Şimdi Ara

Hayattan sıkıldım , herkes aynı , kimseye ısınamıyorum .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hayattan gerçekten sıkıldım , herkes aynı . Etrafımda veya yolda gördüğüm bütün insanlar hakkında kötü düşünür oldum . Örnek verecek olursam . Hırsız,ayyaş vb .. Bu Tür düşüncelere kapılır oldum . Ailem dışında kimseye güvenemez oldum . Her durumdan şüphelenir oldum . Kalabalık bir sitede oturuyorum ve çeşit çeşit insanlarla asansöre biniyorum , o durumda bile ÇOĞU kişiden şüpheleniyorum . Acaba Hırsız mı katil mi ? Ergenlik çağını geçtiğimi düşünüyorum ama ne bileyim neden birisinin hakkında güzel düşünemiyorum ? Neden etrafımda ki bütün insanlar bana karşı şüpheli ?
    Asosyel değilim , durumumuz Allah'a çok şükür gayet iyi bize yetiyor . Neden bütün insanlar gibi rahat olamıyorum ?
    Neden bende herkes gibi aynı olamıyorum ? Sevebileceğim kimse kalmadı etrafımda . Ben arkadaşım olmamasından şikayetçi değilim sıkıntı arkadaş değil . Sıkıntı ben ve benim yarattığım o Saçma sapan Düşünceler , insanlar benim kafamda çok kötü şeyler çizmiş ..
    Oysa ki 7-8 ay önce böyle değildim .. Ne Değişti ?
    Ya ben herkesten şüpheleniyorum , ya da etrafımda Şüphelendiğim bütün insanlar şüphelenmeyi hak ediyor ..
    Kafamda bir Sürü enstantane kuruyorum , asansörde karşılaştığım bir adam Üstüme atlasa da kıran kırana kavga etsem diyorum bazenleri .. Ama Genede herkesten şüphelendiğim için herkesten nefret ediyorum ve korkuyorum . Kendime bile güvenmiyorum .
    Böyle daha nereye kadar gidicek sizce ?
    Herşey geçicek mi ? Yoksa daha mı Sarpa sarıcak ?
    Etraf da ki bütün bu pislik heriflerden nefret ediyorum . Karısını döven çocuğunu döven , hırsızlık yapan , kumar oynayan , sarhoş gezen , cinayet işleyen , zina eden, hak yiyen , yalan söyleyen bütün insanlardan nefret ediyorum .
    Ya bütün iyi insanlar gitsin . Ya da bütün kötüler gitsin de bizde rahat edelim ...
    HUZURSUZUM DAHA NELER ANLATIRIM NELER ......
    Yardımcı olan kardeşlerime şimdiden teşekkür ederim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben doğuştan şüpheci bir adamım. kimseye güvenmiyorum ne var ki bunda?
    zaten iyi dost kötü günde belli olur demişler. böyle bir insan da olmadığı için gerek yok kimsenin hakkında iyi düşünmeye ve güvenmeye.

• Böyle yaşamaya değer mi sence ?
    Bak İkimiz de aynıyız ..

• Fikir verin arkadaşlar zordayım..

• Dostum git bir psikologla konuş.Derdini anlat buradakilerden çok daha fazla yardımcı olacaktır.
    Kafanada takmamanı öneririm.Her insan hayatında dertlerle uğraşıyo.Bulunur herşeyin bir çözümü, Allah can sağlığı versin.
    Kal sağlıcakla:)
  • Teşekkür ederim kardeşim .

• Çarpıtılmış düşüncelere sahipsin. Dr. David Burns ün "İyi Hissetmek" adlı kitabını tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim , bana biraz da olsa güven veriyorsunuz ..

• herkese şüpheyle yaklaşıyosun katil ayyaş vb oldugunu dusunuyorsun o halde burda da oyle oldugunu dusunmen gerekir.bu biraz psikolojik birsey kendini alistirmayacaksin hayat dedigin nedir ki zaten hepimiz olecegiz elbet olecegin zaman kaderine de yazilmis bunu degistiremezsinde.bu dusunceleri kafandan yakin zamanda atarsin
  • Atamıyorum kardeşim .
    Ayyaşları sevmiyorum , ben de içiyorum ama sapıtmıyorum içip içip bayanlara taciz eden insanlardan nefret ediyorum .
    Hırsızları sevmiyorum emeklerimizi Çalıyor maddi ve manevi .
    Katilleri de sevmiyorum insanların yaşama özgürlüğünü alıyorlar .
    Hepsinin Can'ı cehenneme gitsin ..
    Ben iyi insanlar istiyorum bu takıntım ne olacak bilemiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Twist Of Fate

Atamıyorum kardeşim .
    Ayyaşları sevmiyorum , ben de içiyorum ama sapıtmıyorum içip içip bayanlara taciz eden insanlardan nefret ediyorum .
    Hırsızları sevmiyorum emeklerimizi Çalıyor maddi ve manevi .
    Katilleri de sevmiyorum insanların yaşama özgürlüğünü alıyorlar .
    Hepsinin Can'ı cehenneme gitsin ..
    Ben iyi insanlar istiyorum bu takıntım ne olacak bilemiyorum .

Hilafet gelmeden bu olaylar bitmez adam hırsızlık yapıyor gülerek 2 gün sonra bırakıyorlar Halbuki hilafette eli kesilir ve bak bakalım bir daha pişkin pişkin gülebiliyormu ...
    Şiddet iyi amaçlar için kullanılabilir.
  • Benim gibisiniz
    Takipteyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.