Şimdi Ara

artık evde bunaldım, sıkıldım. yapacak hiçbir şey yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık gerçekten evde oturmaktan fena halde sıkıldım. önceleri spora falan çıkardım fakat şimdi onu da yapamıyorum. sürekli sabah akşam evdeyim. yapacak hiçbir şey yok. tv aç izle desen tv nin hali ortada. PC den bişiler aç oyna desen, aynı şeyler oynanmıyor sıkıyor. online oyun zaten oynamam. youtube dan bişiler izleyelim desen çöp içerikler denk geliyor, güzel şeylere açılamıyorsun. okul falan bitti, haliyle bi ders falanda çalışmıyorum. tamamen boş boş oturup sıkılıyorum. hava çok güzel ama dışarı çıkamıyorsun. acayip bunaldım.

en azından haftasonu serbest olsa, haftasonu bişeyler yapabilirsin. iş yerine git-gel başka yok. 1 martta tekrar başlayacakmışız çalışmaya. yasaklar bitse de, kendimi antalya ya atıp, bikaç gün gelmesem. şuan tek isteğim bu. cebinde paran var ama yapabileceğin bişey yok. en fazla yemek söylersin. acayip sıkıldım. kendimi yeni yeni hobilere verdim fakat hobilerde artık sıkmaya başladı. 1 martta artık gerçekten salsalar da rahatlasak, yoksa gerçekten işimiz çok zor.

• Yazılım öğren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimsiz755 kullanıcısına yanıt

sıkmadı mı ?

• Kötü bir şey dedik sanki hocam ayıp ediyorsunuz. Ya rusça öğrenin deseydim  

• Resim çiz
  • rusça öğren

• isimsiz755 kullanıcısına yanıt
    tuh ya kacirdim ben yazacaktim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NassinGözüm kullanıcısına yanıt

resim yeteneğim var fakat çizecek yer kalmadı. sürekli karakalem, kuru boya olmuyor bir süre sonra o da sıkıyor.

• kendi kendine konuş, ben yapıyorum çok zevkli oluyor, evde böyle yürüyorum ve konuşuyorum belli şeylerden, içimden ne gelirse söylüyorum.

• barryallenn kullanıcısına yanıt

evet onu bende yapıyorum. gün içerisinde boş kalıyor ev, bende aklıma ne gelirse konusuyorum. eger moralim bozuksa, bozuklugun sebebını konusuyorum, hayalime yakınsam, mutluluktan konusuyorum, kızgınsam söve söve konusuyorum. baya iyi oluyor. cogu kısı sızofrenı belırtısı der fakat dusunmuyorum cunku boyle yapınca acayıp rahatlıyorum bide arkada müzik calması lazım.

• Spor kesinlikle,

Benim de hiç vaktim yok, sabah ders dinlryip öğlen koşuya çıkıyorum, 13.30 yine ders,
    Ama çok iyi hissettiriyor koşmak, enerji harcamak
  • hobi kursları bizim burda çok sınırlı ve baya yüksek. ben onun yerine kendim hobi olusturdum, model araba koleksiyonerliği yapıyorum. tabi modellerde pahalı oldugundan ayda 1-2 model anca alabiliyorum.

• an agony A kullanıcısına yanıt

bende bisikleti çok severim. fakat şuan binemiyorum

• Youtube'da 'Uçak Kaza Raporu' serisi var ona başla.

• yazılım öğrenecek kıvama gelmişsiniz 

• Teknode kullanıcısına yanıt

o tarz belgeselleri severim. bi ara bakayım listeye attım

• Ayni ben sıkılmaktan sıkıliyorum.

• dayanamayıp dışarı cıktım akşamustu. güzel bi orman yuruyusu yaptım. kulaklıktan müziklerimi dinledim. bi nebze kendime geldim valla hocam. eskıden normal karsılanan sey sımdı valla hayal oldu, bi yürüyüş yapmayı bile özlemişim. haftada 2-3 gün bunu yapsam baya iyi olacak.

• dogru cok sıkıcı gecıyor. ben 20 yasındayım, tam sınırdayım valla cok zor. en kotusu sen evdeyken dısarda gezenlerı gormek. 1 hafta sonra dogum gunum 21 e gırıyorum artık da kurtuluyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.