|
Bildirim
|
Oh lan cezam bitti
Hocam arkanı dön kaç kız dudağından öpüp seni cinsel uyararak aklı sıra seni ele geçirmeye çalışmış. Erkeklerin karşı koyamadıkları yegâne şey cinselliktir o kız azmış bir dişi teke ya da düve kusura bakma; sevdiğin abine birşey diyemezsin kızdan uzak dur hatta mümkünse iş değiştir değiştiremezsen de çalış ama o kızdan uzak dur ŞEYTANIN TA KENDİSİ ile karşı karşıyasın! Bu ciddi bir sınav ve o seni sevmiyor hayatıni mahvetmeye çalışıyor. Çok çok çok dikkat etmen lazım yoksa hayatının içine eder.. Bak koskoca adamlari nasil madara etmiş.. Parmağında oynatıyor. Herkes zannediyor ki ben bu kızı s...yorum ama aslında kız cambaz olmuş hepsini s...yor millet ayakta uyuyor. Seni tebrik ediyorum dirayetli bir duruş sergilemişsin helal olsun karakter sahibi biri olduğun belli.. Dediğim gibi kızdan uzak dur başbaşa yalnız kalmayın seni seviyorum dediği yalandır kesinlikle... |
benzer olaylar yaşamış ve kızı değiştirmeye çalışmış, başarılı olamamış ve en çok çabayı sarfedip elinde hiçbir şey kalmayan biri olarak yardımcı olmaya çalışayım.
iyi niyetinle ve biraz da duygularınla düşündüğün için kızı düzeltmek istiyorsun ve hafiften ilgisi hoşuna gittiği için de tamamiyle bitirmek istemiyorsun. umarım doğru tahmin etmişimdir eğer tam olarak böyleyse devamını okumaya devam et. diyelim ki arkadaşlığını koparmadın. onunla devam etmek istiyorsun. şöyle gelişir olaylar. böyle kızlar asla rahat durmazlar. sen istediğin kadar kontrol almaya çalış illaki bir yerde patlak verir bilmem kaç kişiyle hatta belki yakın arkadaşlarınla belki iş arkadaşlarınla seni defalarca aldattığını öğrenirsin yıkılırsın. nasıl olur ben güvenmiştim farklı hissettirmişti bana sözler vermişti diyip geceni gündüzüne katıp kahrolursun. ruhsal olarak çökersin. hayat tempon dibi görür. kendini düzeltmen aylar alır. bunun sonucunda hayata bakış açın değişir ve karamsar biri olursun. onunla sevgiliyken her şey güzel gidiyormuş gibi gözükür ama aslında senin çöküşünü hazırlayan milyonlarca şey döner arkandan. hiçbirini göremezsin çünkü kızlar özellikle böyle kızlar muhteşem yalanlarla kusursuz bir şekilde gizleyebilirler. intiharı bile düşünebilirsin başına geleceklerden sonra. özgüven kırılması ile inanılmaz çöküşler yaşarsın. kızlara bakış açın sürekli negatife dönüşmeye başlar. baktığın her kızda onu görürsün. eğer hayatın boyunca hiç sevgili edinmediysen ya da sevişmediysen sana o kadar tatlı gelir ki bu kızla birlikte olma düşüncesi, fikirlerini kontrol edememeye başlarsın. eğer böyle bir durumdaysan işin daha zor. ve eğer kızla arkadaşlığını bitirirsen olacak şeyler o kadar basit şeyler ki. önce özleyeceksin ve kız sana sırnaşmaya çalıştıkça reddedeceksin güzel bir özgüven kaynağı sağlayacak sana. milletin o kız yüzünden teker teker boka battıklarını gördükçe için daha da hoş olacak. onlar adına üzüleceksin ama uçkurlarına sahip çıksalardı ben boşuna mı zorladım kendini diyeceksin. kızın sana yanaştıklarını gördükçe senden taktik istemek için yanına gelecekler. saygınlık kazanacaksın. ya da bunlar olmasa bile en azından normal hayatına devam edeceksin. sürekli karanlık bir ruh haliyle o kız hakkında düşünmek yerine kendin için yaşayacaksın. yaşanan olayları dışarıdan gözlemleyerek mükemmel deneyimler kazanacaksın. hayatın muhteşem olacak demiyorum ama öteki taraftaki kapkaranlık her gün daha da karamsar uyanacağın tehditler alacağın ve kızın umrunda olmayan bi hayat yerine ben ikinciyi tercih ederdim. en azından olayların dışında kalıp istediğin zaman dahil olma gibi bi imkanın olacak. |
1- Bu kız düzelmez.
2- Bu kız düzgün arkadaşlık karakteri veya düzgün sevgililik karakteri taşımıyor. 3- Böyle şeyler kızın abisine ya da babasına söylenmez. 4- Gördüğün, yaşadığın herşeyi içine göm, unut. 5- Kız yolunu kestikçe de gerekirse yalan söyle ama kızı kendinden soğut. 6- Kızın talibi bol, birşeyler hissediyorsun sanırım mümkünse hissetmemeye çalış çünkü bu denklemden bütün olumsuzlukları atsan bile kızın karakteri iyi değil. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|