Şimdi Ara

Bir ilişki sıkıntısı da benden.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

O kadar forumda tavsiye verdikten sonra bu duruma düşmek garip olsa da şimdi benim tavsiyelere ihtiyacım var. Yaklaşık 1.5 hafta önce c2me den tanıştığım bir kız var. Kızla ilk 3-4 gün çok yakındık, aşırı konuşurduk. Ancak bir süre sonra soğuk davranmaya başladı. Her gün yeni insanlarla tanışıyorum tabi oradan ancak bu kızın bıraktığı sohbet zevki ve yakınlığı ondan hoşlanmama sebep oldu. Sizce ne yapmalıyım, her türlü açık sözlüyümdür ancak bu konuda kararsız kaldım.

Sizce direk tanışmaya çağırayım mı? Yoksa yeni birini falan mı bulayım..?

Yaş benim 19-20 kızın 18 bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeaninqLess

Öncelikle selam DH halkı.

O kadar forumda tavsiye verdikten sonra bu duruma düşmek garip olsa da şimdi benim tavsiyelere ihtiyacım var. Yaklaşık 1.5 hafta önce c2me den tanıştığım bir kız var. Kızla ilk 3-4 gün çok yakındık, aşırı konuşurduk. Ancak bir süre sonra soğuk davranmaya başladı. Her gün yeni insanlarla tanışıyorum tabi oradan ancak bu kızın bıraktığı sohbet zevki ve yakınlığı ondan hoşlanmama sebep oldu. Sizce ne yapmalıyım, her türlü açık sözlüyümdür ancak bu konuda kararsız kaldım.

Sizce direk tanışmaya çağırayım mı? Yoksa yeni birini falan mı bulayım..?

Yaş benim 19-20 kızın 18 bu arada.

çağır
  • @ejectx
    Hocam yine riskli gibi iyi bir arkadaşta olabilir benim için. İyi bir sevgili de. Bilemiyorum.
  • C2 den sonrasını okumadım.sanal sanal işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

C2 den sonrasını okumadım.sanal sanal işler

Hocam daha önce çıktığım kız da sanaldandı. Yürümedi, ayrıldım. Yani sanal deyip geçmemek lazım.
  • C2'deki kızla ilişki mi olur? sana burdan bi kafa atarım varya...

• quote:

quote:

Hocam daha önce çıktığım kız da sanaldandı. Yürümedi, ayrıldım. Yani sanal deyip geçmemek lazım.

Yürümemiş işte
    gercı hatunlara kendini kaptırmıyosan sıkıntı yok.ama hem sanaldan bulup hem bağlanırsan o zaman işin kotu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 15 Ağustos 2013; 0:07:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Yürümemiş işte
    gercı hatunlara kendini kaptırmıyosan sıkıntı yok.ama hem sanaldan bulup hem bağlanırsan o zaman işin kotu

Yok hocam, sanaldan çok arkadaşım var hatta. Güzel olması çok bir anlam ifade etmiyor, elimden geldiğince tanışıyorum ama yine de her insana güven olmaz sözü ortaya çıkıyor.

@gel pc pc
    Cidden oluyor. Arkadaşlarla toplu buluşma yaptık geçen yıl. 17-18 kişi c2me den tanıştık vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.