Şimdi Ara

Kendime yabancılaştım bu durum beni mahvediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yoğun stres yaşadığım ve anksiyetemin coştuğu bir olaydan sonra bir kaç gündür sanki kendime yabancıyım ve beynimde bir ağırlık var. Hiç bir şeye adam akıllı odaklanamıyorum ve bu durum beni deliriyormuşum gibi hissettiriyor. Şu an bu yazıları yazarken bile beynimin geçici hafızasına yerleştiğini ve ilerleyen zamanlarda bunun yaşanmadığını hissedicem. Şimdi şöyle kız arkadaşımla ilişkim bitti ilk 2 gün sıkıntı yoktu zaten 4.gün barıştık ama hala yolunda gitmeyen şeyler ve içimdeki bu yabancılaşma duygusu beni mahvediyor. Uykumdan hiç bir şey anlamıyorum sabahları kalktıgımda midem bulanıyor kusasım geliyor. Günün nasıl geçtigini anlamıyorum bile. Bugun bir oturuma katıldım ama sanki orda değildim sadece bir anı olarak kaldı. İnternette bir kaç şey araştırdım derealizasyon tarzı bir şey çıktı. Bu arada psikiyatrik tedavi gördüm ama 3 aydır kullanmıyorum.

• Kan değerlerime baktırayım mı sizce ?

• sorunluadam23 S kullanıcısına yanıt
    Ruhun kani yoktur kardes, sen kendini kaninda degil kendi icinde ara.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bok gibi bir durum bu. ne yaptığını neden yaptığını bile bilmiyorsun, çıkarsan haber ver

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

doğru diyon ama kan değerlerimde eksik çıkan bir şeyin beni buna sürükleme ihtimalinden dedim bilmiyorum kafam çok karışık

• Olgunlaşmanın aşaması bence. Kendine yüklenme

• neler yapabilirim arkadaşlar hala aynıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız arkadaşınla arandaki durum sebebiyle olmuş bence oturup problem neyse çözmeniz lazım, ötelediginiz için aklın hala orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha iyiyiz toparladık diyebilirim, uyku uyuyorum ama gün içinde yine sanki simülasyondaymışım hissi devam ediyor. psikologa gittim ama onun yaptıklarından da bir şey anlamadım. zamanla geçer diye düşünüyorum umarım öyle olur yoksa aksini düşünüp psikiyatr gitmek istemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.