Şimdi Ara

Hoşlandığım kız olayı netleşsin artık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aslında oldukça uzun bir hikayem var ama mümkün olduğunca kısa anlatmaya gayret edicem.

2008 senesinde X şehrinde üniversite kazandım. ilk senenin ortalarına doğru sınıftan bir kıza gönlümüzü kaptırdık. kız da X'li. şu güne kadar ben bu kızdan tam 4 sene hoşlandım. bayağı bayağı hoşlandım yani. lakin bu işlerden pek anlamadığım için kıza duygularımı düzgün ifade edemedim. bazen muhabbetimiz çok iyiydi, bazen de çok kötü. neyse efendim, ben bi kaç hafta önce mezun oldum ve memleketime dönüyorum bugün. kızla son kez bi kaç gün önce buluştuk ve buluşmamızı kendi istedi. nedenini sorduğum bazı arkadaşlarım "senin duygularının farkında. sana yüz vermediği için kendisini suçlu hissediyor. son bi kez görüşüp sana kendine iyi bak deyip gidecek" dediler. dedikleri gibi de oldu biraz. sıradan bir muhabbet edip sanki hiç bir şey olmamış gibi ayrıldık. aslında işin başka kısmı da var. ben son 5 6 aydır bilerek ve isteyerek muhabbeti kesmiştim kızla. madem dedim umut yok, bari muhabbet de olmasın. ama bu sefer o mesaj atmaya başladı. "hiç sesin soluğun çıkmıyor. unutulduk galiba?" "heyy nerelerdesin napıyosun?" tarzı mesajlar. bi de şey var: hangi kıza sorduysam "bi kız kendisinden hoşlanıldığını kesin anlar" dediler. yani hem senden hoşlandığımı biliyosun, hem de ben muhabbeti kesmeye çalışırken sen devam ettirmeye çalışıyosun?

neyse, soruma geleyim. şimdi ikimiz de ayrı şehirlerde olucaz. ne yapmam gerekir? ben hala hoşlanıyorum ondan. ama yüz yüze bi ilişkimiz bile olmamışken ayrı şehirlerde olması cok zor sanırım. ama ben yine de umudumu kaybetmiş değilim. nasıl yapsam da ona asıl duygularımı belli etsem? "seviyorsan git konus bence" olayı kesinlikle olmaz. hem ona duygularımı acıklayayım, hem de beni arkadaş olarak mı görüyor onu da anlayayım.

kısa dedim ama uzun bir yazı oldu sanırım. cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

her şey gönlünüzce olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggkkhn -- 5 Nisan 2013; 12:41:28 >

• benmde böle durumlar vardı. kızda biliyodu en sonunda söledim. kabul etmedi ama telefonda konsmaya devam ediyorduk. sonradan zamanla bana güvendi ve kızla ayrı şehirde olsa. bi ilişkimiz başladı ve tam 5 sene devam etti. o kariyerini düşündüğü için ayrıldık. neticesinde. çekinmeden söle . cesaretini topla. en azından kafan raht olsun. sen düşüneceğine birazda o düşünsün.

başka bi olayda, bi kıza sevdiğimi söleyemedim ve o evlendi. aradan 8 sene geçti ve öğrendimki o da beni seviyomuş ama diyememiş.

hayır dersede ayrı şehirlerdesniz zaten. unutursun zamanla. . . dert etme bu kdr çık delikanlı gibi söle. mesajda söleme . ara konuş ciddi oldugunu düşünsün ve illa bi cvp vericektir. bilmem falan derse naza çekioyrdur. bidaha konuşmayalım fln derse. cidden konusmak istemiyormusun diye sor. istemiyorum derse . tamam eyw de. çelişkili konuşuysa üstüne git.

• güzel bi taktik vereyim bul evinin adresini geç evinin önüne ara insin delikanlı gibi söyle madem görüşmeyecekseniz unutman kolay ben yazın her gun gorecegım halde yaptım bunu fena oldu ama hiç bir pişmanlık duymuyorum fazla cesaret gerektirir yalnız 2-3 saatliğine düşünme sonradan başına gelecekleri yap derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.