Şimdi Ara

Hiç uzun süreli bir ilişkim olmuyor (Kız ve Bekaret Konusu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabi olum 2 gündür sabahlıyorum şurda bırakta bi edebi şeyler söyleyelim hep geyikmi yapcaz

sonuç olarak seven s*lir , s*ken sevilir doğa böyle eko sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 13 Nisan 2011; 8:23:58 >
  • delikanlı mısın diye soracağım ama delikamlı olduğun çok açık.senin hakkın 5. 6. el
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

Kusura bakma ama bakire bir bayanı hak etmiyorsun. Yani sen evlenmeden önce bir sürü ilişki yaşa ama evleneceğin kadın ilk senle yaşasın? Hani kadın-erkek eşitti? Nerde kaldı eşitlik?

İnşallah kafana göre bir bayan bulursun. Ama bayanın bakire olmamasını dilerim.

Katılıyorum...
    Ha bide "dikişli bakire" var. Bence kimsenin hayali kırılmasın, dikişli bakire olsun diyorum...
  • kusura bakmada hakettiğin gibi biri düşer karşına o gecelerden kalma bi kızla evlenirsin, her haltı edip el değmemiş bi kızla evleniceğini sanmadın heralde

üstelik o tür masum kızlar o gecelerden çıkmıyor oralarda aramaya devam etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemox35

delikanlı mısın diye soracağım ama delikamlı olduğun çok açık.senin hakkın 5. 6. el

dur
  • Dalga geçiyor o arkadaş ortalığı sperm gölüne çeviriyor,temiz kız arıyor boğul o gölde
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

Değişik bir sürü ortamda takılıyorum. Takıldığım ortamda benimle ilgilenen biri çoğunlukla oluyor ve o gece ya da ilk fırsatta birlikte oluyoruz. Sonrasında hemen en kısa zamanda sözü evliliğe getiriyorlar. Ben de sürekli evlilik dayatmasına gelmek istemiyorum. Yalan söyleyerek beklenti de vermek istemiyorum. Kısa ve net olarak "ben evlilikte bekarete önem veriyorum" diyorum. O dakika ilişki sonlanmış oluyor zaten.

Ne uzun süreli bir sevgilim oluyor ne de evlenecek biri denk geliyor. Evlenebilecek masum birini nasıl bulabilirim?

önüne gelenle yatıp ta sonra karşındakinden bekaret beklemenin nesi MANTIKLI ?

bknz. Tencere - kapak ilişkisi...
  • çok şanslıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5yıl Boyunca Hergün

çok şanslıyım

Evlimisin ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.