Şimdi Ara

Her gördüğüm kızın bir erkekle geçmişi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsinin telefonunda şifre var ve whatsapp mesaj kısmında en az 5 erkek var. Genellikle kızlar, kızlarla konuşmayı sevmiyor çünkü kızların sohbetlerini sıkıcı buluyorlarmış. Düşünsenize ileride evleneceğiniz kız kaç tane erkekle konuştu kaç tane erkekle geçmişi var ve aralarında neler neler geçti? Şimdi diyeceksiniz ki kardeşim bu kadar düşünme manyak olursun diye iyi de ben ileride evleneceğim eşimin böyle bir insan olmasını istemiyorum ki ona karşı saygım ve sevgim olmaz. Eğer bunu evleneceğim kız okuyorsa şunu söylemek istiyorum. Her ne yapıyorsan yapmayacaksın benimde canım kızlarla konuşmak seks yapmak istiyor ama kendime hakim oluyorum sende olacaksın.

• Mahkemeye verirdim adamı. Hukuk bunun için var. İnsanları geçmişte yaptıkları şeyler için suçlayamayız.

Kız belki o adamın öyle bir şey yapacağını bilmiyordu. Gelebilir her genç kızın başına. İnsanların fikirleri seneler sonra değişebilir. Kız nude attı diye kız ömrünün sonuna kadar bekar kalacak diye bir şey yok. Ben de eskorta gittim şimdi eskort benim görüntümü aldı da evlenince karıma atarsa karım benden boşansın mı?

• yapamıyon dimi

Her gördüğüm kızın bir erkekle geçmişi var

onları tanıyan bilir eger fakirsen arkalarına bakmadan kaçarlar sen de arkalarına bakar kalırsın

Eger cukkan saglamsa bugs bunny den daha çok zıplarsın

Kusura bakma yaradılışları böyle abileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 14 Aralık 2021; 19:23:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pspsexer kullanıcısına yanıt

yapmakta ne var hocam shibadan 100 bin shibayı çeker gider yaparım ama o kız var ya o kız onun gözlerine rahatlıkla bakabilmek için yapmıyorum

• "ileride evleneceğiniz kız"dan sonrasını okumadım.

• neden hocam salam atmaya devam mı ömür boyu

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

nası neden? seni isteyen çok kız var heralde hocam?

• yok hocam ama rüyamızda çok güzel kızlar var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onlar 5 erkekle konuşuyorsa sen 15 kızla konuş hocam. Saplanıp kalma şunlara.

• sadece konuşmak demiyorum farkındaysan seks diyorum nude diyorum +18 diyorum

Atsınlar hocam, anası babası abisi kocası değiliz bizene?

• ileride evleneceğim kız diyorum yani kocası olacağım ben bu kızın mesela yani

• diyelim evlendin ve kızın eski sevgilisi senin eşinin nudelerini sana attı ve dedi ki bu kadın iyi bir parça tadını çıkardım sıra sende diye mesaj attı ne yapardın

Mahkemeye verirdim adamı. Hukuk bunun için var. İnsanları geçmişte yaptıkları şeyler için suçlayamayız.

Kız belki o adamın öyle bir şey yapacağını bilmiyordu. Gelebilir her genç kızın başına. İnsanların fikirleri seneler sonra değişebilir. Kız nude attı diye kız ömrünün sonuna kadar bekar kalacak diye bir şey yok. Ben de eskorta gittim şimdi eskort benim görüntümü aldı da evlenince karıma atarsa karım benden boşansın mı?

• Hocam 15 kızla konusun diyosunda kızların hiç biri takmıyor bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gördüğüm erkeğin bir erkekle geçmişi var…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlar buyuk isler gidip baskasinin organini agzina alip glok glok yapip yutkunup sonra senle evlenemez yok oyle bir dunya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayattan aldığım keyifte yaşama sebebimde kimseye bağlı değil isterse urzbu olsun Her gördüğüm kızın bir erkekle geçmişi var 

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.