Şimdi Ara

Yine ben yine kız mevzuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selam . Takip eden olmuştur yakın zamanda forumda aktif olmamın tek sebebi kız mevzulari oldu .

Son yaşadığım ayrılıktan sonra yine önüme bakıyorum . Su anda hayatıma girebilecek 2 kız var . 2sini de özet geçeceğim . Ilgi çekerse gelişmeleri paylaşırım.

Kızlardan ilki bir sağlık ocağında hemşire olarak çalışıyor . 2 aydır buraya isim nedeniyle girip çıkıyorum. Hoş ve sempatik bir hemşirenin ilgisini çekmeye çalıştım bu zaman içerisinde . Bana farketti gibi geldi. Zaman içerisinde sağlık ocağında çalışan diğer kişilerle iletişim kurdum (kaleyi içten fethetmek) Bu kişilerle ne zaman konuşmaya başlasam bu kız yanımızda bitmeye başladı. Her seferinde ona bakmadan umursamadan diğer kişilerle sohbetime devam ettim (hafif dışlama ile kışkırtma gibi bisiler iste) . Devamında sohbet kurduğum bu kişiler her defasında lafin arasına bu kızın adını sokuşturmaya başladılar ( yaşıtım bir tek o) Son hafta ise 2 defa bu kişiler beni odalardan birine kahve içmeye oturttular . Bu kiz da beni görünce 2sinde de işini gücünü bırakıp odaya geldi . Son defasında onu gördüğümde parmaklarından birini çatlarmış, parmağına atel taktirmisti. Dışlama tavrını bırakıp onunla sohbet etmeye başladım . Hoşuna gittiği her halinden belliydi . Bir süre sonra oradakilerin hepsi çıktı sadece ikimiz kaldık. Su içmeye çalisti fakat parmağı catlak olduğu için şu şişesini açamadı. Yardim ettim bu sırada eline kasten fazlaca dokundum. Utandı gibi oldu. Sohbet iyice ilerledi. Ilgisini iyice belli eden isimle ilgili detay sorular sordu . Sonrasında işime devam etmem gerektiği için sağlık ocağından ayrıldım . Sohbetimiz esnasında kokoreç sevdiğini söylemişti . Bu hafta uygun ortam bulabilirsem kokoreç yemeğe davet edeceğim . Tek sorun kız türbanlı ve ilk defa türbanlı birine yanasacagim. Büyük hayal kırıklığı olabilir .

Diğer kız ise bir tur acentasindan . Bu yıl abim evleniyor ve ona hediye balayı tatili almak için bu acentaya gittim . Bu kız oradaydı . Uzun süre otelleri tanıttı fln . Ilk basta çok ilgimi çekmese de sonlara doğru hoş biri olduğunu farkettim . Görüşme bitince abimlere danışmam gerektiğini söyledim, ayrılmak üzereydim ki cep telefonunu verip rezervasyon için onu aramamı rica etti . Abimlerle konuştuktan sonra tavrından emin olmak için aramadım,direk acentaya gittim . Kız başka müşterilerle ilgileniyordu . Çalışan diğer çocukla kaydı tamamlayacakken ufak bir problem çıktı . Bu sırada kız diğer müşteri ile ilgilenmektense benim ile iletişim kurdu . Diğer müşteriler gittiği gibi bana kahve ikram edip , benle ilgilenen çocuğun işine karışmaya başladı. Sorun hallolana kadar uzunca sohbet ettik . Olay hemen çözülecek değildi belli ki telefon numarami çocuğa bırakıp çiktim. Yaklaşık 1 saat sonra beni arayan kişi çocuk değil kızdı . Sorunun hallolmadigini yarın tekrar arayacağını söyledi belgelerin teslimi için . Bunla ilgili planim da şu . yarın aradığında, islerimin yoğun olduğunu söyleyeceğim . Salaga yatip isten kacta çıkacağını öğreneceğim. Devamında belgelerin çıktısını sen al ben senden alırım diyeceğim ve isten çıktığı gibi arayıp belgeleri almak bahanesi ile buluşup biraz zaman geçirmeye çalışacağım . Gonlu varsa zaten o da salaga yatıp kabul eder.

Özet: zombi fln yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunNnN -- 18 Kasım 2018; 21:57:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zombi yok temiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zombi yokmuş arkadaşlar temiz .d
  • Hastanenin güvenlik görevlisinden hoşlanan değil miydin hocam sen?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melodrama11

Hastanenin güvenlik görevlisinden hoşlanan değil miydin hocam sen?

Evet o benim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunNnN

quote:

Orijinalden alıntı: melodrama11

Hastanenin güvenlik görevlisinden hoşlanan değil miydin hocam sen?

Evet o benim

Alıntıları Göster
    Ne çabuk atlattın diğer mevzuyu,kapısına gidiyordun sarılıp bırakmıyordun falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Kabul etmedi ya hocam ben de yoluma bakıyorum . Ne yapayım .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunNnN

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Kabul etmedi ya hocam ben de yoluma bakıyorum . Ne yapayım .

Alıntıları Göster
    Burada reddedilince veya terk edilince aylarca zırlayanları görmeye alışkınız biz,şaşırdık o yüzden

• Tur acentasindaki kız olmadı ama türbanlı kız ile hafta sonu buluşuyoruz gençler. Kardeşiniz ateş ediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.