Şimdi Ara

cpu fan yönü doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir kasa topladım sorunsuz çalışıyor kafama takılan cpunun fanlarını ben egsoz fanlara doğru çevirdim acaba ekran kartını boğar mı böyle yoksa yönünü yukarı doğru mu çevirmem lazım?

cpu fan yönü doğru mu?

cpu fan yönü doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 16 Şubat 2025; 21:48:30 >

• Çok mistik bir fotoğraf olmuş gerçekten hangi perspektiften bakarsan kasa oraya dönüyor  

Normalde Ramler ile çarpışmıyorasa arka egzos fana doğru yansıtılması en mantıklı olanı. (Kasaya önden hava girişi olduğu durumlarda)

Ekran kartının üzerinden aldığı havanın sıcak olma durumunda işlemciyi yeterince soğutamayabilirsin. Arka egzos fana havayı itecek şekilde takmanı öneririm.

• Çok mistik bir fotoğraf olmuş gerçekten hangi perspektiften bakarsan kasa oraya dönüyor  

Normalde Ramler ile çarpışmıyorasa arka egzos fana doğru yansıtılması en mantıklı olanı. (Kasaya önden hava girişi olduğu durumlarda)

Ekran kartının üzerinden aldığı havanın sıcak olma durumunda işlemciyi yeterince soğutamayabilirsin. Arka egzos fana havayı itecek şekilde takmanı öneririm.

• Hocam güzel bir troll fotoğraf olmuş beynim eridi o fanları o şekilde takılabildiğini de gördük sayenizde

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Asıl olay ekran kartı nasıl öyle duruyor. Harbi beynim yandı. cpu fan yönü doğru mu? 

• oğlum bu ne biçim kasa la beynim yandı anlayamadım olayı cpu fan yönü doğru mu? 

edit: cpu fanını ters takmışsın, yan takacaksın üstten aşağı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 16 Şubat 2025; 18:59:29 >
  • Bu dikey takılan ekran kartı modeli havayı soldan alıyor yani egsoz çıkışı sağ taraf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertcnoz kullanıcısına yanıt

Soldan hava girişi alıyor sonra ekran kartı sonra cpu fanları o havayı alıyor cpu dan geçip sağdaki çıkış egsoz fanlara atıyor şimdilik oyunda cpu 50 ekran kartı 50-55 arasında gidip geliyor işlem başarılı gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fanı çok ses çıkarıyor...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartından sıcak havayı çekip işlemci pişsin diye yaptıysan doğru yoldasın, aynen devam.

• shruikan kullanıcısına yanıt

Değerleri yazdım şuan yönü değiştirsem düşer mi? Ekran kartı direk arkaya üflemiyor ki yana doğru atıyor

• help21 kullanıcısına yanıt

ekran kartının arka plakası soğuk mu kalıyor hep?

• düzgün bir fotoğraf yükle :)

• shruikan kullanıcısına yanıt

evet

Sesli güldüm aga bu nedir? Kasayı yan yatır knk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 16 Şubat 2025; 21:35:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

Adı üzerinde Lunatic  

• sukrullex kullanıcısına yanıt

normal kasaları unuttum valla üstte olması tüm bağlantıların benim işime yaradı :)

fan yönleri doğru en üstteki tek olan dışarı üflüyorsa sorun yok zaten başka türlü olmaz bu kasa çokmu aradın bunu :D

• Kaos_3492 kullanıcısına yanıt

aynen dışarı üflüyor valla öyle kasa arayışı içerisindeydim atx için yorumlara baktım kasa solda yerde olacak girişleri vs üstte çok kullanışlı geldi bana aldım memnunum :)

• Dikey ekran kartı takılabilen diyor ya kasada valla bunuda yapmışlar kaçırmışız hahahaah.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.