Şimdi Ara

Her gördüğüm kızın bir erkekle geçmişi var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

o dediklerini ben ne zaman demisim ya elimi sallasam ellisi ey gidi eyyyy

• Rüyalar bilinçaltının dışa vurumudur. Kadının aldatmadığını nereden biliyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağa işin midesizliğini cringeliğini falan geçtim de şu pp'yi kaldır bari be?

Laz ziya aldattı diye karısını asan ve aldattığı dişçinin de aletini kestirip ağzına koyduran bir adamdı.

Sonra klişe popülizmini yapmaya devam et, Twitter olsun ekşi sözlük olsun.. tüm dünya sizin istediğiniz şekle büründü son 10 yılda zaten. Sadece pp'yi kaldır.

• ArchloveKilled kullanıcısına yanıt

Klasik ezik mesajı. Son yıllarda türediniz siz. Eskiden paso kız mız işlerinde takılanlara top denirdi. Bu gayet de normaldi.

Siz sevgili yapmayı kafanızda ne kadar zor görüyorsanız her şeyi ve herkesi kızlarla bagdastiriyorsunuz. Eziğin tür atlamış halisiniz yani.

DH smileyleri dururken mesaj sonuna attığın cringe keko emojisinden belli oluyor zaten  

• Ben evlenmeyeceğim bu yüzden. Çok kızla yattım baya işler yaptım. Yattığım kızlar kaç erkekle yattı benden sonra kim bilir ama en az 1 vardır. :) Gördüğüne vur gitsin artık ciddi düşünmüyorum. Dikkat ettiysen kanallarda eşlerini aldatanlar mı dersin karısının başka adamlarla fingirdeştiğini öğrenen mi dersin sürü artık. Sadece Türkiye'de özgü değil bu durum. Almanya'da daha bol var.
    İki seçeneğin var ya bilgisayar başında oyun oynayan internete takılan konsollarda gününü gün edip film dizi izleyip günü geçiren biri olursun ya da kızlar peşinde koşan bir ondan bir ona hoplayıp zıplayıp 50 tane kızla konuşur yatarsın.

• Mesajın denk geldi geçen konuştuğum şeyi dün akşam yaptım operasyon başarılı
    Artık her müsait ortamda şansımı denerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farate kullanıcısına yanıt

Helal olsun hocam, inan tavsiyelerimiz boşa değil, buradaki çocuklara elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.

• mr. solucan kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar öncelikle nasıl avatar koyacağımı size mi soracağım? Daha sonra neden önyargılı şekilde laz ziyayı avatarıma koyduğumu kendi düşünceleriniz %100 doğruymuşçasına iddia ediyorsunuz ki?

https://forum.donanimhaber.com/sisletim-istemi--151518440

Bu başlıkta o avatarı niye koyduğumu açıkladım. Açıp bakmaz iseniz buraya yazayım.

Alıntı

metni:
    Şişletim istemi.
    Nefret ettiğin birisini şişletme isteminden geliyor. Şişletmek ve istek. Kelime oyunu. Nick alımı türkçe karakterlere izin vermediği için böyle yazdım.
    Ayrıca İstemi betil'in avatarımda olmasının sebebi de nick'in ikinci kelimesi. İstem'in sonundaki i takısı gelince İstemi betilin ismi oldu.

Diğer bir konu, ekşi sözlük kimdir nedir ne yazılar yazar uzun zamandır takip etmiyorum. Pek sevdiğim bir mecra değildir oralar. Twitter'da da o tarz hesaplar takip etmem. Ömür kısa, insanların aşk acısı çekerek yaşayacaklarına ne yapmaları gerektiğini söylüyorum nasıl başarılı olacaklarını söylüyorum. Başka türlü kız ayarlamanın yolu varsa buyrun siz söyleyin hepimizde dinleyelim.

• Hocam ben keyfi yaptım stabil ilişki sürdüremiyorum ben zaten
    Ama sende kel misali herkese ilaç verip kendi başına süremiyosun

Ben kız kovalamayı bıraktım hocam, eskorta gidiyorum kesin çözüm mesajlaşma yok, trip yemek yok ben risksiz yaşıyorum  

• Eskorta karşıyım
    Ben biri çağırsa ona gitmeye bile üşeniyorum çalıştığımdan

İntihar eğilimli biri olduğum için aids bulaşması için gidiyorum o da inat etti bir türlü bulaşmıyor yoksa bende keyif aldığımdan değil aslında kadına desem bunu daha benle beraber olmaz nasıl bir manyaksın sen der  

• Yav sizde nasıl bir psikoloji var hocam
    O... Kadınlar bile hayattan keyif alıyor

Nasıl diyeyim hayatta yapmak istediğim çoğu şeyleri yapamadım, şu saatten sonra yapılması da imkansız olduğu için yaşama devam etmek istemiyorum.

• Bende yapamadım bazı şeyleri ama olmuyor diye ölmek çözüm değil

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

Peki nereye kadar ? Sonuçta ölüm gelecek. İman eden bir insan da hesap vereceğini biliyor. Bu düzende o zaman ya pc başında bekar yaşayacak ya da dediğin yola sapacak. İki ucu değnek

• Kız ayarlamanın yolunu düşünmenin saçma olduğunu düşünüyorum. Bir kızı beğenirsen gider acilirsin, o da kabul eder veya reddeder. Bu kadar basit.

Marjinal olmak için kasmanizi doğru bulmuyorum. Normal olmak = alt kültür olmak ve marjinal olmak = üstün insan olmak gibi bir algı var modern dünyada.

• Battlefield Maşuku B kullanıcısına yanıt

Evlendin diyelim karın öldü ya da sen öldün karın yaşamına devam ediyor? ne fark etti?

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

Ne alakası var abicim. Mesele iffetli olup olmaması. İnsanların tuhu kaşarlanmış mesele bu

• kim bilir o telefonda neler neler yapıyorlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.