Şimdi Ara

Aracı çalıştırınca benzin yemediği için stop ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiat Palio SL 2005 model arabam var. 2 yıl oldu alalı ilk defa bir sorun yaşıyorum arabamda. Kış aylarındayız son 1 aydır aracım başlıktaki gibi çalıştırabiliyorum, tek tıkta çalışıyor motor ama benzin çekemediği için motor stop ediyor. Stop ediyor diyorum anlayın diye kapatıyor kendini yani. 2. kez çalıştırmayı deniyorum mesela çalıştırır çalıştırmaz gazı köklesem bile hiç benzin çekmiyor araba. Sonraki denemelerimde kökleyince gazı önce az bir şey alıyor gibi oluyor sonra full almaya başlıyor ve 1 dk basıyorum gaza eğer bırakırsam stop ediyor yine. 1 dk sonra gazı bıraktığımda sorun olmuyor ve sürebiliyorum. Tam olarak anlayın diye uzun uzun yazdım olanı biteni. Ustaya götürdüm aracı bana bırak test edeyim dedi ama bu aralar işler yoğun olduğu için de ustaya bırakamadım. Sorun nedir sizce?

• Benzin pompasi ve filtresi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt pompası basınç testi yaptırmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

https://forum.donanimhaber.com/boyle-birsey-mumkun-mu-evet-mumkunmus--131444195#131444195

Videodaki fan olayı değişikmiş ama sorunum onunla aynı değil. Benim motor çalışıyor ama gaz gelmiyor arabaya o yüzden doğal olarak stop ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.