Hepsinin telefonunda şifre var ve whatsapp mesaj kısmında en az 5 erkek var. Genellikle kızlar, kızlarla konuşmayı sevmiyor çünkü kızların sohbetlerini sıkıcı buluyorlarmış. Düşünsenize ileride evleneceğiniz kız kaç tane erkekle konuştu kaç tane erkekle geçmişi var ve aralarında neler neler geçti? Şimdi diyeceksiniz ki kardeşim bu kadar düşünme manyak olursun diye iyi de ben ileride evleneceğim eşimin böyle bir insan olmasını istemiyorum ki ona karşı saygım ve sevgim olmaz. Eğer bunu evleneceğim kız okuyorsa şunu söylemek istiyorum. Her ne yapıyorsan yapmayacaksın benimde canım kızlarla konuşmak seks yapmak istiyor ama kendime hakim oluyorum sende olacaksın. |
Her gördüğüm kızın bir erkekle geçmişi var

-
-
-
yapmakta ne var hocam shibadan 100 bin shibayı çeker gider yaparım ama o kız var ya o kız onun gözlerine rahatlıkla bakabilmek için yapmıyorum
-
"ileride evleneceğiniz kız"dan sonrasını okumadım.
-
neden hocam salam atmaya devam mı ömür boyu
-
nası neden? seni isteyen çok kız var heralde hocam?
-
yok hocam ama rüyamızda çok güzel kızlar var
-
Onlar 5 erkekle konuşuyorsa sen 15 kızla konuş hocam. Saplanıp kalma şunlara.
-
sadece konuşmak demiyorum farkındaysan seks diyorum nude diyorum +18 diyorum
-
Atsınlar hocam, anası babası abisi kocası değiliz bizene?
-
ileride evleneceğim kız diyorum yani kocası olacağım ben bu kızın mesela yani
-
diyelim evlendin ve kızın eski sevgilisi senin eşinin nudelerini sana attı ve dedi ki bu kadın iyi bir parça tadını çıkardım sıra sende diye mesaj attı ne yapardın
-
Mahkemeye verirdim adamı. Hukuk bunun için var. İnsanları geçmişte yaptıkları şeyler için suçlayamayız.
Kız belki o adamın öyle bir şey yapacağını bilmiyordu. Gelebilir her genç kızın başına. İnsanların fikirleri seneler sonra değişebilir. Kız nude attı diye kız ömrünün sonuna kadar bekar kalacak diye bir şey yok. Ben de eskorta gittim şimdi eskort benim görüntümü aldı da evlenince karıma atarsa karım benden boşansın mı?
-
Hocam 15 kızla konusun diyosunda kızların hiç biri takmıyor bizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her gördüğüm erkeğin bir erkekle geçmişi var…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunlar buyuk isler gidip baskasinin organini agzina alip glok glok yapip yutkunup sonra senle evlenemez yok oyle bir dunya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayattan aldığım keyifte yaşama sebebimde kimseye bağlı değil isterse urzbu olsun
En Beğenilen Yanıtlar

Mahkemeye verirdim adamı. Hukuk bunun için var. İnsanları geçmişte yaptıkları şeyler için suçlayamayız. Kız belki o adamın öyle bir şey yapacağını bilmiyordu. Gelebilir her genç kızın başına. İnsanların fikirleri seneler sonra değişebilir. Kız nude attı diye kız ömrünün sonuna kadar bekar kalacak diye bir şey yok. Ben de eskorta gittim şimdi eskort benim görüntümü aldı da evlenince karıma atarsa karım benden boşansın mı? |
"ileride evleneceğiniz kız"dan sonrasını okumadım. |
Benzer içerikler
- amd hangi ülkenin
- jigolo nedir
- bir kolun diğerinden kalın olması
- testosteron enanthate
- voleybol takım isimleri
- 5g nedir zararları
- telegram indirim
- ets2 türkiye haritası
- bim para sayma makinesi markası
- zara indirim ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X