Şimdi Ara

Şimdiye kadar hiç bir kız gelip senden hoşlanıyorum demedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler şimdiye kadar hiç olmadı. Üniversitedeyim şimdi, bazı erkekler var kızlar nasıl asılıyor onlara. Tip olarak çok iyi de değiller. Lisede de aynen böyleydi. Beni hiç mi kız beğenmedi şimdiye kadar. İlk defa bu sene bir kıza açıldım red edildim. Ben kendimi tip olarak beğeniyorum, gayet kibar biriyim yani sevgilim olsa bir dediğini iki yapmam. Bazı erkekleri görüyorum sevgilisine bağırıyor, kaba davranıyor. Onların bile sevgilisi varken benim yok. Bir kız gelip senden hoşlanıyorum dese evlenirim o derece yani. Çok dolmuşum ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakin ol şampiyon ve sağ eline bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Sakin ol şampiyon ve sağ eline bak.

19 yaşıma geldim neredeyse daha sağ el diyorsun

• yazik lan, üzülüyorum şu çocuklari gordukce :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yandexio

quote:

Aramıza hoş geldin dostum. Boşver ya sevgili bulup ne yapıcan, her dakika kız dırdırı, kıskanmalar felan adam akıllı eğlenmeye bak şu hayatta.
  • Ne karısalak bir ülkeyiz. Yaşamın temeli cinsel açlığı (nefsi) doyurmak olmuş. Ulan olsa ne olacak ne halt edeceksin, 10 gün aralıksız sevişsen ne olacak yani ne geçecek eline. Kızla özel olarak yaşadıklarını ileride utanmadan ballandıra ballandıra mı anlatacaksın? Konuşmaya insan mı arıyorsun? Başına bela mı arıyorsun? Yani olmasada olur demeyi geçmeyi bırak artık etraftakileri gözleyip çıkarımlar yapmaya başlamışsın bu bir psikolojik sorundur ve ne yazık ki gençlerimizin çoğu böyle. Müğkemmel dizilerimiz saolsun. Kız arkadaşı olmayan adamdan saymıyor lan kendini neyin kafasıyla büyüyorsunuz siz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 4 Aralık 2015; 13:59:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yandexio

quote:

Aramıza hoş geldin dostum. Boşver ya sevgili bulup ne yapıcan, her dakika kız dırdırı, kıskanmalar felan adam akıllı eğlenmeye bak şu hayatta.

Daha önce hayatımda hiç olmadığı için istiyorum hocam. Nasıl bir duygu acaba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BUT WHEN I START TO RISE, A HERO IN THEY CHILDREN EYES
    NOW THEY GIVE A F*** ABOUT US.

• Klasik Dh'li profili. Aramıza hoşgeldin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Ne karısalak bir ülkeyiz. Yaşamın temeli cinsel açlığı (nefsi) doyurmak olmuş. Ulan olsa ne olacak ne halt edeceksin, 10 gün aralıksız sevişsen ne olacak yani ne geçecek eline. Kızla özel olarak yaşadıklarını ileride utanmadan ballandıra ballandıra mı anlatacaksın? Konuşmaya insan mı arıyorsun? Başına bela mı arıyorsun? Yani olmasada olur demeyi geçmeyi bırak artık etraftakileri gözleyip çıkarımlar yapmaya başlamışsın bu bir psikolojik sorundur ve ne yazık ki gençlerimizin çoğu böyle. Müğkemmel dizilerimiz saolsun. Kız arkadaşı olmayan adamdan saymıyor lan kendini neyin kafasıyla büyüyorsunuz siz!

Öncelikle sakin ol. Her insan sevmek, sevilmek ister. Senin sadece cinsellik yönünden bakman saçma. Hiç bir zaman Türk dizisi izlemem.

• o dediğin artık filmlerde bile olmuyo ya
  • yandexio kullanıcısına yanıt
    Hocam kiz arkadaşım olsun sevgilim olsun diye beklemeyin. Belki bi kiz çıkacak karşınıza çok iyi anlaşacaksınız evleneceksiniz. Ummadığıniz anda güzel şeyler olabilir. Takilmayin bunlara hocam kendinize zarar verirsiniz.

• kibar ve nazik biri olduğundan, bir dediğini iki etmeyeceğindendir.
  • İlkokul'da olmuştur belki, lisede cesaret edemiyorlar, üniversitede ego izin vermiyor.
  • üniversitede kızlar teklif ediyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibisken

Hocam kiz arkadaşım olsun sevgilim olsun diye beklemeyin. Belki bi kiz çıkacak karşınıza çok iyi anlaşacaksınız evleneceksiniz. Ummadığıniz anda güzel şeyler olabilir. Takilmayin bunlara hocam kendinize zarar verirsiniz.

Aslında hayalim bu, bir kız çıksa karşıma ve evlensek. Kendime psikolojik olarak zarar veriyorum bunun farkındayım.

• Artık sendr bir DH lisin hoşgeldin Şala bir yana bende 19 um benden hoşlananlar oldu.brn.kabul etmedim , ben hoşlandım onlar.kabul etmedi 1 hafta öncr açıldık ve RED yedik şuan boşlukta gibiyim , mutsuz ve dertliyim.

• yandexio kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tam böyle oldu.1 kiza teklif ettim rededildim iyikide etmiş. Simdi bi kiz bana seni seviyorum dedi çıkıyoruz şuan cok iyi anlasiyoruz belki ayriliriz belki evleniriz kismet. Ama bana inanin okadar da imrenecek birşey değilmiş ben sizi çok iyi anliyorum kendimden biliyorum çünkü. Sabredin eminim iyi biri cikacaktir karsiniza.

• Tipini beğenmiyorum banada hiçbir kız senden hoşlanıyorum demedi çok ilginç.

• Ulan bana daha hiç bir kız bişey demedi, gelip bana salak mal dese sevinirim o derece en azından farketti diye.

Bazen düşünüyorum ulan direk olsan gelip kız çarpar ama oda yok arkadaş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.