatör birbirine temas etmiyor. belki bunla alakalıdır ses diyorum. baktım düzelmedi bunu da servise yolluycam 2-3 hafta proje iş güç vs çalışmıycam yatcam mecbur.

Hocam valla en sevdiğim müşteri tipisiniz böyle parça parça anlatıyorsunuz ya diyecek bir sey bulamıyorum 😂

Madem iş bilgisayarı render amaçlı kullanılıyor önden söylesenize bu tarz işler için tamamen farklı agresif çözümler var umarım pc evde kullanılıyordur .

Bu tarz pclerde eger evde kullanılıyorsa doğru yoldayız 360lık tepede veya göğüse sığarsa göğüse de koyabiliriz ama deepcool yerine daha iyi modelller tercih edilebilirdi deepcool uzun ömürlü değil neyse bozulana kadar gitsin pcyede 3veya 4 fanla hava basıp diğer tüm fanları egzoz yönüne çevireceğiz pcnin içine kesinlikle sıcak kullanılmış hava basmıcaz.Bu aldığınız kasanın arka kapağı göğüs kısmına gelecek yer mesh olduğu için bunu kullanmamız iyi olur

Eğer pc evde değil iş yeri ve ofist kullanılıyorsa yanlış yoldayız o vakit bir büyük kasa alır sıvı soğutucu dahil tüm fanları sunucu fanıyla değişiriz bu tarz uzun süre render alan iş pclerinde ses veya görüntü önemsenmez koyarsın 140lık sunucu fanını içeride fırtına kopartır full devirde uçak kaldırır yanında duramazsin ama.

ahahah haklısınız hocam karmakarışık gidiyorum, hep sigarasızlıktan 4 gündür içmiyorum kendimde değilim Sıvı soğutucu fan yönü doğru mu? sıcaklık sorunu ve kasa tavsiyesi? USTA Bilgisayarcılar Yardım! 

herkes radyatör üstteyken öneriyor. orada denerim ilk. yeni kasada yine bi fan uğraşı olacak ama. 4 tane sistem fanı hazırda geliyor değişik bi soket tipi var arka arkaya bağlamışlar en arkaya power kablosu takılıyor. o power kablosu nereden geliyor anlamadım ama umarım anakartıma takmam gerekmiyordur

yeni anakartımın bağlantısı böyleymiş hocam, şimdi sıvı soğutucundan 1-cpu fan 1systemfan 1rgbled bağlantısına gidiyor. kasada halihazırda 4 tane fan var birbirlerine takılı. anakarta mı montajlanıyor kasadan mı geliyor kablosu min değilim. geri kalan 3 tane thermaltright fanları için 3 tane system fan, 3tane rgb led connectorum kaldı. (adressable v2 ve normal rgb led connectoru anlamadım önemli değil galiba) aynı zamanda elimde 2 başlıklı 4pin fan ve 3pin rgb çoğaltıcı var. bu fanların montajını nasıl yapalım hocam? çoğaltıcılara 2 tane fanı bağlıyım psu üstüne zemine mi montajlayalım? kasanın yan yüzeyine mi takalım? 3 fan var elimizde, ekran kartım hep 35-40 derecelerde takılıyor onu soğutma önceliğim pek yok. yan yüzeye 2 tane fan takmak daha mantıklı gibi?

Yeni aldığınız anakartı biliyorum bağlantılarda yardımcı olurum fanları kontrol edebileceksiniz ama fanların kutusunda a argb ve pwm fanlar için çoklayıcı çıkmıyor 1ohttps://www.hepsiburada.com/alfais-4987-4-pin-fan-coklayici-y-pwm-coklayici-splitter-kablosu-4-port-p-HBCV000015F3LS?magaza=Evaletim&&wt_gl=cpc.6802-IT.pmax.camp20506957413adgr000000&gad_source=4&gclid=CjwKCAjw5qC2BhB8EiwAvqa41t4SYEXJskmtLjp7Kx28x4RZPygMBBANL5gfgeSnL5D2YQHwp14wshoCp98QAvD_BwE&gclsrc=aw.dshttps://m.n11.com/urun/4-port-fan-coklayici-y-pwm-kablosu-4987a-splitter-3-4-pin-switch-3320356?magaza=evaletim&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=CjwKCAjw5qC2BhB8EiwAvqa41r3jKvL1DGyNWsNw8ZHDTV9kR7ULutqZRjdh8gu7Q8aOMNmEy7mcrRoCK7YQAvD_BwEhttps://www.hepsiburada.com/coolmoon-3-port-5v-3pin-argb-led-splitter-coklayici-kablo-uzatma-kablosu-1-disi-to-3-disi-beyaz-p-HBCV000068539B?magaza=vigorbilisim&&wt_gl=cpc.6802-IT.pmax.camp20506957413adgr000000&gad_source=4&gclid=CjwKCAjw5qC2BhB8EiwAvqa41neTrFhN61fQ9_JK55ijgrIYdfEgrXXcoB3Fxq2mqt7eBqXGZCUmsBoCefsQAvD_BwE&gclsrc=aw.dshttps://www.hepsiburada.com/coolmoon-3-port-5v-3pin-argb-led-splitter-coklayici-kablo-uzatma-kablosu-1-disi-to-3-disi-siyah-p-HBCV00006832Y1?magaza=vigorbilisim&&wt_gl=cpc.6802-ITAksesuar.pmax.camp20431622850adgr000000&gad_source=4&gclid=CjwKCAjw5qC2BhB8EiwAvqa41qebvUX8EI0K7i2XwtFsuUQPSaTZwupfBQqO1txHsbVOCHgHP_VUQBoCBIwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bunlardan birer tane alırsanız iyi olur

Yeni aldığınız kasa çok özellikli fanlara sahip değil bildiğimiz psudan gelen molex bağlanıyor hızları ayarlanabilir değil zaten dk41 fp bir kasa olduğu için tavsiye ettim sunduğu özelliklere göre ucuz bir kasa olduğunu farketmişsinizdir fanlardan çok şey beklemeyin ki zaten elinizde bayaği fan var eğer daha fazla pwm ve a arb fan varsa küçükken yaptığımız mandaldan ağaç mantığıyla bir seviyeye kadar üstte attığım çoklayıcıları 2 3 basamak kadar çoğaltabiliriz.

tamamdır hocam kasa pazartesi gelirse umarım montajını halledebilirim gibi geliyor, bişey olursa tekrardan size danışırım, çok sağolun

Deepcool LS520 White ARGB kullanıyorum herhangi bir sorun çıkarmadı 5800x3d yi gayet güzel soğutuyor. Kronik hangi sorunu varmış? Pompa 3100 devirde gayet sessiz. Fanlarınıda kendim curve ayarı yaptım oyunlarda bi sıkıntı yok.

Bi bf2042 de şu yaz sıcaklarında 80 e kadar çıkıyor oda normal hem 3dvcache işlemci hemde hava sıcak. Diğer oyunlarda 67-68 derecelerde geziyor
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Google basit bir aramayla kullanıcı sorunlarına ulaşabilirsiniz sıvı soğutucu işi bence önemsenmesi gereken olay hava soğutucu olsa pasif soğutması var dersin fan dönmediğinde görürsün yani parca bozulsa bile büyük risk altında değilsin ama sıvı soğutucu bozulunca diyelimki sızıntı oldu dert birde bu sızıntı azsa ve sistem yük altındayken radyatör sesinden pompanın sesini duyamazsak tüm sıvı aktıktan sonra birde pc aşırı ısındığı için kapanacaktır sorunlu marka ve modeller alınacak risk değil gözüyle bakıyorum heleki 240mm sıvı soğutucu hiç mantıklı değil çift kule hava soğutucuyla aynı performans kısıtlı ömür ve riskler

Sizin örnekte bile gözüküyor occti gibi sentetik bir tett bile değil ama cpu 80 derce ve amd bir cpu intel gibi reaktör bir cpuda değil.O cpu çift kule hava soğutma ve nirmal bir kasa içi hava akışıyla organik olarak 75 üstünü görmemesi lazım.
    Sizede tavsiyem ömrü dolunca uzak değildir daha iyi bir marka veya hava soğutucu modlere bakabilirsiniz.

Deepcool çok kötü marka değil ama ls520yede sorunsuz diyemem.

görev tamam hocam, thermalright fanlar papatya sistemi ile birbirine bağlanıyormuş çoğaltıcıya gerek kalmadı. kasa gerçekten çok iyiymiş bayıldım, öncekini taa kasımda 2100liraya almıştım göt kadar bişey sıgmıyor içine, bunu 1900tl e kapattık mis gibi de oldu. tek hatam aynı satıcıda thermalright beyaz fan varmış ben niye siyah şipariş ettim :)

her şey için sağolun hocam artık bilgisayarı çözüm fan argb çoklayıcı vs vs benden sorulur :)

Hocam issue diye aratırsanız herşey çıkar. Deepcool bilmem ne pump noise yazayım bi tomar pompa gürültü videosu çıkar. Bence şans işi bu modeli kötülemeyin

Modelden yaygın bir şikayet çıksaydı V2 çıkarırlardı (MSI'ın bi modelinde yaptığı gibi)

Ayrıca bunun bide SE versiyonu var ben onu alacaktım asıl o daha sorunluymuş

googleda her donanımla ilgili problem veya issue diye aratırsanız çıkar. Ben soğutucuyu 7 aydır kullanıyorum bi sıkıntı çıkarmadı. Bunun 360lığını kullanan arkadaşım var ondada bi problem yok

İntelin reaktör olmasına rağmen 80 dereceye varmaması 3d v cache yüzünden tamamen bunu kaçırıyorsunuz 3d v cache gerçekten sıcak çalışan bir işlemci. Çünkü kışın buz gibi çalıştığınıda biliyorum.

Battlefield 2042 de reaktör olan bir intel işlemcinin test videolarına bakın 70 derece altı çalışması mümkün değil zaten bf2042 cpu stress testinden "neredeyse" farksız. Bf2042 de 80 derece görmesi soğutucunun suçu değil 3d v cache olmasından ötürü

Macun olarak thermal grizzly kryonaut kullanmama rağmen

Hayırlı olsun fotoğrafı kaydırırken eski kasanızı gördümde gerçekten kasa bir ferahladı.360mm sıvı soğutmayla o kasayı kullanmak hava akişını kötü etkiliyordu şimdi en azından öyle bir bahaneniz yok.
    Bileşenlerinize ancak bu kadar imkan sağlayabilirsiniz kasa fanları konusuna katılmıyorum aslında ben mesela siyah kasa kullanıyorum ve kasamı öyle ayak altına atmam masaüstünde görmek isterim kasam siyah ve metalik gri renklerine sahip ama a rbleri bile hep beyaz kullanırım bütçe olsa siyah kasaya beyaz fan alırım bu mantıkla sizinde siyah almanız kötü değil hatta radyatör fanlarının zaten siyah olması simetriyi arttırır.

Siz zoko fanları fazla sevememişiniz az gereken yerlere formalite atmışsınız gibi geldi ama fark ettiyseniz kasanızın şu an 6 egzozu 3 radyatör 2 göğüs 1 egzoz.
    4 ise girişi var 3 ön panel bir gpu altı.

Zoko fanlar 4 tane ya full devir dönüyor ayarları yok onları 2 göğüs 1 gpu altı 1 egozoza aynı yönde taksanız thermalrigtlarıda 3 önpanele takabilirsiniz beyazın arkasında siyahın duruşu bence güzel duruyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.