Şimdi Ara

Daha önce erkek arkadaşı olmuş kızla ciddi düşünür müsünüz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bana terbiye öğretecek kalibrede biri değilsin. Asıl terbiyesizliği "düdüklemek" gibi bir laf kullanan ve onu destekleyen sen yapıyorsun. Haddini bil.

• can_celik kullanıcısına yanıt

Desteklediğimi nerede çıkardın? Kaba ifade dedim orada. Forum kurallarına da aykırı. Ama sen Şikayette bulunmak yerine ana-baba karıştırarak seviyeyi daha da düşüyorsun. Yanlışı yanlışla çözemeyiz.

• Anne baba karıştırmam gayet doğal. Cinsel ilişkiyi "erkeğin dişiyi düdüklemesi" olarak gören kişinin "babam annemi düdükledi sonucunda da ben oldum" diyebilmesi lazım. Kendinle çelişmeyeceksin kısacası. @E_Y_B_H_P_T

Ayrıca, ilk mesajında duyar kastığımı söyledin. Bu da olayı "düdükleme" olarak gördüğünü gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_celik -- 29 Ocak 2024; 23:12:27 >

İlk mesajımda iyi oku, bak orada "kısmen" kabul edilebilirken demişim hatta.

Anket açılsa o kelimeden rahatsız olanlar söz gelimi yarı yarıya iken; senin bu şekilde baban anan diye girip o kelime üzerinden örneklendirmen çok daha fazla rahatsız edici çıkar.

Doğal moğal değil. Doğaya çıkarsan olacakları söyleyeyim. Senin deyiminle burası erkek kıraathanesi olmuş bir yer ya, o zaman aynısını yap bakalım gerçek kıraathanede sonuçlarını görürsün. Düşün ki biri o kelimeyi kullanacak, sen de "ehe ehe baban ananı ...." diyeceksin. Of of...

Hangi semtlerde mahallelerde yaşadınız büyüdünüz? Benim yetiştiğim ortamda ana-bacı karışmaz kuralı vardı.

Halen de ısrarla devam ediyorsun. Kimse uyarmadı mı bu yaşına kadar seni anlamıyorum.

Hassas, kırılgan biriysen dilin böyle kürek gibi olamaz.

Yok rahat, sert biriysen de böyle kelimelere takılmazdın.

Nereden tutsak elde kalıyorsun.

• Alıntı

metni:
    Doğal moğal değil. Doğaya çıkarsan olacakları söyleyeyim. Senin deyiminle burası erkek kıraathanesi olmuş bir yer ya, o zaman aynısını yap bakalım gerçek kıraathanede sonuçlarını görürsün. Düşün ki biri o kelimeyi kullanacak, sen de "ehe ehe baban ananı ...." diyeceksin. Of of...

Ne düşünüyosam söylerim. Klavye arkasına sığınanlardan değilim. Üniversite'de yakın olmadığım birisi, babasının iş icabı slavik ülkelere gittiğini ve oradayken para karşılığı ilişkiyi adet haline getirdiğini söyledi bundan rahatsız olmayan, hafiften hoşuna giden bir halde. Sonrasında diyalog şöyle gelişti:

Ben: Annen baban ayrı mı?

O: Yoo?

Ben: O zaman niye bunu anlatırken zevk alır bi haldesin? Annen babanı aldatsa onu da anlatacak mıydın böyle pişkin pişkin?

Ve beni dövmeye yeltendi. Sonrasında karşı koymamla dayak yiyeceğini anlayarak geri bastı.

Bunun dışında, bölümündeki bir kızdan "altına yatmadığı adam kalmadı" diyen yine yakınım olmayan birine, "altına yatmak nedir ya? ablan eniştenin altına mı yattı mesela? öyle mi görüyosun bu işi?" (ablası yeni doğurmuştu o ara) dediğim bir kişiyle daha kavga ettim. Ortak tanıdıklar ayırdı ve o kişiyi son görüşüm oldu. @E_Y_B_H_P_T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_celik -- 31 Ocak 2024; 19:48:29 >

Alıntı

metni:
    Ne düşünüyosam söylerim. Klavye arkasına sığınanlardan değilim. Üniversite'de yakın olmadığım birisi, babasının iş icabı slavik ülkelere gittiğini ve oradayken para karşılığı ilişkiyi adet haline getirdiğini söyledi bundan rahatsız olmayan, hafiften hoşuna giden bir halde. Sonrasında diyalog şöyle gelişti:
    Ben: Annen baban ayrı mı?O: Yoo?Ben: O zaman niye bunu anlatırken zevk alır bi haldesin? Annen babanı aldatsa onu da anlatacak mıydın böyle pişkin pişkin?
    Ve beni dövmeye yeltendi. Sonrasında karşı koymamla dayak yiyeceğini anlayarak geri bastı.
    Bunun dışında, bölümündeki bir kızdan "altına yatmadığı adam kalmadı" diyen yine yakınım olmayan birine, "altına yatmak nedir ya? ablan eniştenin altına mı yattı mesela? öyle mi görüyosun bu işi?" (ablası yeni doğurmuştu o ara) dediğim bir kişiyle daha kavga ettim. Ortak tanıdıklar ayırdı ve o kişiyi son görüşüm oldu.

NOT: KESİN YAŞANMIŞTIR.

• Yaşandı. Yaşanmaya devam edecek çünkü senin gibi "düdüklemeci"ler çoğunlukta.

• Ne düdükmüş... Takıldın kaldın.

Bütün ekleri kullanarak türettin. TDK sana plaket verse yeridir.

İşin garibi ne öyle konuşurum ne de öyle konuşanı savunurum.

Ta başından beri ana-bacı karıştırma dedik, buydu yani mesele...

Ama en azından bir gelişme var, doğrudan kişiye hakaret etmeyi başarmışsın aferin  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.