Şimdi Ara

Bora tdi mazot az kalınca stop ediyor (sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar benim araçta ışık hemen yandıktan sonra yani 20 tl lik felan mazot kalınca araç stop ediyor uzun uzun marştan sonra çalşıyor ve 100 mt gidiyor tekrar stop ediyor ustalar depo içi mazot pompasından olabilir dediler hava alıyor olabilir dediler şimdi sadece pompayı değiştir diyenler oldu şamandırayla birlikte değiştir diyenler oldu ustalar uğraşmak istemiyorlar şamandırayı getir hemen değiştirelim diyorlar ama sadece pompa 70 tl şamandıra komple 300 tl oda yan sanayi orjinali 600 tl daha önce başına gelmiş arkadaş felan varsa veya bilgi sahibi olan bana bir yardımcı olsun şimdiden teşekkür ederim.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abka42 -- 31 Mart 2016; 20:17:09 >

• ışık yanınca depoyu fulleyin hemen. kaç litre mazot aldığına bakın. oradan yola çıkarak ışık yandığında içinde kaç litre mazot olduğunu öğrenin. sağlıklı bir aynı model araç ile karşılaştırın. çok fark varsa şamandıradandır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustalar bu konuda haklı. galiba sürekli depoyu sonuna kadar bitirip öyle dolduruyorsunuz. zamanla mazot pompası hava yapmış. değiştirmekte fayda var.
  • hocam bendede aynı sıkıntı vardı depodan pislik çıktı... o ara enjektörü tıkamış... enjektör yaptırdık depo temizlendi o ara bu pislik nereden geldi derken bir baktık mazot pompası da dağılmış... bu sefer depo temizlendi pompa revizyon ve enjektör...

mazot filtresine bir bakın malzeme varmı diye... yoksa alçak basınç yada yüksek basınç pompasında sıkıntı olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

ışık yanınca depoyu fulleyin hemen. kaç litre mazot aldığına bakın. oradan yola çıkarak ışık yandığında içinde kaç litre mazot olduğunu öğrenin. sağlıklı bir aynı model araç ile karşılaştırın. çok fark varsa şamandıradandır.

deponun içinde aşağı yukarı 6 litre felan mazot vardı çünkü daha öncede yaptı üzerini fulledim 49.5 lt mazot almıştı daha önceleri ışık yanar 20 km rahat giderdim şimdi 1 km bile gidemiyorum ve ayrıca mazot tamamen bitmiş olsa tekrar çalışmaz diye tahmin ediyorum bu uzun marştan sonra çalışıyor 100 mt sonra tekrar stop ediyor.
  • budak_1903 kullanıcısına yanıt
    ben depoyu sonuna kadar kullanmam ve genelde full erim tabi hep aynı istasyondan almaya gayret ettiğim için bazen dabanı görüyorum ama dediğiniz doğru ustalar haklı hem pislik çekiyor hemde bu yeni araçların pompaları mazot ve benzinle soğuduğu için depo dibe indimi çok ısınıyor.
  • Benzer sorunu vectra gts aracimda yasamistim. Bendeki sorun depodaki guvec diye tabir edilen parcayi onceki zaar kullanicinin kirmasindan kaynakli az yakiti pompanin cekememesinden yasiyordum. Aklinda bulunsun depoyu actir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sorun halledildi depo ici mazot pompasinin basinci düşmüş sağ olsun ustamin gayreti ile sorunu hallettik yeni sadece pompa aldik 95 tl ye yan sanayi vake marka ayni sorunla karşılaşan arkadaşlarımıza bilgi olsun.saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.