Şimdi Ara

Görüntü versin diye ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd 5600 işlemci 16gb ddr4 ram m2ssd bir sistemim mevcut. Ekran kartı rtx2060 var onun yerine eski bir sistemden kalma hd5450 ddr3 2gb bir ekran kartı taksam olur mu? Monitöre verdiği görüntü kalitesi ya da yorutube video izlemesi vs kalitesi değişir mi? Oyun oynamıyorum bu değişim sistem hızına performansına zararı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anakart destekliyorsa kendini bile takabilirsin.Pc performansına etkisi olmaz.Onboard bir işlemci bile media için sorunsuz calısıyor.Ekran kartıda sorunsuz görevini yerine getirecekdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lithran -- 24 Haziran 2024; 21:2:48 >
  • zararı olmaz görüntü alırsın 4k falan değilse monitör ya da yüksek hz ama bazı video codecleri destekleyemeyebilir hani filmlerde donanım hızlandırma olmayabilir bu tip şeyler olur. hdmi dp dvi çıkışı yok vga varsa 60hz alırsın bence bir şans ver.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Hdmı var

• lithran kullanıcısına yanıt

Anakart asrock b450m

• help21 kullanıcısına yanıt

tamam o zaman sıkıntı olmaz. videoları da işlemcinin desteklediği program kurarsın potplayer kullanıyorum ben bilmiyorum bunda var mı dediğim ama bence videolarda da bir sorun yaşamazsın doğru programla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.