< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rbby -- 4 Temmuz 2014; 13:41:43 > |
Artık dayanamıyorum çok mutsuzum kendime bişe yapmaktan korkuyorum
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rbby
Ben 20 yaşındayım. Uzun zamandır 3 veya 4 sene gibi çok ama çok mutsuz ve üzgünüm. Daha öncede konu açmıştım ama yok yokk geçmiyo olmuyo . Günden güne artıyor. Son zamanlarda iyice artmaya başladı sıkıntılarım. Üstelik ortada bir sorunda yok. Sürekli ama sürekli ağlıyorum yalnız kaldığımda nedensiz yere hıçkıra hıçkıra. Ailevi sıkıntım yok arkadaşlarımla da sorun yok ama nedense kendimi çok mutsuz, üzgün hissediyorum. Geceleri yatağa girdiğimde ağlamaya başlıyorum işten boş zaman bulduğumda ağlıyorum artık dayanamıyorum kaybolup gitmek istiyorum utanıyorum kendimden kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum. Bir saat gülsem 4 saat ağlıyorum bir gün mutlu olsam 6 gün mutsuzum. Sürekli değişiyo nedensiz yere. Uyuyamıyorum . Hiç bir şeye konsantre olamıyorum . Hiçbirşey yapamıyorum . Hep yorgun ve mutsuzum hemde çok. Ergenlik değil bununla alakalı hiçbirşey değil içimden birşey beni günden güne kemiriyor sanki gelecek sıkıntılarım o kadar büyük ki hiç yaşamak istemıyorum. Allah'tan korkuyorum kendime bişey yapamıyorum ama böyle giderse yapmaktan çok korkuyorum. Şunu yazarken bile ağlıyorum. Psikiyatrinin çare bulcağını bilsem bi ilacın bağımlılık yapsada iyileştireceğini bilsem hemen kullanmaya başlıyıcam o kadar çaresizim ve yorgunum içten içe bitiyo gibiyim
Manita yap opusun koklasin gecer:) birak psikiyatristi falan ya delimisin sen kendi kendini tribe sokuyosun:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya çok üstüne düşülmüş ve daha sonra düşülmemiş.
Ya triplere girdin.
Ya da sen bir çılgınsın ve psikoloğa gitmeyi red ediyorsun! -
Burada anlatmaktan bile utanıyorum ama çarem yok işte başkalarına anlatarak içlerini de karartmak istemıyorum ama birazda olsun ne yapacağım hakkında fikir sahibi olurum diye anlatıyorum bir uzmana görünmeliyim ama sanki boşa gibi geliyo aynı az önceki arkadaş gibi saçma sapan birşeyler söyleyip geçiştiricek gibi hissediyorum -
quote:
Burada anlatmaktan bile utanıyorum ama çarem yok işte başkalarına anlatarak içlerini de karartmak istemıyorum ama birazda olsun ne yapacağım hakkında fikir sahibi olurum diye anlatıyorum bir uzmana görünmeliyim ama sanki boşa gibi geliyo aynı az önceki arkadaş gibi saçma sapan birşeyler söyleyip geçiştiricek gibi hissediyorum
Sen yine de git bence, yararı olmasa da olmasın denemekten zarar gelmez. Ama psikiyatristten çok psikoloğa gitmelisin bence, gerekirse o seni psikiyatriste yönlendirir zaten. -
nasıl olsa ileride ölceksen yaşamanın ne anlamı varki
bu akşam ölürüm murat kekili dinle sonra intihar et
madem zengin değilsin kız yok hayat sıkıcı boş boş yaşamaya gerek yok,ileride herkes ölcek öyle düşün
taksi tut kar yağan bir dağa çık sonra sürekli yürü,bir yerde donarsın hemde sorunsuz olur -
Depresyonda olabilirsin.Vakit kaybetmeden psikolog ya da psikiyatr doktoruna gorun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir gün ölmek için hergün yaşıyoruz demi -
Böyle gizli öznelerle biz çözüm olamayız kardeş? İsmini cismini değiştir burdan öyle anlat herşeyi.Sen seçip beğenip uygulaması sana kalmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladığım kadarıyla herhangi bir neden olmadan üzgünsünüz.Psikoloğa gidin hocam gerekirse onlar sizi yönlendirir,pofosyonel yardıma ihtiyacınız olabilir.
quote:
Ben 20 yaşındayım. Uzun zamandır 3 veya 4 sene gibi çok ama çok mutsuz ve üzgünüm. Daha öncede konu açmıştım ama yok yokk geçmiyo olmuyo . Günden güne artıyor. Son zamanlarda iyice artmaya başladı sıkıntılarım. Üstelik ortada bir sorunda yok. Sürekli ama sürekli ağlıyorum yalnız kaldığımda nedensiz yere hıçkıra hıçkıra. Ailevi sıkıntım yok arkadaşlarımla da sorun yok ama nedense kendimi çok mutsuz, üzgün hissediyorum. Geceleri yatağa girdiğimde ağlamaya başlıyorum işten boş zaman bulduğumda ağlıyorum artık dayanamıyorum kaybolup gitmek istiyorum utanıyorum kendimden kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum. Bir saat gülsem 4 saat ağlıyorum bir gün mutlu olsam 6 gün mutsuzum. Sürekli değişiyo nedensiz yere. Uyuyamıyorum . Hiç bir şeye konsantre olamıyorum . Hiçbirşey yapamıyorum . Hep yorgun ve mutsuzum hemde çok. Ergenlik değil bununla alakalı hiçbirşey değil içimden birşey beni günden güne kemiriyor sanki gelecek sıkıntılarım o kadar büyük ki hiç yaşamak istemıyorum. Allah'tan korkuyorum kendime bişey yapamıyorum ama böyle giderse yapmaktan çok korkuyorum. Şunu yazarken bile ağlıyorum. Psikiyatrinin çare bulcağını bilsem bi ilacın bağımlılık yapsada iyileştireceğini bilsem hemen kullanmaya başlıyıcam o kadar çaresizim ve yorgunum içten içe bitiyo gibiyim
Hiçbir somut ve manevi sorun yok demişsin. Halk arasında 'rahatlık batması' olarak adlandırılıyor problemin. Ya da sorunsuzluğun verdiği monotonluk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sorunlar cok vardir nedensiz yere insan mutsuz olmaz.nedensiz yere mutsuzsan bas git gormeyeyim birdaha
Sizide anlıyorum. Diyosunuz ki nedensiz mutsuzlukmu olur , üzüntümü olur yok ben bunları yaşadım yok o bunları yaşadı yok ailem şunu yaptı yok kız arkadaşım beni terk etti falan filan illa bunlar oluncamı insanın mutsuz olması doğal karşılanıyor. Şimdide ben söyleyeyim bende böyle şeylerin mutsuz ettiği insanlar görmek istemıyorum bu nasıl bir yaklaşımdır. Rahatlık batıyoda bana bende farklılık olsun diye böyle sıkıntılara giriyorum arada değişiklik olsun diye ne yaparsın can sıkıntısı değil mi? Zaten ben böyle yorumları göze alarak açtım konuyu. İlerde birgün eşiniz ve ya çocuğunuz ve ya yakın bir arkadaşınızda böyle bir sıkıntıya geldiğinde, rahatlıkmı batıyoda nedensiz yere üzgünsün karıcığım veya oğlum veya arkadaşımmı diyeceksiniz bi gözden geçirin yorumunuzu -
Sen orta derecede depresyona girmişsin bence orta-üsttedoğru meyilide var hafiften sanırım 4-5 senedir monoton hayattından dolayı vücudun alarm vermiş, psikolojik sıkıntılar kızamık gibidir kuluçka dönemi vardır bu dönemlerde sanki hiç birşey yokmuş zannedilir kişinin kendisi dahi bilmez ,fakat sendeki 3-4 senedir sürüyorsa vücudun kendini tamir edememiş muhtemelen beyin kimyan bozulmuş hemen bir psikiyatristten randevu al oda sana muhtemelen ilaç vericek ilacı 1 sene süreyle kullandırırda sanıyorum ,kullan bir düzelme olacak ama bir yere kadar ondan sonrası artık sende bitiyor asla eskisi gibi olamassın idare etmeyi öğreneceksin ,ama sana şunu söliyim asla kendini dışarı kapama her zaman aksiyon içinde ol bol yürüyüş yap aklına bişey takılmasına izin verme unutma aklımıza gelenleri değil hayatın getirdiklerini yaşarız bir anda hayatın değişebilirde. -
Yorumunuz beni inanın rahatlattı birazda olsa önümüzdeki hafta randevu alıp görüşeceğim doktorla çok teşekkür ederim -
Aynı şey bende de var hocam ya bugün bana kardesim diyenler yarın yüzüme bakmıyor devamli içimde bi sıkıntı var aşık falan da değilim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu hortlatiyorum, bu durumun üstünden gelebildiniz mi?
Çok kötü hissediyorum.
-
Daha bu sabah düşündüm 10 yıldır falan üzülüyorum. Geçen kış mental olarak zor geçti bu kış nasıl geçecek bilmiyorum, güzel günler görürüz umarım.
-
siz gencleri anlamak zor
niye spor yapmiyorsun? param yok, diyorsan, beledyelerin hepsinde ucrestiz yerleri var, hic yoksa esofmani giy kos, bisiklet al
niye yabanci dil ogrenmiyorsun? param yok diyorsan, sana soz ben yolliyim? ama bununda halk evleri, beledye kurslari vs var
niye Hobi edinmiyorsun, mesela bisiklet, mesela tenis, mesela artik ne seviyorsan
niye kitap okumuyorsun
ha bunlari hicbirini yapmiyip , butun gun instagram, TV izlersen ve kendini gelistirmezssen, zor
maalesef sebebini bilmiyorsun ama bence bunlar, yasadigin hayattan dogan mutsuzlugundan
unutma en onemlisi sensin, kendine yatirim yap kendini gelistir
Benzer içerikler
- kazandığım paranın bereketi yok
- yaratıcı parfüm isimleri
- viski bozulur mu
- babam annemi aldatıyor ne yapmalıyım
- tek gecelik ilişki için uygulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X