Şimdi Ara

Daha önce erkek arkadaşı olmuş kızla ciddi düşünür müsünüz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O tip bir kızla evlenir miydiniz? Ama sizin daha önce kız arkadaşınız olmamış olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 28 Ocak 2024; 20:24:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• "çok çok eskiden sevgilisi olmuş kızla olur musunuz derlerdi. sonradan birisiyle öpüşmemiş kız istemeye başladılar. sonrasında birisi tarafından düdüklemmemiş kız."

Cinsel ilişkiyi "erkeğin kadını düdüklemesi" olarak gören güzide bir forumdaş daha. Merak ediyorum "babam annemi düdükledi, sonucunda da ben oldum" da diyo musun?

Alıntı

metni:
    Ne düşünüyosam söylerim. Klavye arkasına sığınanlardan değilim. Üniversite'de yakın olmadığım birisi, babasının iş icabı slavik ülkelere gittiğini ve oradayken para karşılığı ilişkiyi adet haline getirdiğini söyledi bundan rahatsız olmayan, hafiften hoşuna giden bir halde. Sonrasında diyalog şöyle gelişti:
    Ben: Annen baban ayrı mı?O: Yoo?Ben: O zaman niye bunu anlatırken zevk alır bi haldesin? Annen babanı aldatsa onu da anlatacak mıydın böyle pişkin pişkin?
    Ve beni dövmeye yeltendi. Sonrasında karşı koymamla dayak yiyeceğini anlayarak geri bastı.
    Bunun dışında, bölümündeki bir kızdan "altına yatmadığı adam kalmadı" diyen yine yakınım olmayan birine, "altına yatmak nedir ya? ablan eniştenin altına mı yattı mesela? öyle mi görüyosun bu işi?" (ablası yeni doğurmuştu o ara) dediğim bir kişiyle daha kavga ettim. Ortak tanıdıklar ayırdı ve o kişiyi son görüşüm oldu.

NOT: KESİN YAŞANMIŞTIR.

• ne alaka eğer sen seviyosan o kızı geçmişte erkek arkadaşının olmasının ne önemi varki

• Hayır. eski erkek arkadaşı ile neler yaptığını nereden bileyim.. guvenemem ben

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok çok eskiden sevgilisi olmuş kızla olur musunuz derlerdi. sonradan birisiyle öpüşmemiş kız istemeye başladılar. sonrasında birisi tarafından düdüklemmemiş kız. Şimdi de onlyfansı olmasın yeter diyorlar. İleride orjinal kız olsun yeter diyeceğiz trans olmasın yeter diyip sevineceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki karım geliyo aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 28 Ocak 2024; 21:12:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haberin olacak mı öncesinden, önce bunu konuşmak lazım, yalan söylese nasıl aksini kanıtlayacaksın, dünyada en geçerli şey yalan iftira iken

• Köy de mi yaşıyon?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU KIZDAN GÜZEL KIZ VAR MI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce sevgilisi olan

Şehir dışında okumuş olan

Erasmus yapmış olan

Vücudunda herhangi bir dövme olan

Vücudunda herhangi bir piercing olan

Başörtülü olup makyaj yapan

Alkol, sigara içen

Küfürlü, argolu konuşan

...

Daha önce erkek arkadaşı olmuş kızla ciddi düşünür müsünüz?
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Adamlarin hayallerindeki kizlari siralamissin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eğer bir erkeğin hiç kız arkadaşı olmamışsa; erkek arkadaşı olmuş bir kızı reddetme "hakkı" kutsal olarak var kabul edilir. Ve bu hakkı kullanıp kullanması yine o erkeğe kalmıştır.

Bu başlık bir anketse, verilen şartlar altında soruya cevap vermem isteniyorsa, tamamen kıza bağlı bir durum diye cevaplardım.

Yine de şartlar eksik. Örneğin yaş kaç olacak? Örneğin 15'indeyken bu şartlar altında pekala reddedilebilir iken 40'ında mümkün müdür? Bu inat uğruna dünya güzeli bir insanı elemek de ayrı bir ahmaklık konusu olurdu.

Çünkü bu ölüm meselesi her an kapıda. Ölüm sonrasında bir kaç yıla sadece birbirine benzer kemik yığını olarak toprak altında kaldığımızda tüm bu ince hesaplamalar iyice anlamsız kalacak. (Not: buradan da yarınlar yok gibi her önünüze gelenle sevişin anlamı çıkmasın)

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

"çok çok eskiden sevgilisi olmuş kızla olur musunuz derlerdi. sonradan birisiyle öpüşmemiş kız istemeye başladılar. sonrasında birisi tarafından düdüklemmemiş kız."

Cinsel ilişkiyi "erkeğin kadını düdüklemesi" olarak gören güzide bir forumdaş daha. Merak ediyorum "babam annemi düdükledi, sonucunda da ben oldum" da diyo musun?

• can_celik kullanıcısına yanıt

Bir gün klavye başında duyar kasarken kasılıp kalacaksınız diye korkuyorum.

Bir de uyarı yaparken niye ana baba karışıyor onu da anlamıyorum. Yani evet o forumdaş kaba konuşmuş da senin de maşallah ondan aşağı kalır yanın yok.

Hatta o bir bakıma söylemi yumuşatmak ve renk katmak için argo kullandığı için kısmen kabul edilebilirken; senin meseleye doğrudan sataşarak girmen hiç mi hiç kabul edilemez bir davranış.

Ayıp ya.

• Arkadaşlar bu tür konularda bu kadar düşünmenize gerek yok. Zaten karşılıklı olarak birbirinizi seviyorsanız, anlaşıyorsaniz sorun yok.
    Bu tür düşüncelerle ne adam akıllı bir ilişki bulabilirsiniz nede yürütebilirsiniz.

Şapkanizi önünüze koyup ben kimim diyin.

• crux07 kullanıcısına yanıt
    Hocam millete glock glock yapmış kızı çocuğunun annesi ana babasinin gelini yapmak istemiyor insanlar cok normal değil mi?

Kadının gecmisi onemlidir amerikada fransada yaşamıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili olmamış diyorsun. Konu gönül bağımı ? Bakirelik mi ?

• avrupa yada amerika standartlarında düşünürsek sorun yok. Bir market çalışanı hayatını çok kolay kazandığı için sosyal statüye çok takılmadan kendi yaşıtları ile tatile gidip sadece seks amaçlı görüşebilir.

Ayda 5 kadınla beraber olan erkek ile 5 Erkek ile beraber olan kadın arasın da bence fark yok.

Ama ;

İnstagram da sadece göğüsünü açarak , Dm kutusu 5000 tane abaza ile dolu olup , Sadece arabasına ve parasına bakıp erkekler ile takılan kız ile standart Türk erkeği arasında fark var.

18’inden 30’una kadar cluplarda takılmış , erasmusla easy girl statüsüne düşmüş bir kadın 30’una geldiğin de aile babası araması kadar saçma.

Kısaca davul bile dengi dengine olmalı.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Ne duyarı? Erkek kıraathanesi bu forumda duyar kassam (aslında duyarlı olmayıp öyleymiş gibi gözükmeyi "duyar kasmak" olarak adlandırdığını kabul ediyorum) ne olacak? Kız mı bulucam? Bi şeye gerçekten duyarlı olmak ile, duyar kasmak arasındaki ince çizgiyi açıklamanı rica edeceğim.

Onu bunu geç şuna cevap ver, sen de "babam annemi düdükledi sonucunda da ben oldum" diyo musun konu sahibi gibi?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

hocam tam anlatamadım benim hatam. açılmamış gül goncası bulmak çok zor. zaten her kuşa selam vermiş kız istediği kadar sonradan hanım hanımcık kız rolü kessin insan sarrafı olan kişilerden kaçamaz.

• can_celik kullanıcısına yanıt

Burada o kelimeye karşı duyarlı olmakla doğrudan şahısların kendilerine veya yakınlarına saldırmak farklı şeyler. Terbiyeyi bozmanın anlamı yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.