Şimdi Ara

BUGIN İNANILMAZ DERECEDE PSİKOLOJİM BOZUK DURUMDA KENDİ KENDİME GÜLÜP DURUYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah işe gitmek için 7de uyandım ve uyanır uyanmaz aklıma bişey geldi. Başta komik değildi hiç gülmedim. Gittim elimi yüzümü yıkadim sonra aynaya bakıp yüzümü kurularken bidaha aklıma geldi. Bu kez aynada kendimle bakisirken aklima geldiği için hafiften bi sırıttım te allam yaa diyip geçtim.

Sonra kendime kahve yapmak için mutfağa gittim. Üst raftan büyük fincanı çıkardım alt cekmeceden nescafe sütlü köpüklü olandan aldim. Paketi açıp bardaga boşalttim. Yine o şey aklima geldi bilinc altina işledi artik nerden geldiyse aklıma lanet şey sinir bozucu olmaya başladı ve sinirden güldüm. Gittim sonra su ısıtıcısina musluktan su doldururken musluğun akma sesi esliginde o lanet sey yine aklima geldi. Hiç bir anlami olmayan sacma sapan gereksiz bişeydi. Suyun akma sesiyle beraber aklima geldigi icin kıkırdayarak gulmeye başladım. Töbe tobe yaa dedm sonra suyu koyup kaynamasini bekledim. Beklerken telefondan gelen günaydın mesajlarina cevap verdim işte twitterda gündem neymiş falan fişman salak salak suyun kaynamasini beklerken oyalaniyordum. Sonra watsappdan günaydın mesaji yazan yakın bi arkadaşım var ona da birden bu aklimdaki anlamsız seyi yazdim. Bi gülmeye başladı 1 sayfa dolusu kahkaha atti hatta yetmedi ses kaydi falan atti küfür ede ede kahkaha atiyordu lan sabah sabah nerden çıkti bu şimdi diye gülmeye basladi. Bakij suan aksam oldu ve hala o arkadaşım 10 dk da bi o anlamsız seyi yazıp yazip gülüyor onun da psikolojisi bozuldu. Sonra neyse sabaha dönelim su falan kaynadi işte sonra kahvemi yaptım balkona çıkıp soguk havada sigara eşliğinde içerken aklima yine gelip gelip durdu. Tam unutucak gibi oluyorum arkadaşım mesaj atip hatirlatiyo . Neyse zor bela kahvemi sigarami içtim sonra hazirlandim ciktim evden servisi bekliyorum. .

Servisi bekledigim yer bir durak. Insanlarin falan tipine bakiyorum öndeki dayının kulağına bakarken aklima o anlamsiz şey geliyor ve durakta kendi kendime gülmeye başlıyorum. Sonra insanlar beni deli sanmasin diye telefona bakiyorum ki hani telefondan bisey gordu de ona güldü desinler diye ama cidden kafayi siyirdim. Sanki biri gelip kulağıma bu şeyi fısıldıyor gibi her aklima geldiğinde gülmeye basladm

Neyse güç bela ofisime geçtim . 2 dk falan oturdum sonra hemen kalktım sirketteki diger arkadaslarin yanina gittim kafam dağılsin sohbet muhabbet edelim unuturum diye. Ama yok unutamiyorum ki anasini satim dakka başı aklima geliyor artk komik gelmemeye başladi sinirden gülmeye basladim. Sonra baktım yoo komik yine gülmeye başladım. Ben bu şeyden nasil kurtulabilirm lutfen bana yardim edin sabah uyanır uyanmaz aklima geldi ve hala aklimdan çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 25 Aralık 2019; 20:3:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şizofreni Hocam geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

Şizofreni Hocam geçmiş olsun
    Aynen olabilr

• rewafhgfsdah benim hergün ki halim. bir de kendi kendine konuşurken lafın lafı açması durumu var.
  • Senin bir gün psikolojin bozuk, benim her gün ben ne yapacağım 🙁

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

rewafhgfsdah benim hergün ki halim. bir de kendi kendine konuşurken lafın lafı açması durumu var.
    Geçen varya tüm gün profil resmindeki muzik kafamin icinde çalıp durdu kafayi yiyodum :ddfdDdd

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Senin bir gün psikolojin bozuk, benim her gün ben ne yapacağım 🙁
    O zaman bu parça benden bütün kader mahkumlarina gelsin

Winston Montana W&Myoutube
    10 MINUTES DINOSAUR AND FROG DANCE 10 DAKİKA KURBAĞA DİNOZOR DANS
    https://www.youtube.com/watch?v=4Xow6SgHC-U&feature=youtu.be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.