Görüntü versin diye ekran kartı
Amd 5600 işlemci 16gb ddr4 ram m2ssd bir sistemim mevcut. Ekran kartı rtx2060 var onun yerine eski bir sistemden kalma hd5450 ddr3 2gb bir ekran kartı taksam olur mu? Monitöre verdiği görüntü kalitesi ya da yorutube video izlemesi vs kalitesi değişir mi? Oyun oynamıyorum bu değişim sistem hızına performansına zararı olur mu?
işlemciden anlayan hangi i7 ya da i5 seçmeliyim
arkadaşlar elimde 14 yıllık i5 işlemcili laptop var . asus n53jf serisi artık işlemci yetmiyor. İşte kullandığım proğramda sürekli işlemciden dolayı ağır kalıyor ya da artık ısınma sorunu vs neyse sorun çözülmeyince artık laptop yerine masa üstü kuracam. oyun oynanmayacak sadece office+iş olarak kullanılacak en ufak bir gecikme vs olmaması için hangi işlemci önerirsiniz? bütçe olarak max 5 bin ayırabilirim işlemciye ve ona uygun anakart söylerseniz sevinirim
Arkadaşlar avm otoparkında kolon etrafında olan sarı plastik korumalar vardır. Oraya arabayı vurduk ve kaportacıya verdim göçük kısmını yaptı ama sarı lekeleri çıkaramadık dedi. Çözüm önerisi olan var mı bu tarz bir leke nasıl gider?
Miele marka ürün alacaklar dikkat
arkadaşlar 2018 yılında Miele Blizzard CX1 Cat&Dog marka bir süpürge aldım. alman malı filtre değişim problemi yok alerji sorunlarım için en iyi süpürge vs diye aldık ama gel gelelim ürünün tutma kısmı kırıldı.İnternette araştırma yapınca bu sorunla karşılaşan bir sürü mağdur müşteri olduğunu gördüm.ürünün teleskopik boru kısmı çok ağır ve onu taşıyan parça zamanla çatlıyor ve kırılıyor. Müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim söyledikleri kullanıcı hatası o kısma yüklenmişsiniz diyor! Tamam olabilir diyelim ama kırılan parça için istenilen para 1685 tl. Konu belki çözüm olur ya da benim gibi miele marka bir ürün alacaklar başına gelecek fahiş fiyat farkına karşı bilgilenmiş olurlar.şikayet ve mail attım tutumları nasıl olacak bilmiyorum ama olumlu bir durumda burada yazarım arkadaşlar bilginize..
buda şikayet linki :
Modem iade edilecek mi
Arkadaşlar merhaba turknet nakil işlemi yaptım yeni daireye gelip modemi kurup gittiler burada sorun yok. Destek Kaydına eski dairedeki fiber küçük o modemide sökecekmiyim dedim cevap yok.. Şimdi modemi kargo ile yollayacam şu küçük modem gönderilecek mi?? @TurkNet Destek @Turknet
Laptop pil şarj olmuyor
Arkadaşlar window 10 güncelleme yaparken laptop pil durumunda kapatmaya çalıştım galiba sonra açmaya çalışınca kendini koruma moduna almıştı %3 falan şarj kalmıştı. Şarja taktım ama şuan %0 ve şarj olmuyor. Tahminim full bitince kendini korumaya falan aldı galiba normalde 2 saat rahat gidiyordu piller =(( pili söktüm taktım bios pilini söktüm taktım prizden sök tak şarjda kapalı 12 saat bekledim yine aynı. Piller öldü mü yoksa bunu yapacak bir servis VS var mı? Msi marka sıfırı nerden baksan 400-500 vardır. Başka bir öneriniz olur mu pili söksem yerine pil VS
Arkadaşlar zyxel vmg3312-b10b modem var hat değerlerini paylaşıyorum sık int kopma sorunu var. Modemi aç kapa ya da yeniden başlat deyince arada düzeliyor bazen düzelmiyor. Turknet sorun müşteri kaynaklı diyor. Modem arızalı mı nasıl anlarım? Ve değerler nasıl
Dünya markası beko mağdur etti
|
Soğuk hava deposu gibi oluyor yardım
|
Sık kopma ve alt yapı
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.729
İkinci El Bölümü Mesajları: 164
Konularının görüntülenme sayısı: 53.369 (Bu ay: 856)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.974 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor