Şimdi Ara

Kızın biri benden hoşlanıyor, ama ben hoşlanmıyorum, ne yapsam?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lafı uzatmadan konuya girmek istiyorum okulda benden hoşlanan bir kız var, fakat ben hoşlanmıyorum, daha doğrusu problem şu, şimdi ben bu son 7-8 aya kadar kendime bakmazdım, kimsenin de zerre umrunda olmadım bu zamana kadar, şimdi bakıyorlar dış görünüşüm değişti, yaşıtlarımdan farklıyım, bundan dolayı da bana yakın olmak istiyorlar, yani bu kız gülüşüme hasta oldu desem değil, aramızda konuşma geçti desem, hayır geçmedi, tamamen dış görünüşümden etkilendiğini düşünüyorum zaten çok ani oldu, daha 2 gün önce arkadaşlık isteği yolladı facebooktan ve yollayacağına da adım gibi emindim çünkü okulda sürekli gözü üzerimdeydi, işin kötü tarafı benim hoşlandığım başka birisi var,
    şimdi size danışmak istediğim nokta şu, bu güne kadar böyle birşey yaşamadım, kızlar bana yakınlaşmak isteyecek de bir de üstüne üstlük sevgilim olmak isteyecekler benim tatmadığım şeyler bunlar, ama ne yazıkki yanlış insandan görüyorum bu kez, kız twitterında falan benim hakkımda bir şeyler yazmış, salak değilim yani anlıyorum haliyle, az önce de facebooktan mesaj attı, yeni gördüm ama ne desem bilemedim o konuda da yardımcı olursanız sevinirim, nasıl konuşayım facebookta? kızın kalbini kırmak istemiyorum, sizce nasıl davransam? mesela bugün okulda bulunduğu ortamlarda bulunmamaya çalıştım, çünkü geçen twitter da "teşekkür ederim böyle güzel baktığın için" diye bir şey yazmış, halbuki baktığım falan da yoktu, sadece bana bakan insana karşı bir refleksti, yanlış anladı sanırım, bir akıl verin de kurtulayım şu durumdan, başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın, şimdiden hepinize teşekkürler.

• yüz verme, olmaz bu iş de. 2 gün sonra kendi vazgeçer zaten
  • Hocam aynı durum benim başıma da geldi.Bi kız benden hoşlanıyordu bende başkasından.Face'ten yazmış işte böyle böyle uygun bir dille reddettim.Başka birinden hoşlanıyorum kusura bakma , seni de umutlandırmak istemem yazdım.Sonra arkadaşlarım öğrenmiş bu kızın benden hoşlandığını.Biraz çocukluk yaptılar kızla çok olmasa da dalga geçtiler.Şimdi kız ve kızın arkadaşlarında kurtulamıyorum.Okulda tip tip bakıyorlar.Rahatsız oluyorum.Düşünsenize 10 kişi size tip tip bakıyor.Ben sebep olmuşum gibi davranıyorlar.Bence çok kibar olmayın.Direkt reddedin engelleyin başınıza musallat etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

Hocam aynı durum benim başıma da geldi.Bi kız benden hoşlanıyordu bende başkasından.Face'ten yazmış işte böyle böyle uygun bir dille reddettim.Başka birinden hoşlanıyorum kusura bakma , seni de umutlandırmak istemem yazdım.Sonra arkadaşlarım öğrenmiş bu kızın benden hoşlandığını.Biraz çocukluk yaptılar kızla çok olmasa da dalga geçtiler.Şimdi kız ve kızın arkadaşlarında kurtulamıyorum.Okulda tip tip bakıyorlar.Rahatsız oluyorum.Düşünsenize 10 kişi size tip tip bakıyor.Ben sebep olmuşum gibi davranıyorlar.Bence çok kibar olmayın.Direkt reddedin engelleyin başınıza musallat etmeyin.

hocam kız bana karşı dile getirmedi daha ama dediğim gibi anlıyorum ben, zaten kim olsa anlar, beni de tedirgin eden şey şu, benim hoşlandığım kızla yakın çevredeler diyebilirim, yüzüme gözüme bulaştırmak istemiyorum. sizce facebookta da soğuk mu konuşsam?

• her seferinde böyle kompozisyon mu yazıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

quote:

Hocam aynı durum benim başıma da geldi.Bi kız benden hoşlanıyordu bende başkasından.Face'ten yazmış işte böyle böyle uygun bir dille reddettim.Başka birinden hoşlanıyorum kusura bakma , seni de umutlandırmak istemem yazdım.Sonra arkadaşlarım öğrenmiş bu kızın benden hoşlandığını.Biraz çocukluk yaptılar kızla çok olmasa da dalga geçtiler.Şimdi kız ve kızın arkadaşlarında kurtulamıyorum.Okulda tip tip bakıyorlar.Rahatsız oluyorum.Düşünsenize 10 kişi size tip tip bakıyor.Ben sebep olmuşum gibi davranıyorlar.Bence çok kibar olmayın.Direkt reddedin engelleyin başınıza musallat etmeyin.

hocam kız bana karşı dile getirmedi daha ama dediğim gibi anlıyorum ben, zaten kim olsa anlar, beni de tedirgin eden şey şu, benim hoşlandığım kızla yakın çevredeler diyebilirim, yüzüme gözüme bulaştırmak istemiyorum. sizce facebookta da soğuk mu konuşsam?

Yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi yüz vermeyin hocam.Hem kırmamaya çalışıyım kibar olayım derseniz kız sizin de ona boş olmadığınız sanıp , hoşlandığınız kızla aranızın bozulmasına neden olabilir.Bence açıkça reddedin.Yada ben sert davranamam derseniz hiç bişey yazmayın face'ten.Biraz zaman geçtikten sonra kızı engellersiniz okulda da bakmamaya gayret gösterirseniz kız da bir zaman sonra sizden soğur yada ondan hoşlanmadığınızı anlar.Biraz daha bekleyin konuya daha çok cevap gelsin ona göre karar verirsiniz hocam.

• quote:

quote:

quote:

Yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi yüz vermeyin hocam.Hem kırmamaya çalışıyım kibar olayım derseniz kız sizin de ona boş olmadığınız sanıp , hoşlandığınız kızla aranızın bozulmasına neden olabilir.Bence açıkça reddedin.Yada ben sert davranamam derseniz hiç bişey yazmayın face'ten.Biraz zaman geçtikten sonra kızı engellersiniz okulda da bakmamaya gayret gösterirseniz kız da bir zaman sonra sizden soğur yada ondan hoşlanmadığınızı anlar.Biraz daha bekleyin konuya daha çok cevap gelsin ona göre karar verirsiniz hocam.

Alıntıları Göster
    "Benden hoşlanan bir kız var ben başkasından hoşlanıyorum nasıl kibar bir şekilde reddedebilirim" demek yerine neden hasılatını anlatma gereği duydun canısı? Neden?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben şımarık bir kız miyim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aldo

"Benden hoşlanan bir kız var ben başkasından hoşlanıyorum nasıl kibar bir şekilde reddedebilirim" demek yerine neden hasılatını anlatma gereği duydun canısı? Neden?

Alıntıları Göster
    değerini arttırmak istiyorsan ve kız güzelse çık, sonra istediğin kızı daha kolay elde edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aldo

Alıntıları Göster
    Türlü türlü şebekliklere gerek yok, kızı alıp karşına konuşursun ve kibar şekilde durumu anlatırsın, ama ortada bir şey yoksa fena rezil olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unfaithfull

Türlü türlü şebekliklere gerek yok, kızı alıp karşına konuşursun ve kibar şekilde durumu anlatırsın, ama ortada bir şey yoksa fena rezil olursun

Alıntıları Göster
    kızı üzmemeye çalışıyım falan diyip kendini üzme direk yüz verme şöyle düşün o kızdan sen hoşlansaydın ve o senden hoşlanmasaydı sen ona mesaj atsan o takarmıydı seni? eskiden bende kimseyi üzmemeye çalışırdım ama artık öğrendim kız milletine acıma yoksa acınacak duruma gelirsin
  • @Atlangoç Cevahir hiçbir şey yazmadan pat diye engellemek de öküzlük olmaz mı hocam? bence sadece soğuk davranmakta fayda var.

@dusau böyle bir şeyi karakter gereği yapabileceğimi sanmıyorum hocam.

@Unfaithfull hocam ortada bir şey olduğuna adım gibi eminim, kızdan kişisel bir teklif gelmedi, benim asıl hedefin bu amacını yerine getirmesini önlemek, yani boşa umutlanmasın ne onun kafası ağrısın ne benim, zaten hissettiği şeyin aşk olmadığını da biliyorum, ne hissettiğini o da bilmiyordur kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

kızı üzmemeye çalışıyım falan diyip kendini üzme direk yüz verme şöyle düşün o kızdan sen hoşlansaydın ve o senden hoşlanmasaydı sen ona mesaj atsan o takarmıydı seni? eskiden bende kimseyi üzmemeye çalışırdım ama artık öğrendim kız milletine acıma yoksa acınacak duruma gelirsin

tamam da hocam ne yapayım mesela? şimdi facebooktan mesaj atıyor diyelim, soğuk soğuk kısa cevaplar falan mı vereyim, bahane üretip konuşmaktan mı kaçayım, okulda zaten umursamıyorum,yüzyüze konuşmuşluğum bile yok, bir de kız milleti bu, ağzı torba değildir bunların, başka insanlar karşısında karakterime leke sürülsün istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlphaOmega

@Atlangoç Cevahir hiçbir şey yazmadan pat diye engellemek de öküzlük olmaz mı hocam? bence sadece soğuk davranmakta fayda var.

@dusau böyle bir şeyi karakter gereği yapabileceğimi sanmıyorum hocam.

@Unfaithfull hocam ortada bir şey olduğuna adım gibi eminim, kızdan kişisel bir teklif gelmedi, benim asıl hedefin bu amacını yerine getirmesini önlemek, yani boşa umutlanmasın ne onun kafası ağrısın ne benim, zaten hissettiği şeyin aşk olmadığını da biliyorum, ne hissettiğini o da bilmiyordur kesin.
    hocam p.ç olmayana ekmek yok bu ülkede, daha sonra kafanı taşlara vurursun demedi deme. Hem sende tecrübe kazanmış olursun, bakarsın tanıyınca sende kızdan hoşlanırsın yok hoşlanmazsan sen çok güzelsin ama ben eşcinselim de hiç birşey diyemez ya koşarak uzaklaşır. Ya da kaldırmaya çalışır onun sonuda malum.

• quote:

quote:

tamam da hocam ne yapayım mesela? şimdi facebooktan mesaj atıyor diyelim, soğuk soğuk kısa cevaplar falan mı vereyim, bahane üretip konuşmaktan mı kaçayım, okulda zaten umursamıyorum,yüzyüze konuşmuşluğum bile yok, bir de kız milleti bu, ağzı torba değildir bunların, başka insanlar karşısında karakterime leke sürülsün istemem.

ilk gün mesaj atar kısa cevaplarla geç cevap vererek falan konuş ikinci gün yine mesaj atarsa aynı taktiği yap muhtemeln 3.gün senden bekler mesaj atmayıncada kapanır gider eğer 3.günde atarsa 2 seçenek var 1. si mesajına görüldü verip cevap atma çık git(bunu kız senden alt sınıftaysa falan tavsiye ederim) 2. yolda 1-2 konuşup benim şimdi çıkmam lazım sana sonra mesaj atarım diyip çık ve atma bidaha ) kız hala mesaj atıyorsa kezbanlık yapacaksın mecbur "ben ayşe,fatma,hayriye noldu niye mesaj attın bana söyleyebilirsin" falan yaz tabi bu yöntemde bu sallama kız ismi hoşlandığın kızın kulağına gitme ihtimali varsa kötü olur

• quote:

quote:

quote:

ilk gün mesaj atar kısa cevaplarla geç cevap vererek falan konuş ikinci gün yine mesaj atarsa aynı taktiği yap muhtemeln 3.gün senden bekler mesaj atmayıncada kapanır gider eğer 3.günde atarsa 2 seçenek var 1. si mesajına görüldü verip cevap atma çık git(bunu kız senden alt sınıftaysa falan tavsiye ederim) 2. yolda 1-2 konuşup benim şimdi çıkmam lazım sana sonra mesaj atarım diyip çık ve atma bidaha ) kız hala mesaj atıyorsa kezbanlık yapacaksın mecbur "ben ayşe,fatma,hayriye noldu niye mesaj attın bana söyleyebilirsin" falan yaz tabi bu yöntemde bu sallama kız ismi hoşlandığın kızın kulağına gitme ihtimali varsa kötü olur

bence "şimdi çıkmam lazım" bahanesi iyi gibi, aman valla boşuna kafaya takıyorum, zaten 1 saat olmuş merhaba diyeli, şimdi gider ben de "merhaba" derim olur biter, sonra da sallarım.

• Bu kız tecrübe olsun 1-2 ay takıl daha sonra sevdiğin kızla daha rahat olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

Bu kız tecrübe olsun 1-2 ay takıl daha sonra sevdiğin kızla daha rahat olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kloroflorokarbon

Alıntıları Göster
    Kızda gönlün yoksa, kız sana daha fazla bağlanmadan bir an önce bitir bu işi bence. Aksi halde ileride ikiniz için de sorun olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicktheir

Kızda gönlün yoksa, kız sana daha fazla bağlanmadan bir an önce bitir bu işi bence. Aksi halde ileride ikiniz için de sorun olabilir...

Alıntıları Göster
    Bişi deme mesaj atınca hayır dersin biter çok takarsan senin için daha kötü olur sakın umut verme başkası var tarzı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garlinger

Bişi deme mesaj atınca hayır dersin biter çok takarsan senin için daha kötü olur sakın umut verme başkası var tarzı

Alıntıları Göster
    kızla aramızda çok ama çok kısa bir konuşma geçti, ben de soru falan sormadım hiç, onun sorduklarına da soğuk soğuk kısa yanıtlar verdim geçiştirdim, sizce hoşlandığım kız hakkında sorular mı sorsam böylelikle kendi yararıma da çevirebilirim belki durumu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.