Şimdi Ara

Bi kızdan hoşlanıyorum fakat terslenmekten çok korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar böyle bir durum var üniversitede kızın birisinden hoşlanıyorum fakat terslenmekten çok korktuğum için konuşamıyorum sizce ne yapmam lazım ?

• Al işte.Aynı ben

Taktik maktik yok bam bam bam
    Sen bi konuş,devamı gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ro0ot -- 10 Kasım 2017; 19:8:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam aynı durumda olduğum kıza açılmak için mesja attım.5 dk sonra bu gönderiyi gördüm.Kıza birazdan duygularımı acıcam bakalım işe yariyomu.Yararsa sende dene şansını

• quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Tam aynı durumda olduğum kıza açılmak için mesja attım.5 dk sonra bu gönderiyi gördüm.Kıza birazdan duygularımı acıcam bakalım işe yariyomu.Yararsa sende dene şansını

Haberdar et sonuçtan la

• Konuşma knk. Terslerse filan iyice üzülürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Tam aynı durumda olduğum kıza açılmak için mesja attım.5 dk sonra bu gönderiyi gördüm.Kıza birazdan duygularımı acıcam bakalım işe yariyomu.Yararsa sende dene şansını

Haberdar et sonuçtan la

Tamam editlerim.Ayrıca hocam ben dayanamıyorum kıza böyle platonik kalmaktan.Söyleyeyim en azından içim rahatlar.Reddederse de yoluma bakarım.Tersleyeceğini de sanmıyorum.Bence sizde deneyin kaybedeceğiniz birşey yok sonuçta birinden hoşlanmak kötü birşey değil ve kimseye de zorla birşey yaptırmıyoruz

• ahh ahh bende 1 senedir hoslandigim kizla tanistim.okulda haftada 2 kere gorebiliyorum.acılmak icin samimiyetimi arttirmak istiyorum.off ama kendimi de cok kasıyorum bazen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rayto kullanıcısına yanıt
    Benim muhabbetim bile yok.Niyetim belli ayriyeten zamanında o kadar çok içimde tuttum anca kendime zarar verdim.Şimdi yazayım en azından rahatlarım.Zaten çıkalım falan filan muhabbetine de girmeyeceğim sadece sana karşı hislerim bu şekilde diyeceğim olumlu yanıt verir umarım.

• haberdat edin up up
  • Arkadaşlar cevap geldi uzun uzun yazdım.Kızın sevgilisi varmış.Ben yok diye biliyordum ondan açılmıştım ama yanlış anlamışım.Neyse mutsuz falan değilim en azından rahatladım.Bence sizde yapın içinize atınca olan size oluyor

• Ben de açılayım mı hocam? Kizla aynı sınıftayiz(üni hazırlık) bu kız sessiz sakin çok az kişiyle muhabbeti var erkekler ile hiç konuşmuyor ama aşırı güzel.Bu güzellikteki bir kızın böyle hanım hanımcık olması beni etkilemişti zaten.Onunla biraz konuşmayı denedim ama ben konusursam konuşur o kendi gelip bir şey demez.Bir kere wp den yazmıştım okula gelmediği için ödev falan şunlar demek için tamam teşekkürler dedi ve konuşma orada kaldı.Ailesi biraz tutucu bir aile galiba o yüzden o da bu sevgili işlerine bakmıyor.Sence ne yapayım %95 reddedecek yine de açılayım mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.cetin1704 -- 10 Kasım 2017; 22:30:7 >
  • B.cetin1704 kullanıcısına yanıt
    Kızı tanımadan açılma derim.Güzellik aldatmacadir.Aşk dediğin olgu cinselligin bilince yansımasıdır bence.O yüzden sırf güzel diye bir kıza yazmak tamamen mantık dışı.

• B.cetin1704 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş olduktan sonra açılabilirsin.Ben daha fazla platonik olmasını istemediğimden dolayı açıldım.Içimde tuttukça benimde moralim bozuluyordu

• benim gibi bir sürü varmışda haberim yokmuş.
  • Hocam terslerse başkasına bakarsın sende eğer açılmazsan kızla sevgili olma ihtimalin yok ama açılırsan az veya çok ihtimal var, açılma tarzın önemli biraz ama ezik büzük mesaj atma olsa da olur olmasa da olur kafasında ol her zaman yoksa üzülen taraf sen olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.cetin1704

Ben de açılayım mı hocam? Kizla aynı sınıftayiz(üni hazırlık) bu kız sessiz sakin çok az kişiyle muhabbeti var erkekler ile hiç konuşmuyor ama aşırı güzel.Bu güzellikteki bir kızın böyle hanım hanımcık olması beni etkilemişti zaten.Onunla biraz konuşmayı denedim ama ben konusursam konuşur o kendi gelip bir şey demez.Bir kere wp den yazmıştım okula gelmediği için ödev falan şunlar demek için tamam teşekkürler dedi ve konuşma orada kaldı.Ailesi biraz tutucu bir aile galiba o yüzden o da bu sevgili işlerine bakmıyor.Sence ne yapayım %95 reddedecek yine de açılayım mı??

Hocam benim hoşlandığım kızı tanımladın resmen çokta güzel değil diğer insanlara göre mesela ama benim için dünya güzeli. Her neyse dediğiniz gibi hareketleri hanım hanımcık ailesinden dolayı bu işlere bakmıyor sanırım benimki de. Bir kafede arkadaşlarının yanında denk gelmiştik oradan ufak tanıyor beni, Instagram'dan daha az önce yazdım ben seni tanımak istiyorum diye korkudan neti kapattım açamıyorum vallahi. Ne yapsam açsam mı interneti artık düşündükçe karnıma kramplar giriyor.

• CaimaN C kullanıcısına yanıt
    bakınca haberdar et hocam bende atmayı düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vioman

bakınca haberdar et hocam bende atmayı düşünüyorum :)

Hocam mesaj gelmiş yemin ederim kalpten gideceğim şimdi. Önümde telefon açık 1 mesaj var Instagram'dan. Allah aşkına kalpten gideceğim ya
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt
    ne güzel bi heyecan :) inşallah hayırlıdır hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 10 Kasım 2017; 23:48:8 >
  • Konus gitsin ama ezik gibi konusma bisey olmaz niyetliyse kabul.eder

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.