Şimdi Ara

Anakart seçimi 5600 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde ryzen 5600 işlemci + 3 fanlı asus rog strix 3060 var. Oyun olarak lol arada call of vs Oynarım öyle oc ya da full fps alma gibi derdim yok oyun oynayayım yeter. Şuan elimde 11 yıllık laptop var onla oynuyorum. Sizce anakart ne almalı araştırınca msi b550-a pro buldum 4500 atx olarak peki bunu almaya değer mi yoksa daha ucuz birşey mi alayım? Öneriniz ne olur asus b550m k var matx ama 3060 3 fanlı için sıkıntı olur mu ya da çok fark var mı msi ile arasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pcie 4.0 icin b550 alinabilir
    https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asrock-b550m-hdv-amd-am4-ryzentm-future-amd-ryzentm-3-nesil-islemciler-fiyati,1037784325.html

Onun harici a520m alsaniz bile is gorur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu anakart yeterli olur.

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b550m-pro-vdh-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,1009113253.html

• craptastic kullanıcısına yanıt

3 fanlı 3060 sığar mı kasayı mı atx almalı o konuda yardımcı olabilir misiniz

• Rog strix 3060lar 30 cm uzunluğunda. Mesela msi mag forge m100a kasaya max 30cm ekran kartı sığabiliyor. Kasa, Atx mi Micro atx mi kararı size kalmış, bütçenize göre karar verirsiniz.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Küçük kasa olsun isterim kule tipide soğutucu alırım ama işte rog 3060 kule tipini kaldıracak bir mini kasa arıyorum internette net bulamadım çok bilgim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart seçimi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

yorumlarınız için teşekkür ederim msi kasa güzel 600w diyor diğer attığınız 750e kadar var 600w işimi görür mü?

• R5 5600 + 3060 haline yeter. İlerde yükseltirim derseniz 650-750w psulara bakarsınız.

• yok hocam yükseltmem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.