Şimdi Ara

Hiç uzun süreli bir ilişkim olmuyor (Kız ve Bekaret Konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değişik bir sürü ortamda takılıyorum. Takıldığım ortamda benimle ilgilenen biri çoğunlukla oluyor ve o gece ya da ilk fırsatta birlikte oluyoruz. Sonrasında hemen en kısa zamanda sözü evliliğe getiriyorlar. Ben de sürekli evlilik dayatmasına gelmek istemiyorum. Yalan söyleyerek beklenti de vermek istemiyorum. Kısa ve net olarak "ben evlilikte bekarete önem veriyorum" diyorum. O dakika ilişki sonlanmış oluyor zaten.

Ne uzun süreli bir sevgilim oluyor ne de evlenecek biri denk geliyor. Evlenebilecek masum birini nasıl bulabilirim?

• Şizofren ufaklık olmadığınızı düşünerekten size birkaç tavsiyede bulunucam .

Evlilik dayatması iliskiden hemen sonra geliyorsa yanlıs kisilerle birliktesiniz benim bildiğim tam tersi olur

Eş olarak yabancı biriyle evlenmeyi düşünüyorum ama bu işler nasıp kısmet ne varsa kaderde o olru benim dememle değil tabi
  • senin hakkında bekareti olmayan kızdır

boşuna fazla arama

kız erkek aynıdır bu olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Şizofren ufaklık olmadığınızı düşünerekten size birkaç tavsiyede bulunucam .

Evlilik dayatması iliskiden hemen sonra geliyorsa yanlıs kisilerle birliktesiniz benim bildiğim tam tersi olur

Eş olarak yabancı biriyle evlenmeyi düşünüyorum ama bu işler nasıp kısmet ne varsa kaderde o olru benim dememle değil tabi

Tam tersi olduğu da çokça oluyor tabii. Ama direkt evlenme eden çok nadir oluyor. İma ederek sorguluyorlar. Ben de iyi tanışıyor olmanın, birlikte belli bir zaman geçirmiş olmanın şart olduğunu söylüyorum.

Ama her defasında anlıyorum ki, benden önce 33 kişiyi sıraya dizip tespih yapmış, benden nikah istiyor ve o kadar kişinin ardından kabul edersem tespihe imame olucam. Bu durumda istersem ataklarla hedefe odaklanıyorum. Daha uzun süreli tanışmayı kabul etmiş. Benden öncekilere hayır dememiş. E bana "evlenmeden olmaz" diyecek değil ya bu durumda.

Bazı durumlarda hiç buralara ilerlemiyor bile durum. Gözlerle ve vücut diliyle bile iletişim tamamlanıyor. Ya da sabaha kadar sorununu dinleme durumu da olabiliyor. Yani arızaya bağlama olayı da çok fazla rastlanan bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

Değişik bir sürü ortamda takılıyorum. Takıldığım ortamda benimle ilgilenen biri çoğunlukla oluyor ve o gece ya da ilk fırsatta birlikte oluyoruz. Sonrasında hemen en kısa zamanda sözü evliliğe getiriyorlar. Ben de sürekli evlilik dayatmasına gelmek istemiyorum. Yalan söyleyerek beklenti de vermek istemiyorum. Kısa ve net olarak "ben evlilikte bekarete önem veriyorum" diyorum. O dakika ilişki sonlanmış oluyor zaten.

Ne uzun süreli bir sevgilim oluyor ne de evlenecek biri denk geliyor. Evlenebilecek masum birini nasıl bulabilirim?

kanka birlikte takılak
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

Değişik bir sürü ortamda takılıyorum. Takıldığım ortamda benimle ilgilenen biri çoğunlukla oluyor ve o gece ya da ilk fırsatta birlikte oluyoruz. Sonrasında hemen en kısa zamanda sözü evliliğe getiriyorlar. Ben de sürekli evlilik dayatmasına gelmek istemiyorum. Yalan söyleyerek beklenti de vermek istemiyorum. Kısa ve net olarak "ben evlilikte bekarete önem veriyorum" diyorum. O dakika ilişki sonlanmış oluyor zaten.

Hangi şehirde we hangi ortamlara takılıyon aga beraber takılak :) ciddiyim
  • Annen sana bulur bakire kız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma ama bakire bir bayanı hak etmiyorsun. Yani sen evlenmeden önce bir sürü ilişki yaşa ama evleneceğin kadın ilk senle yaşasın? Hani kadın-erkek eşitti? Nerde kaldı eşitlik?

İnşallah kafana göre bir bayan bulursun. Ama bayanın bakire olmamasını dilerim.
  • Nokta
    quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

Kusura bakma ama bakire bir bayanı hak etmiyorsun. Yani sen evlenmeden önce bir sürü ilişki yaşa ama evleneceğin kadın ilk senle yaşasın? Hani kadın-erkek eşitti? Nerde kaldı eşitlik?

İnşallah kafana göre bir bayan bulursun. Ama bayanın bakire olmamasını dilerim.

• Aklıma bu geldi

• iç şarabı tik arabı sonra ben evlilikte bekarete önem veriyorum.Oldu canım sen vurucan mala ama evlenmeye gelince bakire kız arıcan yandı gülüm ketan helva.Sendeki bu kafayla uzun ilişki yaşaman çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 13 Nisan 2011; 6:47:54 >
  • Sen çok mu temizsin de bakire kız istiyorsun ?
  • Sütten çıkmış ak kaşık arkadaş, kızlara laf atıyor. Peh. Bu düşünceyle inşallah hayat boyu bulamazsın öyle bir kız.
  • ... buldun, kıllısını arıyorsun.

• sen bisuru kizin keyif sigarasini ice ice alismissin bide avatara koymussun, sonrada sigarasi icilmemis kiz ariyon oylemi? verdigi keyfi sigarayla tatmin edilemeyen, keyif purosu icilmis bi kizi hakediyon sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Sütten çıkmış ak kaşık arkadaş, kızlara laf atıyor. Peh. Bu düşünceyle inşallah hayat boyu bulamazsın öyle bir kız.

+2033
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Sütten çıkmış ak kaşık arkadaş, kızlara laf atıyor. Peh. Bu düşünceyle inşallah hayat boyu bulamazsın öyle bir kız.

+2033

Sen catır catır kız s**cen ama o s***şmicek ölemi sen bu kafayla nah kız bulursun
  • öyle birşey istiyorsan annene kız bulmasını söylicen hacı mahalleden akrabalardan felan kesin birini bulurlar ve büyük piyango çıkmazsa temizde olur yani.cidden artık ortamda kız bulmak zor.

bana görede aslında bakire olmayan kızlara kötü bakmak yobazlık ama hepimiz biraz yobazız ya türk ve islam kültürü coğrafyamızda hepimiz böyle alışmışız bekareti olmayan kızla evlenmek hepimize kötü geliyor.

şimdi herkesin aklına gelir yani eşin bir zamanlar bir başkasının oldu yukarda arkadaşın dediği gibi çatur çutur :D tabi ister istemez hepimiz bakire kız isteriz ve bakire olmaması psikolojimizi bozar.türk erkeği önüne gelenle olur ama bakire kız ister baba çoğumuz öyleyiz kusura bakmayın yanlış ama bizde böyleyiz yani böyle fikirlere sahip insanlarız ruh hali olarak tutucuyuz.

onun için ya gidip annene babanene söylücen bulacaklar sana komşunun ev büfesi kızını yada bekarete önem vermeyip aşıcan kendini.başka yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 13 Nisan 2011; 7:57:43 >

• Şu an bekar ya da boşanmış 30-40 yaş arası bayanlara bakınız, kadın erkek eşitliğine fazlasıyla inanmış kişilerdir. elbette ben de isterim her şartta eşit olalım ama dediğiniz gibi, için de bulunduğumuz toplum bilinçaltımıza öyle bir çöreklenmiş ki düzgün düşünemiyoruz. Bu tür konularda malesef mantık işlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCroMaN -- 13 Nisan 2011; 8:10:42 >
  • Ohoo konuya cevap yazanların kafa bi milyon .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.