Şimdi Ara

Yalnızım.bir arkadaşım yok bugüne dek de olmadı.canim sıkılıyor.yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorununa nasıl başlasam bilmiyorum baya uzun olacak ama lütfen okuyun.benim bugüne dek bir arkadaşım sosyal hayatim olmadi. Şu an üniversite birinci siniftayim 18 yasindayim ve şehir dışında ailemden uzagim fakat ailem olmadığı için konuşcak kimsem yok çok sikiliyorum.sınıfta herkes ortamını kurdu ben tek kaldım okuldan yurda yurttan okula gidip geliyorum.daha okula başlayalı bi gün oldu yeni tatilden geldim bir günde ailemi özledim.bilmiyorum napacagim ben burda 4 yıl.tavsiye verin lütfen.tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepfears -- 8 Şubat 2016; 19:54:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş edinemedim üniversitede zaten asosyalim bugüne kadar bilgisayardan basımı kaldirmadim fakat en azından ailemin yanındayken kendimi iyi hissediyordum.şimdi yakın olduğum bir kişi yok resmen yapayalnızim napacagim ben ya keşke çalışıp istanbulda ailemin yanında kazansaydim uniyi ama iş işten gecti

• Dhye hosgeldin

• Kardeş zor bir şey değil, kendin diyorsun bilgisayardan başımı kaldırmadım diye. Konuşcak kimsen yok diye bir durum yok, var, sen konuşmuyorsun. Çok orijinal, ilginç bir tipin olmadığın sürece durup dururken hiçbir insan konuşmayan biriyle tanışmaya çalışmaz. Kalkacak insanlarla tanışacaksın, merhaba, benim adım ..., yeni başladım vb. gibi bahanelerle muhabbet kuracaksın. Etrafını gözlemleyip sohbet konusu bulacaksın. Geçen gün asansörde elinde iktisat kitabı olan bir kızla karşılaştım, aa ben de iktisat okuyorum, kaçıncı dönemsinden girdim, memleketinden çıktım.

Hayatta uğraşmadığınız sürece hiçbir şey olmaz. Kimse çalışmadığınız sürece cebinize para koymaz, yemek yedirmez. Bir şey istiyorsan bu iş için uğraşacaksın. "Ben bilgisayar başında oturayım akşama kadar, ot gibi gidip geleyim kampüse, kimseyle konuşmayayım, göz göze gelmemeyim, ama arkadaş çevrem olsun". Böyle bir dünya yok, hiçbir zaman da olmayacak, haberin olsun.

• okuldaki kulüplere katılmayı dene, ya da yavaştan insanlarla kaynaşmayı dene, ilk senem benim de ben de pek uyum sağlayamadım, zaten insanların bir çoğu çıkarcı oluyor, dikkatli ve temkinli davranmakta fayda var, ayrıca yalnızlığın da kıymetini bil kendini geliştirmen için bolca vaktin var güzel değerlendir hep pc başında geçirme.
  • bu arkadaşa ne oldu acab bilen?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.