Şimdi Ara

Bu Pc Neden Çok Yavaş (Oyunlarda da)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc benim değil akrabamın onun evinde kaldığım için kullanıyorum. PCye website yapımı için akrabamın arkaşı kullanmış hep. Özellikleri fotolardaki gibi önceden çok yavaştı win10 olduğu için tamamen sıfırladım pcyi ilk alınmış haline çevirdim her şey silindi düzelir sandım evet düzeldi ama yine de bu özelliklere göre google chrome yi bile geç açıyor. Mesela CSGO çok oynarım evdeki bu pcye göre özellikleri kötü pc de bile high ayarlarda kasmazken bu pc csgo da da kasıyor. Bu yavaşlığın nedeni ne nasıl düzeltebilirim?Bu Pc Neden Çok Yavaş (Oyunlarda da)?Bu Pc Neden Çok Yavaş (Oyunlarda da)?

• RAM -özellikle Windows 10 için- çok düşük. En az 8 GB olmalı RAM adam akıllı bir Windows 10 deneyimi için.

Ekran kartı da çok zayıf. CS:GO'da bütün ayarları en düşüğe alıp çözünürlüğü 720p yaparsanız anca o zaman nispeten dengeli ve oynanılabilir bir performans elde edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

RAM -özellikle Windows 10 için- çok düşük. En az 8 GB olmalı RAM adam akıllı bir Windows 10 deneyimi için.

Ekran kartı da çok zayıf. CS:GO'da bütün ayarları en düşüğe alıp çözünürlüğü 720p yaparsanız anca o zaman nispeten dengeli ve oynanılabilir bir performans elde edebilirsiniz.
    Peki ya bu pc nin win10 değil de win7 olduğunu düşünürsek o zaman high ayarlarda bile açar mı mesela? Yani sorun win10 olması mı pc nin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcafielRossa

Peki ya bu pc nin win10 değil de win7 olduğunu düşünürsek o zaman high ayarlarda bile açar mı mesela? Yani sorun win10 olması mı pc nin?

Alıntıları Göster
    Win 7 olursa genel kullanımda daha hızlı olur cihaz, oyun performansı değişmez hiçbir şekilde. Ekran kartı çok zayıf oyun için.
  • Bu sistemi bi gtx750 ti iyi gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Win 7 olursa genel kullanımda daha hızlı olur cihaz, oyun performansı değişmez hiçbir şekilde. Ekran kartı çok zayıf oyun için.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam teşekkür ederim demek evdeki pc daha iyiymiş :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.