Şimdi Ara

1 Tane Sevgilim oldu Ve Ayrıldım Şimdi Kimseyi Sevemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 8 aylık ilişkim oldu 1 veya 2 kere buluştuk en sonunda bende sıkıldığını ve ayrılmak istediğini söyledi bende tamam dedim ayrıldım üzerindne yaklaşık 5 ay geçti şuanda bi kıza ilk defa ısınır gibi oldum onada anlattım oda kabul etti şuanda tanışma aşamasındayız 1 kere buluştuk heycanlandım falan onun yanında ama kafamda böyle isteksizlik var bi olumlu bi olumsuz düşünceler var kız iç güzellik olarakda dış güzellik olarakta gerçekten harika tam istediğim tarz diyebilirim ama bu duygu değişikliği bende neden oluyor neden tam ısınamıyorum yada aşık olup sevemiyorum tecrübleri arladaşlardan cevap bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• 8 ayda nasil 1-2 kere bulustun? farkli sehirlerde misiniz ? kiza isinamaman baska kizlari daha iyi gormen mi? her zaman daha iyisini mi istersin? bu kizdan daha iyi birini bulsan kizi birakip daha iyisine gider misin? fedakarliginin siniri neresi? cevapla bakalim once zaten ondan sonra kendin cozersin sorununu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şehirde olupta 8 aylık bir ilişkide 1-2 gün görüşmek zaten sıkıntı.Asosyal misin kızın yanına gitmedin mi hiç ?
  • Hocam gittiğinde kafanı boşalt git sadece kızın gözlerine bak başka bir şey düşünme.Kısaca kıza bırak kendini biraz daha yakınlaş belki bir şey olur içinde anlarsın ama yoksa uzatma derim.Unutmak zor ama başkasına umut aramak daha zor.
  • ilk sevgilin oldugu için böyle olması çok normal bendede böyle olmuştu. İlkler önemlidir galiba çok sevmişsin ama merak etme zamanla başkasına alışabiliyorsun kendını kıza bırak
  • Teşekkürler arkadaşlar farklı şehirlerdeysik şimdikiyle aynı şehirdeyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel

• ilk aşklar unutulmaz. ama daha iyisi çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brobana benziyorsun, benimde 1 tane oldu, 6-7 ay sürdü ve 3 4 ay önce ayrıldık ben hiç kafaya takmıyorum unutmaya bak, ve sana bir tavsiyem bunu aklından çıkarma GEÇMİŞİNİ UNUTAMAZSAN ÖUTLU OLMAZSIN, benim görüşüm felsefem bu yani, şimdi yeni kızla çıkarsın ama yanındaki başka aklındaki başka olursa yeni çıktığın kızın kul hakkına girmiş olursun bence biran önce unut ve yelken aç yeni denizlere yeni okyanuslara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.