Şimdi Ara

BİR İNSANIN HİÇ KIZ ARKADAŞI OLMAZ MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bıktım beyler, dokunuyor artık arkadaş olmak için bile yanaşmıyorlar yaş oldu 23. çokta çirkin olduğumu düşünmüyorum ne tiplerle çıkıyorlar, ama bana bakan yok.

Dokunuyor artık, kanıma dokunuyor bende istiyorum bazı şeyler benimde duygularım var.

C2'den bile konuşan yok link atıyorum block çakıyorlar.

Şişman kıza yazdım 200 kilo neredeyse o bile block attı.

Vallahi usandım. Bu saatten sonrada geç evlere kapattım kendimi insan içine çıkmıyom sigaranın dibine vuruyom öleyim diye.

Sanırım Bazı insanlar Loser doğuyor ve bu hiçbirzaman değişmiyoruz

Biz kaybedenleriz Tanrının nefret ettiği dans edip şarkı söyleyen küçük pislikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 9 Eylül 2015; 4:18:15 >

• sosyal ilişkilerin zayıf olabilir mi ?
  • Eskiden 16 yaşında falan bunları dert ettiğimde burda "20 yaşındayım benimde kız arkadaşım yok cevapları rahatlatırdı"

şimdi bende 20 yaşına geldim benimde kız arkadaşım yok.yüzsüz falan olmak lazım heralde bu konularda kalbini kırdıklarında takmıcaksın biraz sert olcaksın gibi şeyler.tam bilsem ben yapardım belkide uğraşmaya değmez denk gelir elbet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lilwaynetr -- 9 Eylül 2015; 4:23:51 >
  • Beyler size çok uçuk bir şey söyleyeceğim. Biliyorum inanmayacaksınız ama cidden birebir canlı kanlı yaşadım bu olayı.

Şimdi ben BİM'e LeCola almaya gitmiştim, kasaya gittiğimde kasiyer LeCola'yı elimden alırken elleri ellerime değdi. İnanmıyor olabilirsiniz ama cidden yaşadım bu olayı.

Elleri değdi ama ne değdi...
    Ruhum eridi resmen, anlatamam. Artık gönül rahatlığıyla arkadaşlarıma "ELİM KIZ ELİNE DEĞDİ!" diyebileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 9 Eylül 2015; 4:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Beyler size çok uçuk bir şey söyleyeceğim. Biliyorum inanmayacaksınız ama cidden birebir canlı kanlı yaşadım bu olayı.

Şimdi ben BİM'e LeCola almaya gitmiştim, kasaya gittiğimde kasiyer LeCola'yı elimden alırken elleri ellerime değdi. İnanmıyor olabilirsiniz ama cidden yaşadım bu olayı.

Elleri deydi ama ne deydi...
    Ruhum eridi resmen, anlatamam. Artık gönül rahatlığıyla arkadaşlarıma "ELİM KIZ ELİNE DEĞDİ!" diyebileceğim.

tebrikler koca yürekli adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya...k gibi tipin varsa doğal. En çirkin ve en şişman kız bile dandik Türk dizilerinin gazına gelip kaslı, yakışıklı, uzun boylu erkek arıyorlar. Bak benim de boyum uzundur, kas da çalıştım ama tipim yukarda bahsettiğim gibi. Eskiden bayağı muhabbet ettiğim kız vardı, şu dandik Türk dizilerinden sonra her yerde yakışıklı, uzun boylu ve kaslı erkek arıyorlar. Hepsi olacak bir de, bir üst seviyeyi buldukları zaman (hem yakışıklı hem uzun boyulu hem kaslı hem zengin) anında yavşıyorlar ona. Tecrübeyle sabit.

Atalar boşuna davul olayını söylememiş, kimse din allah falan da zırvalamasın. Hayvanlarda bile bir hiyerarşi var, güçlü güçsüzü eziyor. İnsanlarda da olay aynen böyle. Daha da takmıyorum, ben oyunuma bakarım birader.

Özet:

VS.

Anlayan anladı.

Bir de şu var, kızın en tipsizi bile yakışıklı erkek gördüğünde gider yürür, muhabbet kurmaya falan çalışır.

Ama

Erkeğin çirkini kıza bırak muhabbet kurmayı ufacık bir göz atsın, hemen "ne bakıyon abazaaağğğğğ" diye bağırırlar.

Yakışıklı erkek bir göz attığında gülümseyip içlerinden "oyşşh beni becersee keşke" derler.

Tipi ya...k gibi olan eleman barda otursa kimse iplemez ama yakışıklı bir erkek barda tek başına otursa hemen kızlar "merhaba tanışalım mı?" "selam" hemen zırvalarlar.

Ulan bankta yanımda yakışıklı biri oturuyordu, o sırada 2 tane anketci kız geldi. Bana hiç uğramadılar, erkeğin yanına geçtiler "kayar mısın" dediler bana. İkisi de ona anket doldurttu. Görüyorsun ayrımı.

Ben de daha acımıyorum tipsiz şişko kıza. Kilo problemim yok zaten. Çok şişmansın. Çirkin vs. yardırırım yeri geldiğinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DCFBDF40C -- 9 Eylül 2015; 4:32:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: QuattroFR

quote:

Beyler size çok uçuk bir şey söyleyeceğim. Biliyorum inanmayacaksınız ama cidden birebir canlı kanlı yaşadım bu olayı.

Elleri deydi ama ne deydi...

tebrikler koca yürekli adam

Konuşmanda sanki bir alay sezdim. İnanmıyorsun bana ama cidden yaşadım bu olayı. Kimseyi inandırmak zorunda da değilim. Hadi yol al. Asosyallere bak, inanmıyorlar bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 9 Eylül 2015; 4:26:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Elleri değdi ama ne değdi...

off Fena sarar keşke benimde değse

• Daha önümde koskoca üniversite var.Ulan bu tiple gidilir mi?Bence intihar etsek günaha girmeyiz.Girsek böyle yaratılmazdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Daha önümde koskoca üniversite var.Ulan bu tiple gidilir mi?Bence intihar etsek günaha girmeyiz.Girsek böyle yaratılmazdık.

Toplu intiharmı etsek napsak belki o zaman anlarlar değerimizi
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    En fazla 1-2 gün ondan sonra takan olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

En fazla 1-2 gün ondan sonra takan olmaz.

Aynen bro ölümüz bile para etmez.

Dirimiz ne ki
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Allah milleti sevgilisinden ayırarak sınıyor bizi tipimizle.Nasıl bir adalet bu?
  • yalnız değilsin burada.
  • Eminim o kadar kötü tipiniz yoktur beyler, sıkmayın canınızı
  • quote:

sigaranın dibine vuruyom öleyim diye.

ölmek istiyorsan yaşlılar için kalp hapları var, bir kutusunu boca et, 15 dakikaya kalp krizinden gidersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 9 Eylül 2015; 4:41:25 >
  • kız kız diye ölenler var ha , kızlar çoğu konudan anlamaz , boş boş "eeee başka başka " muhabbeti döndürürsünüz. sıkıcı ve gereksiz, ,hep sevişicez falan sanıyorsanız yok öyle dünya .
  • benım sımdılık guzel bır taktıgım budur kasındakı kızı kız dıye gordugumuz ıcın oyununa gelıyoruz oysa erkek veya kız,huy degısmez aynıdır,o halde karsımızdakı kızı erkek gıbı dusunun yanı nasıl kı bır erkekle gezerken parası olsada paRam yok borcum cok der aynı seydır bu sekılde kıyaslama ıle durum anlasılır sanırım
  • Sırf kızlar değil aslında.Arkadaş ortamında da tip önemli.
  • Okumayın Tanrının nefret ettiği dans edip şarkı söyleyen küçük pislikler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.