Şimdi Ara

Çok Acil Ekran Kartı Problem - Sinyal Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün GTX 1060 ekran kartı aldım msi modelini. Çok ilginçtir ekran kartını takınca sinyal yok hatası alıyorum. İ5 6600 işlemcimle onboard kullanıyordum. Daha da ilginç tarafı ekran kartını taktığımda onboard olarak da görüntü alamıyorum. Fakat ekran kartını çıkartınca rahatlıkla görüntü alabiliyorum..

Anakartım MSİ B150 GAMİNG M3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcun12122 -- 28 Temmuz 2016; 19:58:31 >

• orcun12122 O kullanıcısına yanıt
    Monitörünüz VGA mı?
  • Hayır , hdmi destekli full hd bir monitör.

Not düşeyim ;
    Anakarttan bi ayardan onboard üzerinden görüntü alabiliyorum. Ekran kartı az az da olsa ısınıyor yani güç olarakda alıyor.

Fakat görüntü alamıyorum.Aygıt yöneticisinde ise Mincrosoft temel görüntü Bağdaştırıcısında ünlem işareti var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcun12122 -- 28 Temmuz 2016; 20:27:49 >
  • orcun12122 O kullanıcısına yanıt
    Yani görüntüyü hdmi kablosuyla alıyorsunuz dimi?Biostan onboard ekran kartını iptal edin ya da direkt harici ekran kartına hdmi kablosunu takın ve bios sıfırladıktan sonra sistemi açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 28 Temmuz 2016; 21:13:47 >
  • Problemi çözdüm. Fakat bende anlıyamadım. Ekrandan görüntü alamadım dedim bari driverları yükliyim normalde vga şeklinde bile görmesi lazım dı. Driverları yükledim şuan görüntüyü alıyorum.
    Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • hocam bende de bu sorun var fakat benim ekran kartıyla sinyal yok diyor, hiç açılmıyor fakat ışıkları yanıyor, fan dönüyor, msi modeli.. onboard açıp mı yüklemem lazım driverları? yeni aldım sistemi windows bile yükleyemedim. demek istediğim ekran kartıyla hiç görüntü alamıyorum, siz alabiliyordunuz sanırım aygıt yöneticisine girebildiğinize göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jkielsavar -- 2 Aralık 2016; 10:8:23 >
  • Hocam onboard açıp driverları yükleyin. Kendi kendine açılacaktır. Normal de anakartlarda seçenek olarak var. Fakat benim anakartımda o seçenek yoktu. O yüzden driver yüklerseniz düzeliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niye uğraşıyorsunuzki ekran kartları ile alakalı en eski ve köklü çözüm, Windows 98 den beri........
    pc yi güvenli modda açın bağlantı düzgünse mutlaka açılacaktır, tüm ekran kartı driverlerini silin, sistemi yeniden başlatın...
    Windows standart görüntü bağdaştırısı ile sistem açılır, tabiki düşük çözünürlükle açıldığı zaman ekran kartının kendi driverini yükleyin bu kadar.
    not:Bu çözüm Windows için mac da durum nedir bilemem...
    edit: klavye hatası düzeltmesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 2 Aralık 2016; 20:18:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.