Şimdi Ara

KIZLA NE KONUŞULUR? [ KONUŞTUM :D]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızla buluştuğumuz zaman bırakın konuşmayı ağzımı bile açamıyorum, ağzım sanki mühürlenmiş gibi.

Normalde utangaçlıkla alakam yoktur ama bu kızın yanında biraz öyleyim. Normalde o da konuşkan ama ben konuşamayınca konuşmuyor. Kızla ne konuşulur, onu nasıl konuşturabilirim? Bir de yanında nasıl daha rahat davranırım?

ek:

bugün konuşabildim kızla  

kolaymış, rahat davranmaya çalıştım gerisi geldi. normal bi şekilde konuştuk öyle " İnskapasitif durumların olası bir indirgeme sonucunun evren üzerindeki etkisini " konuşmaya gerek yokmuş  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortana12 -- 2 Aralık 2021; 0:38:1 >

• Çıldırtmayın insanı ya

• İnskapasitif durumların olası bir indirgeme sonucunun evren üzerindeki etkisini konuşun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enes baturun netflixle anlaşması doğru bir karar mı işte bu konuşulur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ek:

bugün konuşabildim kızla  

kolaymış, rahat davranmaya çalıştım gerisi geldi. normal bi şekilde konuştuk öyle " İnskapasitif durumların olası bir indirgeme sonucunun evren üzerindeki etkisini " konuşmaya gerek yokmuş  

• gümledim

• Doğal davran laubali olma, ortak noktalar bul ordan yürü düzgün ve efendi de olursan yolun açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hep sen konuşma. Konuşurken vücut dilini kullan özgüvenli görün. Onun konuşmasını sağlayacak asistler yapmak önemli. Bir kızın sana bağlanmasını istiyorsan seninle konuşmasını sağlaman lazım.

• Heyecanını azaltması için buluşmadan yarım saat bi saat önceden mastürbasyon yapabilirsin.

• The Narrator kullanıcısına yanıt

*ego masturmasyonu

• lionessciri kullanıcısına yanıt

yanlış öneri, hep o konuşsun karşı taraf dinleyen olsun sürekli kıza ne kadar ihtiyacı olduğunu arada vurgulasın kızın bağlılığı artar

• izayoi kullanıcısına yanıt

Aferin sana böyle devam et..

Birisine bağlanmak nöral ağlarla ilgilidir. Karşı cinsle konuşma ihtiyacı hissettiğinde, onun hoşuna gidecek konulardan bahsetme eğiliminde olursun. Espiri yaparken bile bilinçaltın onun hoşuna gidecek konuları bilinç boyutuna taşır. Bu süreçte konuşan kişinin beyninde karşıda ki kişiye ait nöral ağlar derin kazınmaya başlanır ve bağlanma başlar. Daha önce nöral ağ kazınmışsa daha da sağlamlaşır.

“kıza ne kadar ihtiyacı olduğunu arada vurgulasın kızın bağlılığı artar”  

Birine vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğin an ilk vazgeçtiği kişi sen olursun koç yumurtası. Bu olay dişilerde ise daha net. Dişiler ona ihtiyacı olan erkekten tiksinirler. İhtiyaç muhtaçlığı doğurur muhtaçlık ise zayıflık alametidir. Dişiler zayıf erkekle birlikte olmaktansa ölmeyi yeğlerler. Yada birine kapak atıp, bir ömür mutsuz bir evlilik yaşayıp “zayıf erkeğin” hayatını öperler. Bu erkek sen oluyorsun.

• Lan Enes batır netdlix ile anlaşma mı yaptı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Alıntı

metni:
    Bu olay dişilerde ise daha net. Dişiler ona ihtiyacı olan erkekten tiksinirler.

Özellikle anneler çok iyi yapar kendi erkek çocuklarına bile.

Kadınlara fırsat vermeyeceksin, intikamcıdır kadın milleti. İntikam almak istediğinde de bir sınırı bile yoktur en azından benim tanıdıklarım böyleydi. Büyü yaptıranından tut iftirayla hayat karartanına kadar.

Bazen diyorum bunlar böyleyken niye bunlara aşık olup bunlarla yuva kurayım ki?

• Onların suçu değil bu yaratılışları böyle. Evrimsel süreçte bile hatırla, avcı toplayıcı dönemde dişiler güçlü erkeklerin etrafında toplanırdı. Çünkü sadece güçlü olan hayatta kalabilirdi.

Yüzyıllar dahi geçse bazı şeyler değişmez o da dişilerin güce taptığı, zayıflıktan ise nefret ettiği gerçeği. O yüzden kaslı, uzun boylu erkekleri tercih ederler. Maddi durum onlar için önemlidir çünkü para güç demektir. Sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarak da güce taparlar. Erkekte mental güç, umursamamak, ona ihtiyacı olmadığını hissettirebilmek, özgüvenli olmaktır. Bunları bilmeden nasıl yaşıyorsunuz aklım almıyor awk. Dişiler çok basittir o yüzden kekolar sürüyle koz kaldırırken iyi çocuk xd ler arkadaş olarak görülüyor. Adam yukarda ilgi göster diyor awk hahaha

Valla ben eşine öyle bakan karıyı adam yerine koymam. Çocuğunu düzgün yetiştirmeyen kadını da it yurduna tutmam. Zaten çocuğunu soba da yakan kadın haberini duyduktan sonra iyice tiksinti geldi kadın milletinden. İşin garibi sosyal medyadan o kadar tepki yok, hani kadın yaptıya, hemen başlamışlar "istemediği biriyle evlenip şiddet görmüş olabilir, istemediği çocuğu doğurmuş olabilir cinnet geçirmiş olabilir" tarzı -ebilmek -abilmekli aslı astarı olmayan cümleleri kurmaya.

ergenlerin yazdığı kırmızı hap türevi yazıları okumuş gelmiş sana tek bir şey diyebilirim evlat hayat sanaldan ibaret değil bilimsel yazıları okuyup gelince tecrübe kazanmış olmuyorsun önemli olan gerçek hayattır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.