Şimdi Ara

Bu özgüvensizlik beni hepten boğuyor dayanamıyorum ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle toplu bir yerde yada aileden her zaman gormedigim birisi ile aynı yerde bulununca konuşamıyorum. Çocukları sevemiyorum kızlarla konuşamıyorum.
    Çok spor yapan kitap okuyan biriyim . Birebir ve arkadaş çevresinde çok iyiyim . Ama akrabalarım ile vs hiç konuşamıyorum

• Özgüvenle alakası yok bunun
    Birçok insan akrabayla aynıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    Dayım ile , teyzem ile , kuzenler vs vs vs .
    Hiçbiri ile doğru dürüst muhabbet ettiğim yok . Soru sorarsa bana ancak öyle konuşuyorum
  • Konuştukları konu bildiğin bişeyse dahil olmaya çalış ama çekine çekine değil biraz sesin çıksın alışırsın zaten.

• kraldosy kullanıcısına yanıt
    Bir türkü olmuyor
  • En sonunda kafama sıkacam
  • o zaman bir heavy metal olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet yakışıklı biriyim herkesin dikkatini çekiyorum . Lisede çok teklif aldım . Ama özgüven yoksa tipini bile kullanamıyorsun. Sevdiğim kız elimden gitti .
    Kendime söz verdim duzelecegim diye . Her şey çok güzel gidiyordu şimdi saçlar hafif seyrelmeys başladı genini s*ktigim baba tarafı kel .
    Vücut geliştirme yapıyorum çok kitap okuyorum birebir sohbette iyiyim ama bilemiyorum ne olacak bu durum
  • Bende sınava hazırlık yapıyorum yaş 20 belki gidince düzelirim.
  • Ben bu sorunu çözmek için şöyle yapıyordum: karakterinden etkilendiğim özgüvenli biri (tanıdığın olur, dizideki havalı bir karakter olur) olsa ne yapardı diye düşünüp onun gibi hissetmeye çalışıyordum. Cidden işe yarıyordu. İlk sevgilimi yaptığım dönemlerde hatta bu yöntemi uyguluyordum. Böyle böyle farklı idolleri taklit ederek kendi has kişiliğini oluşturuyorsun. Artık kimseyi taklit etmene gerek kalmıyor. Evde tek başına s*çarken bile kendini önemli ve karizmatik hissetmen lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.